הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא יודע איך לשלב ספורט עם חדר כושר

trovlet

משתמש מתחיל
163
1
נק' מוניטין:
-14
163
1
שלום אני נמצא בפנימייה ויש לנו אימונים קבועים של בערך 5 שעות ביום ( כדורעף ) 5 פעמים בשבוע
כמו כן יש לנו גם חדר כושר 3 פעמים בשבוע

הבעיה היא שאני לא יודע איך אני יכל לעבוד על רגליים ואז ללכת לאימון באותו רגע, אוו אפילו יום למחרת

פעם אחת התאמנתי עם רגליים ותאומים חזק באימון לא יכלתי לזוז לא לדבר על לקפוץ

למישהו יש רעיונות?

שלום אני נמצא בפנימייה ויש לנו אימונים קבועים של בערך 5 שעות ביום ( כדורעף ) 5 פעמים בשבוע
כמו כן יש לנו גם חדר כושר 3 פעמים בשבוע

הבעיה היא שאני לא יודע איך אני יכל לעבוד על רגליים ואז ללכת לאימון באותו רגע, אוו אפילו יום למחרת

פעם אחת התאמנתי עם רגליים ותאומים חזק באימון לא יכלתי לזוז לא לדבר על לקפוץ

למישהו יש רעיונות?

אהלן,

הסיבה לכך שלא יכולת לזוז כדברייך נובעת מהתוצאה הפשוטה של חוסר התאוששות בין אימון לאימון.

כמו כן 5 שעות כדורעף בכל יום חמישה פעמים בשבוע נשמע לי מעט לא רציני אך במידה וזה אכן קורה אתה עובד חזק מאוד על שרירי הרגליים.

בשורה תחתונה, הרגליים עובדות המון - אין סיבה לבצע יותר מאימון אחד חזק של רגליים במהלך השבוע כאשר שישי שבת אתה חייב להקדיש למנוחה.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אהלן,

הסיבה לכך שלא יכולת לזוז כדברייך נובעת מהתוצאה הפשוטה של חוסר התאוששות בין אימון לאימון.

כמו כן 5 שעות כדורעף בכל יום חמישה פעמים בשבוע נשמע לי מעט לא רציני אך במידה וזה אכן קורה אתה עובד חזק מאוד על שרירי הרגליים.

בשורה תחתונה, הרגליים עובדות המון - אין סיבה לבצע יותר מאימון אחד חזק של רגליים במהלך השבוע כאשר שישי שבת אתה חייב להקדיש למנוחה.

בהצלחה.
לבצע אז אימון
אהלן,

בהצלחה.

זאת הבעיה אני כבר התרגלתי לאימונים ועומדים, אנחנו גם רצים וקופצים מדרגות אבל הבעיה שאני לא גדל ברגליים לא משנה כמה חזקות הם.. בגלל זה רציתי לעשות בחדר כושר אבל זה בלתי אפשרי... אם אני אעשה אימון רגליים פעם בשבוע יהיה שיפור בכלל?

במסגרת כמו שאתה נמצא, אתה לא אמור להחליט על דעת עצמך איך להתאמן. בשביל זה יש צוות מקצועי.
אל תתחכם, אתה רק תפצע את עצמך.

Back
למעלה תחתית