הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה רוצה לדעת כמה אחוז שומן יש לי וצריך עזרה

liors2015

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום אמיגוס
צריך הערכת אחוזי שומן בגוף
תודה 😃

ואת זה אני שעושה שרירי בטן:

מה לעשות חיטוב/מסה?
תודה לעוזרים

נערך לאחרונה:
לדעתי סביבות ה 15 פלוס מינוס. תתחיל מאסה נורמלית ואל דחוף כל חרא שבא ליד ויהיה בסדר.

אני לא יכול לבנות לך תפריט ספציפית. פשוט תאכל חלבון כפול 2 ממשקל הגוף שלך,פחמימות כפול 3-4 ושומן כפול 1. תכניס שומן איכותי כמו:אגוזי מלך,שמן זית,חמאת בוטנים,חלבה וכו. מזונות אלו גם מלאים בקלוריות. ממליץ לך לבנות תוכנית שתעזור לך לעלות במשקלי עבודה לפחות כל שבוע,לא חייב כל יום לפחות כל שבוע. תוסיף סקוואט לתוכנית כי בלעדיו לא תגדל משום שסקוואט מפריש המון הורמון גדילה ובעיקרון הגוף עובד כמכונה אחת כדי להרים את המשקל. דדליפט,בנץ פרס ומילטרי פרס בעמידה לא פחות חשובים. אם יש לך עוד שאלות,תשאל בכיף.

• פותח/ת השרשור
אני לא יכול לבנות לך תפריט ספציפית. פשוט תאכל חלבון כפול 2 ממשקל הגוף שלך,פחמימות כפול 3-4 ושומן כפול 1. תכניס שומן איכותי כמו:אגוזי מלך,שמן זית,חמאת בוטנים,חלבה וכו. מזונות אלו גם מלאים בקלוריות. ממליץ לך לבנות תוכנית שתעזור לך לעלות במשקלי עבודה לפחות כל שבוע,לא חייב כל יום לפחות כל שבוע. תוסיף סקוואט לתוכנית כי בלעדיו לא תגדל משום שסקוואט מפריש המון הורמון גדילה ובעיקרון הגוף עובד כמכונה אחת כדי להרים את המשקל. דדליפט,בנץ פרס ומילטרי פרס בעמידה לא פחות חשובים. אם יש לך עוד שאלות,תשאל בכיף.

ממש ממש תודה אחי על העזרה אתה מזה עוזר לי.
היום נגיד אכלתי ארוחת בוקר
פרוסת לחם
חביתה 2 ביציים
קופסת קוט'ג
8 זיתים ירוקים
כוס שוקו 250 מ"ל

איך זה נחשב?

• פותח/ת השרשור
54b25719de8da.jpg

איך ההתקדמות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית