הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ DNP/קלן/יומבהין

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
היי לכולם לפני צבא עשיתי דיאטה ירדתי מ78 קילו ל69 וגם דיי גבעתי בנוסף גם בצבא ירדתי ל65 קילו לאחר מכן חזרתי להתאמן ועליתי ל74 קילו אבל שריר... כי אני עושה מסה... עכשיו אני רוצה להוריד את הבטן לגמרי ולרדת לכ65-67 קילו שוב כדי לקחת לזה את אחד החומרים האלה? עם כן איזה הכי מומלץ? איך אני לוקח אותו? ומאיפה אני יכול לקנות אותו?

היי לכולם לפני צבא עשיתי דיאטה ירדתי מ78 קילו ל69 וגם דיי גבעתי בנוסף גם בצבא ירדתי ל65 קילו לאחר מכן חזרתי להתאמן ועליתי ל74 קילו אבל שריר... כי אני עושה מסה... עכשיו אני רוצה להוריד את הבטן לגמרי ולרדת לכ65-67 קילו שוב כדי לקחת לזה את אחד החומרים האלה? עם כן איזה הכי מומלץ? איך אני לוקח אותו? ומאיפה אני יכול לקנות אותו?

קודם כל נתחיל בזה שמ-65 ק״ג ל-74 ק״ג
עלית גם בנוזלים,ושומן .
זאת אחת הסיבות שאתה מעוניין גם לעשות חיטוב - כי אם היית עולה רק בשריר היית ניראה אחרת לגמריי מעכשיו.
בנוגע לחיטוב - קודם כל, אתה צריך להתאים לך תפריט תזונה מסודר כי בלי תזונה נכונה כל החיטוב לא שווה כלום.

בנוגע לכדורים שאתה מעוניין ,
DNP - לאנשים מתקדמים עם הרבה נסיון וידע , לא מומלץ לך .
קלן - יכול לעזור לך בהורדת א״ש / זירוז חילוף חומרים אבל מומלץ לצרוך אותו רק כשמגיעים לאזור ה-15% .
יהומבין - מדובר על 12% שומן ומטה
מה שאתה ככל הניראה לא שם .

לדעתי ?
תזונה נכונה, אירובי .
כל שאר הממתקים מסביב מיותרים כרגע.

עלית גם בנוזלים,ושומן .
זאת אחת הסיבות שאתה מעוניין גם לעשות חיטוב - כי אם היית עולה רק בשריר היית ניראה אחרת לגמריי מעכשיו.
בנוגע לחיטוב - קודם כל, אתה צריך להתאים לך תפריט תזונה מסודר כי בלי תזונה נכונה כל החיטוב לא שווה כלום.

קלן - יכול לעזור לך בהורדת א״ש / זירוז חילוף חומרים אבל מומלץ לצרוך אותו רק כשמגיעים לאזור ה-15% .

לדעתי ?
תזונה נכונה, אירובי .
בנוגע לקלן זה שטויות.. אין שום המלצה.
יש לי כמה חברים שהיו עם קלן על 19-21% אחוז וירדו יופי עם זה.

חח לפי מה שהוא כותב הוא בגיל שלך לפחות הוא כבר סיים צבא
🤣🤣🤣
בצבא הייתי על אפדרין חחחח הייתי חטוב בצורה פסיכית חבל שאין לי תמונות אוף. אבל תמיד הייתי בטבעי 10.4-11% בלי חומרים אני לא יורד מזה
אבל אני כן ממליץ טוב 😭 אפילו שאני צעיר.... רגע.... הוא הצעיר ! שץץץץץ
אני עצלן דייי אין לי כח לחטוב למה זה דפוק לחיטוב מעל 15%
@Tom אני עצלן תענה פה באשכול בבקשה

🤣🤣🤣
בצבא הייתי על אפדרין חחחח הייתי חטוב בצורה פסיכית חבל שאין לי תמונות אוף. אבל תמיד הייתי בטבעי 10.4-11% בלי חומרים אני לא יורד מזה
אבל אני כן ממליץ טוב 😭 אפילו שאני צעיר.... רגע.... הוא הצעיר ! שץץץץץ
אני עצלן דייי אין לי כח לחטוב למה זה דפוק לחיטוב מעל 15%
@Tom אני עצלן תענה פה באשכול בבקשה
חחחח אני גם הרצתי קלן בצבא השתחררתי לפני חודש:s85:

פותח הפוסט אל תתקרב לdnp זה לא בשבילך אפילו קלן לא ניסית..
אתה יכול לקרוא על אפדרין וקלן יש לך מלא מידע הם יכולים לזרז תחיטוב כמובן שהכי חשוב זה התפריט עצמו

יוהמבין גם ניסיתי, חומר יותר מדי קשה וספק גדול אם עושה תעבודה

בנוגע לקלן זה שטויות.. אין שום המלצה.
יש לי כמה חברים שהיו עם קלן על 19-21% אחוז וירדו יופי עם זה.

הכוונה שלי הייתה - שאין צורך לקחת את זה לפני שאתה מגיע ל-15% שומן .
למה להכניס ישר כדורים שידוע שיש להם תופעות לוואי לא הכי נעימות במיוחד כשאתה בחיטוב ואין הרבה פחמימה וקשה להתאמן .
לדעתי ? להגיע ל-15% כל אחד יכול להגיע בלי בעיה עם : תזונה נכונה , ואירובי .
כשמגיעים לאחוזי שומן האלה לרדת מהם - זה כבר יותר קשה ולכן אז אני ממליץ לשלב את הקלן ולא לפני כן .

אבל כל אחד יעשה מה שנראה לו לנכון ...
בהצלחה , ושבת שלום !

• פותח/ת השרשור
עלית גם בנוזלים,ושומן .

לדעתי ?
תזונה נכונה, אירובי .
הכוונה שלי הייתה - שאין צורך לקחת את זה לפני שאתה מגיע ל-15% שומן .
למה להכניס ישר כדורים שידוע שיש להם תופעות לוואי לא הכי נעימות במיוחד כשאתה בחיטוב ואין הרבה פחמימה וקשה להתאמן .
לדעתי ? להגיע ל-15% כל אחד יכול להגיע בלי בעיה עם : תזונה נכונה , ואירובי .
כשמגיעים לאחוזי שומן האלה לרדת מהם - זה כבר יותר קשה ולכן אז אני ממליץ לשלב את הקלן ולא לפני כן .

אבל כל אחד יעשה מה שנראה לו לנכון ...
בהצלחה , ושבת שלום !
לפני שהתחלתי מסה לפי המכונה של ההולמס לפייס הייתי 20.5% שומן 69.8 קילו גובה 1.65 מטר BMI 25.6 הרעיון שזה היה אחרי ארוחה טובה... תכלס הייתי הזה 67 קילו לפי המשקל אצלהם ו65 לפי אצלי... מבחינת המסה בגלל שהיה לי אחוז שומן גבוהה השתדלתי לשמור בערך על האחוז שומן ולא לגדול בו אז עם עליתי אני מאמין שעליתי באחוז אחד (אני יבדוק היום אני ינסה את המכשיר הזה במיוחד) כי היה לי חולצה שהיא היית משוחררת עליי והיום היה בבטן אותו הדבר אבל בחזה היא קטנה... מבחינת קלן כדי אז להשתמש בו?

DNP לא יכול להיכנס באותו המשפט עם קלן/יוהימבין. זו רמה וליגה אחרת לגמרי וזה בהחלט גדול עליך (ובספק אם בכלל תצליח להשיג חומר מקורי אוטנטי במינון הנכון פרק כדור).

רק הבהרה קטנה - אם השתמשת באפדרין ונלקחת לבדיקת סמים בצה"ל התוצאה תצא חיובית (משמע שהשתמשת בסמים).

לפני שהתחלתי מסה לפי המכונה של ההולמס לפייס הייתי 20.5% שומן 69.8 קילו גובה 1.65 מטר BMI 25.6 הרעיון שזה היה אחרי ארוחה טובה... תכלס הייתי הזה 67 קילו לפי המשקל אצלהם ו65 לפי אצלי... מבחינת המסה בגלל שהיה לי אחוז שומן גבוהה השתדלתי לשמור בערך על האחוז שומן ולא לגדול בו אז עם עליתי אני מאמין שעליתי באחוז אחד (אני יבדוק היום אני ינסה את המכשיר הזה במיוחד) כי היה לי חולצה שהיא היית משוחררת עליי והיום היה בבטן אותו הדבר אבל בחזה היא קטנה... מבחינת קלן כדי אז להשתמש בו?

האם להשתמש בקלן ? כל אחד ורצונו .
איך התפריט תזונה שלך ?
תוכל לעלות נתונים של :
קלוריות,פחמימה,חלבון,שומן
או
שאתה אוכל בלי לדעת בידיוק ערכים ?

למה אני מבקש כי חיטוב מתחיל בראשית מתזונה נכונה .
אתה על א״ש שלרדת ממנו ל-15% או אפילו קצת פחות עם תזונה ללא חומרים נורא קליל .
אבל קודם צריך לדעת לאכול, כי אם לא תאכל נכון הכדור לא יעזור לך.

• פותח/ת השרשור
DNP לא יכול להיכנס באותו המשפט עם קלן/יוהימבין. זו רמה וליגה אחרת לגמרי וזה בהחלט גדול עליך (ובספק אם בכלל תצליח להשיג חומר מקורי אוטנטי במינון הנכון פרק כדור).
רק הבהרה קטנה - אם השתמשת באפדרין ונלקחת לבדיקת סמים בצה"ל התוצאה תצא חיובית (משמע שהשתמשת בסמים).
איך התפריט תזונה שלך ?
תוכל לעלות נתונים של :
או

ככה הבנתי שאני לא יוכל להשתמש בקלן כי אז אני יתפס על סמים בצבא... זה נכון או שלא? בנוסף אני אוכל בלי לדעת בדיוק ערכים... אני לא סופר כל קלוריה וקלוריה אני אוכל כמות שתסביעה אותי (ארוחת בוקר 2 ביצים חצי אגבניה או מלפפון שלם קצת קוטג ו2-3 פרוסות לחם קל. ארוחת צהריים משתדל חזה עוף או קציצות מבשר אדום כשאני בבית אורז/פתיתים/קוסקוס/מקרונים מתווסף לזה רטבים כמו סויה פפריקה שמן זית לטיגון נגיד... וארוחת ערב זה 2 סנדווצים עם סלמי או עוד חביתה כמו בבוקר רק עם ביצה אחת או משהו בסגנון הזה יום אחד בשבוע אני אוכל מה שבא לי שזה נגיד בורקס בבוקר מעדן חלב בצהריים עוד משהו לא כלכך בריא ובערב חביתה או משהו... הבעיה זה כשאני בצבא שזה שבוע קל פעם אחת שבוע בינוני פעמים שבוע קשה 4 פעמים שם אני כבר אוכל נגיד בוקר ביצה קשה או 2 חביתה טיפה גבינה לבנה ופרוסה אחת לחם צהריים פירה+אורז+2 שניצלים גדולים/2 ירכיים של עוף+סלט ירקות/כרוב ערב זה תבעות עוף/2 נקניקיות עם מקרונים נגיד בורקס תפוח אדמה אחד קטן כזה ואולי ביצה קשה מה שכן אני גם שותה שם פטל ולא מים... ואני אוכל הזה חטיף כמו בסלי באותו יום וכשאני עובד אז אני שותה קולה ובלילה בשביל להיות ער קפה... תוסיף לזה גם קריאטין 5 גרם ביום+מנה אבקת חלבון וזהו....

נערך לאחרונה:
אז אני לא יכול להשתמש בדברים האלה כל עוד אני בצבא? הייתי עכשיו שם עשיתי בדיקה במכשיר המאמנת אמרה לי אבל שהמכשיר לא מדוייק ויצא שאני 24% שומן משמע עליתי 3 וחצי אחוז...הייתי 20.5 אבל הייתי אז עם גרביים אז אולי זה זייף עוד יותר... והבנתי שDNP לא יכול לקחת אבל קלן אני לא יוכל גם? או שיש הזה חומר אחר שכדי?
כמה קלוריות אתה אוכל ביום?

• פותח/ת השרשור
איך התפריט תזונה שלך ?
תוכל לעלות נתונים של :
או

כמה קלוריות אתה אוכל ביום?
ערכתי תתגובה הקודמת תזכור שעליתי במשקל גם... ושאז הייתי עם גרביים מה שאומר שזה מזייף טיפה (למרות שהבנתי שהמכשיר בכללי מזייף בקטנה) ואני עושה אימוני FBW מעל שעה לפי מחשבון באינטרנט אני מגיע ל700 קלוריות שנשרפות... 3-4 פעמים בשבוע תלוי בשבוע קל בינוני או קשה...

אתה מנסה לקחת חומרים כשאתה לא יודע כמה קלוריות אתה אוכל ביום ומנסה לתרץ את חוסר הבקרה הקלורית שלך. אתה מקרה קלאסי של אנשים שמנסים לקפוץ מעל הפופיק כשהם לא מבצעים את הדברים הבסיסים ביותר כדי לרדת במשקל כי במידה והיית מבצע אותם היית יורד בלי החומרים. החומרים לא יעזרו לך אם לא תהיה בגרעון קלורי שלילי/לא תדע כמה קל' אתה מכניס כנגד מוציא (ואימון FBW לא מוציא 700 קל', אולי 150).

• פותח/ת השרשור
אתה מנסה לקחת חומרים כשאתה לא יודע כמה קלוריות אתה אוכל ביום ומנסה לתרץ את חוסר הבקרה הקלורית שלך. אתה מקרה קלאסי של אנשים שמנסים לקפוץ מעל הפופיק כשהם לא מבצעים את הדברים הבסיסים ביותר כדי לרדת במשקל כי במידה והיית מבצע אותם היית יורד בלי החומרים. החומרים לא יעזרו לך אם לא תהיה בגרעון קלורי שלילי/לא תדע כמה קל' אתה מכניס כנגד מוציא (ואימון FBW לא מוציא 700 קל', אולי 150).
אני לא מאשים עף אחד אני בכללי רציתי להתחיל לרדת למאזן קלורי שלילי עוד שבוע כשאני מתחיל את הקורס בצבא אבל שמעתי שעם החורים האלה זה יותר מהר אז התעניינתי...

אז אני לא יכול להשתמש בדברים האלה כל עוד אני בצבא? הייתי עכשיו שם עשיתי בדיקה במכשיר המאמנת אמרה לי אבל שהמכשיר לא מדוייק ויצא שאני 24% שומן משמע עליתי 3 וחצי אחוז...הייתי 20.5 אבל הייתי אז עם גרביים אז אולי זה זייף עוד יותר... והבנתי שDNP לא יכול לקחת אבל קלן אני לא יוכל גם? או שיש הזה חומר אחר שכדי?

חבר, אם תיקח קלן או אפדרין או יהומבין
ערכתי תתגובה הקודמת תזכור שעליתי במשקל גם... ושאז הייתי עם גרביים מה שאומר שזה מזייף טיפה (למרות שהבנתי שהמכשיר בכללי מזייף בקטנה) ואני עושה אימוני FBW מעל שעה לפי מחשבון באינטרנט אני מגיע ל700 קלוריות שנשרפות... 3-4 פעמים בשבוע תלוי בשבוע קל בינוני או קשה...

מה יהיה אחי ?
היית עם גרביים, היית עם סנדלים.
קודם כל תלמד לאכול נכון -
הכדורים האלה זה לא קסם ,
אתה צריך להיות במאזן קלורי שלילי,
ואז הכדורים האלה יעזרו לך בעוד 10% בחילוף חומרים, זה לא אומר שאם תיקח אותם אתה תגיע ל-12% שומן ממש לא .
הכדורים האלה יכולים לעזור בתנאי שהתזונה נכונה והרבה אירובי .

לפי ההתנסחות שלך אתה רק התחלת להתאמן, ובטח בטח לא יודע מה התופעות לוואי של זה .
אתה תרגיש אם תתחיל לקחת ת׳כדור
כאבי ראש,התכווצויות שרירים, אתה תצטרך לשתות הרבה מים, יהיו ימים שאתה תרגיש ממש עייף .
לא הכל ורוד אחי..
תתחיל קודם לאכול ולהתאמן כמו שצריך
אחרי זה תחשוב על כדורים

• פותח/ת השרשור
חבר, אם תיקח קלן או אפדרין או יהומבין

מה יהיה אחי ?
היית עם גרביים, היית עם סנדלים.
קודם כל תלמד לאכול נכון -
הכדורים האלה זה לא קסם ,
אתה צריך להיות במאזן קלורי שלילי,
ואז הכדורים האלה יעזרו לך בעוד 10% בחילוף חומרים, זה לא אומר שאם תיקח אותם אתה תגיע ל-12% שומן ממש לא .
הכדורים האלה יכולים לעזור בתנאי שהתזונה נכונה והרבה אירובי .

לפי ההתנסחות שלך אתה רק התחלת להתאמן, ובטח בטח לא יודע מה התופעות לוואי של זה .
אתה תרגיש אם תתחיל לקחת ת׳כדור
כאבי ראש,התכווצויות שרירים, אתה תצטרך לשתות הרבה מים, יהיו ימים שאתה תרגיש ממש עייף .
לא הכל ורוד אחי..
תתחיל קודם לאכול ולהתאמן כמו שצריך
אחרי זה תחשוב על כדורים
אחי לפי המכשיר הזה אתה צריך להיות יחף אבל עם הייתי עם גרביים אז זה לא מעביר נתונים מדוייקים אחרת היו אומרים לי להישאר עם גרביים תקן אותי עם אני טועה? אני יודע שהכדורים האלה זה לא קסם ואני יודע שאני צריך להיות במאזן קלורי שלילי בשביל לרדת במשקל אני עוד לא התחלתי חיטוב אני מסיים מסה עוד שבוע לפי התכנון (שזה מתי שאני מתחיל קורס בצבא...) ואחי אני לא רק התחלתי להתאמן אני התאמנתי בעבר והרזתי אבל היה לי פרישות עקב לימודים ועקב ששברתי את הרגל אז היה לי הפסקות כיתה י עשיתי מהפכה רצינית דווקא כילד ש100 מטר ריצה ואז מתנשם הפכתי את זה ל2 קילומטר ריצות קבועות ואז התחלתי להתאמן במכון כושר והיום אני עושה 3 קילומטר ריצה ולא ניסיתי יותר כי חבר אמר לי שזה שורף שריר אחרי זה עשיתי דיאטה והורדתי ל69 קילו ובצבא עצמו בטירונות השלמתי ל65 קילו שזו היית המטרה שלי ואז התחלתי לנסות לגדול אז המשכתי הגעתי בנתיים ל75 קילו אבל בטן עדיין יש לי אז אני רוצה להוריד אותה עד הסוף ולהגיע ל65 קילו אני לא באתי להתייעץ פה בנוגע לתפריט כי אני יודע מה לאכול ואיך וגם אני יודע שיש לי רצון ויש לי מטרה ואני יגיע אליה פשוט רציתי לדעת על החומרים האלה האם כדי לקחת אותם והעם לא המטרה שלי להוריד כ10 קילו ולהגיע לכ15% שומן ואז אני חוזר למסהה אבל הפעם זה יהיה יותר יפה כי הבטן תהיה יותר קטנה... זה המטרה שלי... יש לי לכל זה חודשיים... הרעיון הוא שעם זה היה לוקח לי נגיד חודש במקום חודשיים אז הייתי מעדיף את זה בגלל שזה מזרז תהליכים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית