עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דיברתי על סיגריות, לא נוגע בסמים 😃כן
אבל למה לעשן? זה סתם יעשה אותך רעב:bananaparty:
לא הייתי אומר שאני מעשן סיגריות ולא סמים קלים בתור משהו חיובידיברתי על סיגריות, לא נוגע בסמים 😃
חס וחלילה, לא אמרתי שזה משהו חיובי.לא הייתי אומר שאני מעשן סיגריות ולא סמים קלים בתור משהו חיובי
אני בעדחס וחלילה, לא אמרתי שזה משהו חיובי.
אני בעצמי מנסה להפסיק.
למה שתהיה בעיה?יש לי עוד שאלה אחרונה, אם נגיד ב5 בבוקר אני לוקח את היהומבין עושה אימון צם והכול כמו שצריך, ואז בערב עם הארוחת ערב שלי אני לוקח אבקת חלקון (דימטייז ןISO100 אם זה משנה), זה בסדר?
בגלל שחלבון זה לוקטוז ולוקטוז מעלה את האינסולין? השאלה אם ההשפעה תעבור עד הבוקר.למה שתהיה בעיה?
חלבון זה לא לקטוז דבר ראשון, חלבון אכן מעלה רמות אינסולין יותר משומן לדוגמא אבל פחות מפחמימה(גלוקוז בצורה הסופית)בגלל שחלבון זה לוקטוז ולוקטוז מעלה את האינסולין? השאלה אם ההשפעה תעבור עד הבוקר.
עזרת מאוד, תודה רבה!חלבון זה לא לקטוז דבר ראשון, חלבון אכן מעלה רמות אינסולין יותר משומן לדוגמא אבל פחות מפחמימה(גלוקוז בצורה הסופית)
לקטוז זה הסוכר שיש בחלב, מה שאין בכלל באיזו100 ובאבקות חלבון אחרות יש בכמויות מזעריות.
כל דבר שתאכל לפני השינה ממש לא ישנה כי עד הבוקר ההשפעה של אינסולין תעלם מזמן..
דרך אגב האיזו 100 למשל זה חלבון ממש מהיר מה שאומר שרמות האינסולין ירדו אפילו יותר מהר מכל חלבון אחר
פשוט תקום בבוקר קח את היוהמבין תן אירובי תצום שעתיים לפחות בנוסף ואז תאכל לא ממש מסובך כל השאר לא משנה העיקר שהתפריט יהיה טוב ויהיה מספיק חלבון וגרעון קלורי.
מקווה שהבנת ושעזרתי.