הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר לשתף אתכם במשהו שחשבתי עליו בקשר למוצרי חלב...

• פותח/ת השרשור cdandy
  • פורסם בתאריך

cdandy

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
16
36
0
משהו שראיתי כבר קצת זמן, וחשבתי עליו עכשיו - החלבון של מוצרי חלב...
אני לא יודע כמה החלבון הזה תורם להעלאת מסת שריר, אבל לא נראה לי שכדאי להסתמך עליו יותר מידי...
לא משנה שהחלבונים במוצרי חלב הם החלבונים הכי מעובדים ומתועשים שיש, ועוד נוסיף לכך שיש את המחלוקת על מוצרי החלב - אם הם בכלל בריאים לנו או לא.
גם בכל הסרטי מפתחי גוף שראיתי (ג'יי קאטלר, רוני קולמן וכו'), אף פעם לא רואים אותם, בכל ארוחה כלשהי, אוכלים מוצרי חלב, או מסתמכים על החלבון שלו, כי הם אוכלים רק בשר או ביצים...

אני לא יודע כמה החלבון הזה תורם להעלאת מסת שריר, אבל לא נראה לי שכדאי להסתמך עליו יותר מידי...
לא משנה שהחלבונים במוצרי חלב הם החלבונים הכי מעובדים ומתועשים שיש, ועוד נוסיף לכך שיש את המחלוקת על מוצרי החלב - אם הם בכלל בריאים לנו או לא.
גם בכל הסרטי מפתחי גוף שראיתי (ג'יי קאטלר, רוני קולמן וכו'), אף פעם לא רואים אותם, בכל ארוחה כלשהי, אוכלים מוצרי חלב, או מסתמכים על החלבון שלו, כי הם אוכלים רק בשר או ביצים...

בוא תסביר לי מה ההבדל בין חלבון מעובד לחלבון טבעי ?

כנראה שלחשוב זה לא הצד החזק שלך
אתה לא רואה את גיי קאטלר וחבריו באוף סיזן כשהם דומים לפח זבל מהלך
אתה רואה אותם רק שהם בשלבים מתקדמים של החיטוב
מוצרי חלב גורמים לעלייה בשומן ונותנים מראה לא "קשיח" ולכן באדיבילדרים לא משתמשים בהם כל השנה.

כנראה שלחשוב זה לא הצד החזק שלך
אתה לא רואה את גיי קאטלר וחבריו באוף סיזן כשהם דומים לפח זבל מהלך
אתה רואה אותם רק שהם בשלבים מתקדמים של החיטוב
מוצרי חלב גורמים לעלייה בשומן ונותנים מראה לא "קשיח" ולכן באדיבילדרים לא משתמשים בהם כל השנה.

גיי קאטלר תמיד חטוב! הוא עושה anabolic diet!!!!

• פותח/ת השרשור
חברה, אני באמת רוצה לדעת אם חלבון חלב באמת תורם...
מתוך 5 תגובות, ראיתי רק אחת שדיי תומכת!
אם יש למישהו הסבר או טיעון טוב לגבי זה, שיבוא וישתף...

חברה, אני באמת רוצה לדעת אם חלבון חלב באמת תורם...
מתוך 5 תגובות, ראיתי רק אחת שדיי תומכת!
אם יש למישהו הסבר או טיעון טוב לגבי זה, שיבוא וישתף...

ההסבר הוא שאתה מדבר שטויות ועל גבול הטמטום.

מוצרי חלב חיוניים מאוד

אתה תאכל כל יום סרדינים? יש לך הרבה יותר מגוון של מוצרי חלב מאשר מגוון של סרדינים. מה גם סרדינים זה מוצר יקר יחסית ועם ערכים מגעילים למדי (רוב הסרדינים הם מוצפים בשמן מכונות) ככה שזה לא כזה אידיאלי (שלא נדבר על הנתרן אבל גם את זה יש במוצרי החלב).
בקיצור לא תשיגו שום דבר שיותר עשיר וזמין למקור סידן כמו מוצרי חלב, מה גם שיש אין ספור מסמכים שמראים שהייתה עלייה יותר גדולה במסת השריר לאנשים שצרכו קזאין לאחר האימון מאשר מי גבינה או סויה אבל אני לא אתייחס אליהם כי לדעתי זה להתעסק בקקה, אבל אם כבר התחלתם אני אמשיך.
באדיבילדרים לא אוכלים מוצרי חלב כי הם מכילים המון נתרן כך שזה מעלה אותם בנוזלים ואז המראה שלהם פחות קשיח, מה גם בארה"ב מוצרי החלב קצת יותר יקרים מבשר אדום או כל בשר כולשהו ולכן עדיף להם לאכול כמויות של בשר ופחות מוצרי חלב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית