הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כשל בסקוואט - מה עושים ?

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
אתמול פעם ראשונה שהגעתי לכשל בסקוואט וזה היה מצב ממש לא נעים.

הייתי בירידה ולא הצלחתי לעלות - משהו שלא קרה לי עד כה. אז בשביל להמנע ממצב כזה לפעם הבאה ולא לחטוף שוק, מה עושים כשזה קורה ? אני מדבר על מצב שאין לי ספוטר.

אתה בראק או כלוב? אם כן פשוט מתיישבים ומרפים את כל השרירים עד שהמוט פוגע

אם לא ואתה עושה HB פשוט זורקים אחורה, לא קשה

אם לא ואתה עושה LB מסכן אתה

בכלוב/ראק - לכוון את מוטות הבטחון מראש לכמה ס"מ מתחת לגובה שאתה מגיע אליו בבור. אם יש כשל - פשוט "צונחים" למטה ומוטות הבטחון תופסים את המוט.

אם אתה עושה בלי מוטות בטחון, צריך "לזרוק" את המוט. צריך לעזוב אותו ו"לקפוץ" קדימה כדי שלא יתגלגל על הגב. יש הרבה סרטונים ביוטיוב שמדגימים טכניקה נכונה של זריקת מוט בכשל.

מה הבעיה להפיל את המוט?

אם אתה בכלוב, על אחת כמה וכמה שפשוט מפילים.
אם אתה בלי כלוב זה קצת יותר בעייתי, משום שאם תפיל, מישהו עלול להיפגע.
בלי כלוב, דאג שאף אחד לא יעבור מאחוריך בזמן הסט.

• פותח/ת השרשור
נראה לי שכלוב(אעשה תצלום ואעלה לכם)

הבעיה שהכלוב הזה נמצא במיקום בעייתי כי מאחוריו יש שמשות של הקומה. זאת אומרת שאם אני זורק את המוט בכוח אחורה יש סיכוי שהוא ישבור את הזכוכית ויפול למטה. לא בטוח שאני רוצה שמישהו יקבל 100KG על הראש בגללי.

נראה לי שכלוב(אעשה תצלום ואעלה לכם)

הבעיה שהכלוב הזה נמצא במיקום בעייתי כי מאחוריו יש שמשות של הקומה. זאת אומרת שאם אני זורק את המוט בכוח אחורה יש סיכוי שהוא ישבור את הזכוכית ויפול למטה. לא בטוח שאני רוצה שמישהו יקבל 100KG על הראש בגללי.

אם אתה בכלוב אתה לא אמור לזרוק את המוט אחורה
אתה פשוט מתיישב
כמו פה:

• פותח/ת השרשור
אם אתה בכלוב אתה לא אמור לזרוק את המוט אחורה
אתה פשוט מתיישב
כמו פה:

במקרה שלי הכלוב הוא פתוח ולא כמו שהוא הראה.

הכלוב השני שהוא הראה דומה יותר למה שאני עובד איתו

• פותח/ת השרשור
תמונות לייב מהמכון

IMG_20141204_113647.jpg

אז כמו בכלוב שהוא מציג בסרטון פשוט תתיישב בכשל עד שהמוט ינוח על המוטות ביטחון
אם המוטות מפריעים לעומק זו בעיה אחרת

יש לך מוטות ביטחון שם אז זה בסדר גמור, פשוט תעשה כמו שהוא הראה בסרטון ששלחו פה, או שאם אתה עדיין לא רוצה לזרוק את המוט אתה יכול להתיישב למטה בכשל כמו בATG ופשוט להניח את המוט על המוטות ביטחון (בהנחה שהם בגובה מתאים)

אני רואה שבמוטות בטחון ניתן לשנות את גובה, אז תכוון אותם שיהיו טיפה יותר נמוכים מגובה המוט בנקודה הכי נמוכה שלך ותעשה מה שאמרו לפניי... אגב הפעם כשהגעת לכשל איך יצאת מזה?

• פותח/ת השרשור
אני רואה שבמוטות בטחון ניתן לשנות את גובה, אז תכוון אותם שיהיו טיפה יותר נמוכים מגובה המוט בנקודה הכי נמוכה שלך ותעשה מה שאמרו לפניי... אגב הפעם כשהגעת לכשל איך יצאת מזה?

זה ממש לא היה נעים - לא היה לי ספוטר ונאלצתי לגלגל את המוט על החוליות שמתחת לעורף שלי.

נערך לאחרונה:
עדיף כמובן לבצע בתוך כלוב או עם מוטות בטחון בצורה אחרת כלשהי ואז זה לא בעייה. לא הבנתי למה לא השתמשת בהם, אם יש לך אותם?
ובכל מקרה - גם בלי מוטות בטחון אפשר להכשל בשלום. לא הבנתי מה בדיוק הבעייה. כשנכשלים המוט יורד למטה, ואתה יוצא או מקדימה או מאחורה. גם בLB.
כאן נכשלתי עם 180 בלואו באר, בלי מוטות ביטחון:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית