הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר לשתף אתכם במשהו שחשבתי עליו בקשר למוצרי חלב...

• פותח/ת השרשור cdandy
  • פורסם בתאריך

cdandy

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
16
36
0
משהו שראיתי כבר קצת זמן, וחשבתי עליו עכשיו - החלבון של מוצרי חלב...
אני לא יודע כמה החלבון הזה תורם להעלאת מסת שריר, אבל לא נראה לי שכדאי להסתמך עליו יותר מידי...
לא משנה שהחלבונים במוצרי חלב הם החלבונים הכי מעובדים ומתועשים שיש, ועוד נוסיף לכך שיש את המחלוקת על מוצרי החלב - אם הם בכלל בריאים לנו או לא.
גם בכל הסרטי מפתחי גוף שראיתי (ג'יי קאטלר, רוני קולמן וכו'), אף פעם לא רואים אותם, בכל ארוחה כלשהי, אוכלים מוצרי חלב, או מסתמכים על החלבון שלו, כי הם אוכלים רק בשר או ביצים...

מכיר טוב 😃 חאלס להתעסק בקטנות, זה ממש שטותי לא לאכול מוצרי חלב ובמיוחד להסתמך על מחקרים על עגלים ועכברים זה לא רציני.

לא לא זה לא הולך מה שקורה פה, עם כל הכבוד ל"חלב בשביל כוח ובריאות" אני אוכל די הרבה מוצרי חלב ולא יותר מדי בשר (בלי סיבה ממשית), ואסטרוגן לא בא בטוב :S
עד כמה כמות האסטרוגן במוצרי חלב באמת משפיעה לאורך זמן? :<
דרך אגב מהמחקר האנטי חלב השני לא הבנתי כלום על מה הוא מדבר בכלל?

נערך לאחרונה:
לא לא זה לא הולך מה שקורה פה, עם כל הכבוד ל"חלב בשביל כוח ובריאות" אני אוכל די הרבה מוצרי חלב ולא יותר מדי בשר (בלי סיבה ממשית), ואסטרוגן לא בא בטוב :S
עד כמה כמות האסטרוגן במוצרי חלב באמת משפיעה לאורך זמן? :<
דרך אגב מהמחקר האנטי חלב השני לא הבנתי כלום על מה הוא מדבר בכלל?
עדיין לא הבנת שזה לא קיים? לפחות לא על בני אדם

יצא לי לקרוא ראיון של שגיא קלב שאומר שהוא מעדיף לאכול בשר ולא מוצרי חלב מהסיבה שהוא מרגיש שהוא אוכל מזון קשה זה גורם לשרירים שלו להיות יותר קשים,מה שבגדול הוא אומר שחלבון שמגיע ממזון רך יגרום לשרירים להיות רכים יותר וחלבון שיגיע ממזון קשה יגרום לשרירים להיות יותר קשים.אל תתחילו עכשיו עם השטויות של ירידות וכאלה,מדובר בראיון שראיתי עם שגיא-זאת דעתו!

אויש נו איזה קישקוש מקושקש גיבוב של שטויות ולא יותר מזה לגבי נושא החלב אני ומשה חלוקים אמנם אין מסקנות ממש ברורות אבל לא הייתי פוסל זאת לגמר. הטענה לגבי חוסר מחקרים על בני אדם לא אומרת שאין דברים בגו.
גם מחקרים על אנדרוגניים ברובם קיימים על עכברים ורו.ב המסקנות שהוסקו מהמחקרים עללו התבררו כנכונים גם על בני אדם. כך שלו הייתי פוסל זאת בהינף יד. אני אישית לא אוכל הרבה מוצרי חלב כי אני קרניבור מטבעי:D

המחקר שהבאת הזריקו להם גם משהו לפני הבדיקה, בקיצור אחי לא קיים שכח מזה גם אם יעשו את המחקר על ממוטות שוודיות בדרום ספרד.

כמו שאמרתי אחי חחחח פה אנחנו לא מסכימים אני בנושא הזה ממליץ לנקוט במשנה זהירות אם לא היו דברים בגו לא היו חושדים וחוקרים את הנושא. נכון אין מסקנות וודאיות אבל זה לא אומר שאין כלום

לחלב יש את הבעיות שלו. שתי הבעיות המרכזיות הם:
1. יש לחלב תגובה אינסולינית מאוד חזקה (יחסית לכמות הסוכר והחלבון שיש בו). אולי זה טוב אם אתה עושה SS אבל בתור מבוגר שמנסה לבנות דיאטה בריאה או מתחטב זה לא אידיאלי.
http://www.ajcn.org/cgi/content/abstract/74/1/96

2. מוצרי חלב הם פרו-דלקתיים במערכת העיכול. יש היום הרבה מחקר שמצביע על מצב דלקתי כרוני במערכת העיכול כאחת החולות הרעות של התזונה המערבית. שוב זה יותר קשור לתזונה בריאה לטווח ארוך ולא לחיטוב/מסה ופיתוח גוף.

לחלב יש את הבעיות שלו. שתי הבעיות המרכזיות הם:
1. יש לחלב תגובה אינסולינית מאוד חזקה (יחסית לכמות הסוכר והחלבון שיש בו). אולי זה טוב אם אתה עושה SS אבל בתור מבוגר שמנסה לבנות דיאטה בריאה או מתחטב זה לא אידיאלי.
http://www.ajcn.org/cgi/content/abstract/74/1/96

2. מוצרי חלב הם פרו-דלקתיים במערכת העיכול. יש היום הרבה מחקר שמצביע על מצב דלקתי כרוני במערכת העיכול כאחת החולות הרעות של התזונה המערבית. שוב זה יותר קשור לתזונה בריאה לטווח ארוך ולא לחיטוב/מסה ופיתוח גוף.
אתה כותב בשפה גבוהה מדי, אתה נשמע כמו פוץ, תפסק פחות, מה זה המילים הפלצניות האלה, תכתוב כמו קורן, לפחות אחי אחד כל שני משפטים, הכי טוב.

אתה כותב בשפה גבוהה מדי, אתה נשמע כמו פוץ, תפסק פחות, מה זה המילים הפלצניות האלה, תכתוב כמו קורן, לפחות אחי אחד כל שני משפטים, הכי טוב.

אחי, בלי סירטון זה לא נחשב ?? 🤪 חחחחחחחחח

link me!

אין לך משהו לצטט לנו?

אגב מה שלום העצבובים של הטונוס שריר בקורטקס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית