הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בבניית תפריט

SAARSOS

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
18
15
0
היי ,

חברה שלי לא אוכלת כמעט כלום , יש הרבה ימים שהיא אוכלת רק סנדוויץ' בבוקר לפני העבודה ובמבה בערב לפני השינה ושותה רק קולה, לא כהרעבה עצמית אלא פשוט לא רעבה.

בגלל שהיא לא אוכלת היא חלשה מאוד , יש לה נשירת שיער מוגברת למרות שבבדיקת דם שהיא ערכה לפני שבוע ה-B12 וחומצה פולית היו תקינים אך הרופא הביא לה מולטי ויטמין בכל מקרה.

היא ביקשה שאני אבנה לה תפריט מסודר:

ארוחת בוקר: 2 פרוסות לחם אנג'ל 100+כף גבינה לבנה 5%+סלט ירוק(מלפפון בינוני , עגבניה בינונית וחצי בצל).
ארוחת ביניים: חטיף בריאות של פיטנס.
ארוחת צהריים: חזה עוף 125 גרם לפני בישול , תפוח אדמה במיקרוגל בינוני 175 גרם ו-3 כפות סלט כרוב של אחלה.
ארוחת ביניים : תפוז.
ארוחת ערב - 2 פרוסות אנג'ל 100+טונה סטארקיסט בשמן 78 גרם + 4 כפות תירס + 3 כפיות מיוקל.
6 אגוזים לנשנש במהלך היום בשביל להשלים את כמות השומנים ו2 כוסות קולה בארוחת צהריים וערב.

סה"כ קלוריות בתפריט 1386 , 81.5 גרם חלבון , 200 גרם פחמימה , ו-31 גרם שומנים על פי FOODSDICTIONARY.

גיל - 22.
משקל - 40 ק"ג.
גובה - 153 ס"מ.
לפי המחשבון ה-BMR- של גולנו , ה-BMR שלה הוא 1200.

את המאכלים בתפריט בחרתי בהתאם למה שהיא אוהבת / מה שיש בבית.

אשמח אם תתקנו אותי , בגלל שהיא לא אוכלת הרבה במהלך היום השתדלתי לא להעמיס עליה , קודם שתנסה עם התפריט הזה ואם צריך נשנה.

תודה מראש!

התפריט בסדר גמור למעט שומן (חוסר), ממליך להוסיף אבוקדו / שקדים טבעיים לתפריט.

בסה״כ בסדר, שיהיה בהצלחה.

מסכימה לחלוטין עם @Eyal
הייתי מוסיפה טחינה או זיתים לסלט ואגוזים/שקדים כנשנוש.
את החלבון אפשר לגוון עם ביצים גבינה צהובה יוגורט.

הלוואי על כולן חברות כאלו
כל הכבוד@!!

בשר אדום, מתקן כל חוסרים ועוזר למאזן כולסטרול טוב (כן כן מה שאת שומעת, כולסטרול טוב!)
חוץ מזה מעולה.

• פותח/ת השרשור
נוספו לתפריט מעט שקדים לנשנש בנוסף לאגוזים , תודה חברים 😃

Back
למעלה תחתית