הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית לא יודע אם להתאמן..

רון גושן

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום. אני בן 19.
עכשיו אני במכללה במעונות
זאת אומרת שאני נשאר שם כל השבוע עד יום חמישי ואז חוזר לבית.וביום ראשון חוזר לשם.
עכשיו אני מתאמן שם abc. כלומר יומיים כן יום לא.
עכשיו. יוצא שאני עובד פעם אחת בשבוע על שריר. כי נגיד אני עובד ביום ראשון על גב וידיים. ויום שני שריר אחר. ויום שלישי מנוחה ויום רביעי שרירי אחר. ואז שאני בא להתאמן בחמישי. אי אפשר .כי אני חוזר לבית .ואין לי משקולות. אולי מוט עם פלטה של 10 קילו וזהו.וזה כלום.
אז אני לא יודע מה לעשות..
אם להתאמן בכל זאת החמישי על משקל גוף או להמתין ליום ראשון ו לעשות את מה שהייתי צריך לעבוד עליו?
כי אם אני יעבוד יום חמישי משקל גוף וזה לא יהיה כל כך אפקטיבי כמו המשקולות. אז יצא שביום ראשון אני יעבוד על שריר אחר. אבל אחרי זה לא יהיה יום לעבוד עליו עם משקולות.
מקווה שהבנתם..
אפשר עזרה בבקשה... 😃

אני לא רואה סיבה שתעבוד abc אם יש לך חדר כושר מראשון עד רביעי, עבוד ab שלוש פעמים בשבוע.

לנוח ואפשר אירובי..
אפשר עוד אופציה, לבצע שתי אימוני fbw בחדר כושר ובבית לבצע אימון שונה, אם יש מתח, מקבילים, פולאובר(עם המוט), שכיבות סמיכה אחיזה צרה, לאנג'..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית