הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה - דדליפט

• פותח/ת השרשור R00Ri
  • פורסם בתאריך

R00Ri

משתמש פעיל
317
39
נק' מוניטין:
132
317
39
שלום, אני מתאמן יחסית חדש וקורא הרבה פה, אני לא סגור על הטכניקה שלי בדדליפט, חושב שהיא טובה אך לא סגור על זה במאה אחוז.
בחדר שבו אני מתאמן אין מקום(גובה של ספסל) שבו אני אוכל לשים את הפאלפון ולכן הנחתי את הפאלפון שלי על הרצפה.

זווית לא הכי טובה..

נראה בסדר גמור ,רק תשתדל שאתה מוריד להוריד כמה שיותר צמוד לרגליים(ממש להחליק את המוט), גם שתעלה במשקלים יותר גבוהים זה ממש חשוב..
בהצלחה

1. אתה לא משתמש ברחב גבי והמוט בורח לך קדימה. המוט צריך להיות קרוב לגוף במהלך כל התנועה כדי לשמור על נקודת מרכז הכובד ולהפחית עומס על החוליות.
2. תנסה לשמור על מנח צוואר ניטרלי ולא להרים את הראש למעלה למרות שזה מפתה לראות את עצמך במראה, אני לא סתם מדגיש את זה, דדליפט במשקל גבוה פגע בחוליות הצוואר שלי ואני סובל מכאבים עד היום. לכן אל תזלזל בזה.

• פותח/ת השרשור
נראה בסדר גמור ,רק תשתדל שאתה מוריד להוריד כמה שיותר צמוד לרגליים(ממש להחליק את המוט), גם שתעלה במשקלים יותר גבוהים זה ממש חשוב..
בהצלחה
להחליק את המוט בירידה? ותודה אני מעריך את זה 😃
1. אתה לא משתמש ברחב גבי והמוט בורח לך קדימה. המוט צריך להיות קרוב לגוף במהלך כל התנועה כדי לשמור על נקודת מרכז הכובד ולהפחית עומס על החוליות.
2. תנסה לשמור על מנח צוואר ניטרלי ולא להרים את הראש למעלה למרות שזה מפתה לראות את עצמך במראה, אני לא סתם מדגיש את זה, דדליפט במשקל גבוה פגע בחוליות הצוואר שלי ואני סובל מכאבים עד היום. לכן אל תזלזל בזה.
זאת אומרת שאני מרים את המשקל, ראש למטה מסתכל על המוט (?) ואני אוחז את המוט יותר רחב?
תודה רבה, אני מעריך את זה!

לא אתה ממש לא מסתכל על המוט אלא באלכסון למטה בתחילת התנועה, ובסוף התנועה הראש צריך להסתכל קדימה כי כל הפלג עליון זז כיחידה אחת ביחד עם הראש.

המוט רחוק מדי מהגוף ולא בגובה המתאים בסטאפ, המשקל הקל לא מאפשר לשפוט טכניקה.

• פותח/ת השרשור
המוט רחוק מדי מהגוף ולא בגובה המתאים בסטאפ, המשקל הקל לא מאפשר לשפוט טכניקה.
אני מפחד להעלות משקל בגלל טכניקה לקוייה,
אני כרגע בחיטוב, כדי לי להעלות את המשקל אם אני יכול? ואם כן כמה להעלות בכל אימון ?
ובאיזה גובה זה צריך להיות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית