הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקת סקוואט

ShaharOP

משתמש מתחיל
169
15
נק' מוניטין:
15
169
15
שלום, פתחתי כבר נושא כזה בפורום אימונים 50 צפיות ואין תגובה אז אני אנסה את מזלי פה 😃
אני חדש בפורום, אני עושה SS כבר חודשיים עליתי בינתיים 3 וחצי קילו כי לא מכל החודשיים אני עובד אמיתי..., בינתיים במשקלים:
סקוואט 70
דדליפט 50 (התחלתי עלייה תוך שמירה על טכניקה)
בנץ 50
פרס 35
מתח 10 7 5 (מקסימום בלי משקל)

מה אתם אומרים על הטכניקה? לא ירדתי בכולם עד הסוף... המוט לא אולימפי זה חדר כושר קטן

שלום, פתחתי כבר נושא כזה בפורום אימונים 50 צפיות ואין תגובה אז אני אנסה את מזלי פה 😃
אני חדש בפורום, אני עושה SS כבר חודשיים עליתי בינתיים 3 וחצי קילו כי לא מכל החודשיים אני עובד אמיתי..., בינתיים במשקלים:
סקוואט 70
דדליפט 50 (התחלתי עלייה תוך שמירה על טכניקה)
בנץ 50
פרס 35
מתח 10 7 5 (מקסימום בלי משקל)

מה אתם אומרים על הטכניקה? לא ירדתי בכולם עד הסוף... המוט לא אולימפי זה חדר כושר קטן

אם קראת את ספר אתה אמור לדעת שכוונת המשורר הייתה low bar squat, אתה מבצע high bar, החדשות הטובות הן שאתה עושה אותו בסדר גמור.

מה כן צורם לי לעין? תעיף את הכפפות המיותרות האלה. חוץ מזה - קדימה לעבודה, בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אם קראת את ספר אתה אמור לדעת שכוונת המשורר הייתה low bar squat, אתה מבצע high bar, החדשות הטובות הן שאתה עושה אותו בסדר גמור.

מה כן צורם לי לעין? תעיף את הכפפות המיותרות האלה. חוץ מזה - קדימה לעבודה, בהצלחה.
תודה על התשובה, כרגע אני הפסקתי להתאמן בגלל שיש לי כאב כזה בין הכתף ליד קדמית ביד ימין... יש אפשרות לדעת ממה זה? אולי מהבנץ'? ואיך לטפל?

תודה על התשובה, כרגע אני הפסקתי להתאמן בגלל שיש לי כאב כזה בין הכתף ליד קדמית ביד ימין... יש אפשרות לדעת ממה זה? אולי מהבנץ'? ואיך לטפל?
אין דרך לנחש, אם לא עובר לבד גש לרופא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית