הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התאוששות.

Mr. Lift

מושעה
616
222
נק' מוניטין:
345
616
222
שלום. התחלתי חיטוב לפני חודש בערך עם טקסס.. בזמן האחרון יש לי כאבים בילתי נסבלים בידיים,הכאב מתחיל מאיזור האמה הקידמית ומקרין לכל היד כולל הכתף. אני מאמין שתשאלו ותתפלאו למה לעזאזל אני ממשיך עם טקסס בחיטוב?! אז התשובה היא שמה שמוזר זה שאני ממשיך לעלות במשקלי עבודה. אין לי מושג איך ולמה אבל אני ממשיך לעלות ולרדת באחוזי שומן. מה שכן, הסקוואט והדדליפט ניהיו כבר גיהנום אני מאמין בגלל האירובי העצים אבל הלחיצות מתקדמות. הסקוואט מתקדם אבל לאט מאוד. בכל מקרה, חשבתי להוריד משקל לסביבות ה 20-15% למשך שבוע האם זה יכול לעזור?
תודה רבה לעונים.

שלום. התחלתי חיטוב לפני חודש בערך עם טקסס.. בזמן האחרון יש לי כאבים בילתי נסבלים בידיים,הכאב מתחיל מאיזור האמה הקידמית ומקרין לכל היד כולל הכתף. אני מאמין שתשאלו ותתפלאו למה לעזאזל אני ממשיך עם טקסס בחיטוב?! אז התשובה היא שמה שמוזר זה שאני ממשיך לעלות במשקלי עבודה. אין לי מושג איך ולמה אבל אני ממשיך לעלות ולרדת באחוזי שומן. מה שכן, הסקוואט והדדליפט ניהיו כבר גיהנום אני מאמין בגלל האירובי העצים אבל הלחיצות מתקדמות. הסקוואט מתקדם אבל לאט מאוד. בכל מקרה, חשבתי להוריד משקל לסביבות ה 20-15% למשך שבוע האם זה יכול לעזור?
תודה רבה לעונים.
אני לא מומחה ככה שתיקח את הדברים שאני אומר בערבון מוגבל
קרוב לוודאי שיש לך נזק עצבי כל שהו לפי מה שנראה לי אולי דלקת באזור הכתף שלוחצת על עצב וזה מקרין לך ליד ,
זרמים ליד יכולים גם להיות מעצב בעמוד השדרה .
אני במקומך עושה הפסקה לשבוע מאימונים קשים רואה מה קורה והולך להבדק אצל רופא ,
י

• פותח/ת השרשור
אני לא מומחה ככה שתיקח את הדברים שאני אומר בערבון מוגבל
קרוב לוודאי שיש לך נזק עצבי כל שהו לפי מה שנראה לי אולי דלקת באזור הכתף שלוחצת על עצב וזה מקרין לך ליד ,
זרמים ליד יכולים גם להיות מעצב בעמוד השדרה .
אני במקומך עושה הפסקה לשבוע מאימונים קשים רואה מה קורה והולך להבדק אצל רופא ,
י
תודה על התשובה.
בעיקרון אין לי כאבים בימים בלי אימון אלא רק בזמן האימון ואפילו עם משקלים קלים מאוד. לדעתך שבוע אימונים עם משקלים קלים יכול לעזור?
אשמח לעוד תגובות.

תודה על התשובה.
בעיקרון אין לי כאבים בימים בלי אימון אלא רק בזמן האימון ואפילו עם משקלים קלים מאוד. לדעתך שבוע אימונים עם משקלים קלים יכול לעזור?
אשמח לעוד תגובות.
לא בהכרח לעזור כמו שפשוט לתת לגוף מנוחה,
ברמת העיקרון הדוקטור הכי גאון בעולם יותר מהרופאים הכי גדולים זה הגוף שלך ואם הוא אומר לך כואב לי בזמן אימון אז תעשה דברים שלא כואב ,
תנסה קצת פיזוטרפיה לאזור הכתף .
תחפש ביוטוב shoulder mobility ותעשה דברים שאתה מרגיש שמקלים עליך .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית