עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר להזריק בכל שריר בגוף. כמו פה בתמונות : (יש פה גם כמה חברה בפורום שעשו את זה)שלום וערב טוב!
חברה המון אנשים אומרים שלהזריק בכל השרירים זה מיתוס האם זה נכון או עדיף להזריק רק בעכוז?
שאלת בצורה קצת לא ברורה... בסופו של דבר, אם הזרקת לשריר, לא כ"כ משנה לאיזה שריר תזריק ככל שמדובר בטסט עם אסטר.שלום וערב טוב!
חברה המון אנשים אומרים שלהזריק בכל השרירים זה מיתוס האם זה נכון או עדיף להזריק רק בעכוז?
אין השפעה טובה יותר על איזור ספציפי משום שלסטרואידים אין השפעה לוקלית. מעבר לכך, גם ייתכן שחומר נספג מהר יותר בשריר מסויים, עדיין האסטר הוא זה שקובע את קצב השיחרור בדם.השאלה אם זה אפקטיבי?
אני מבין שבעכוז הכי קל והכי בטוח.. השאלה באיזורים אחרים. לדוגמא בייצפס השריר לא יקבל יותר אפקט של החומר אם אני מזריק לבייצפס?
רשמתי דברים הגיוניים, למעט עניין ההשפעה האנבולית המקומית שלדעתי מספיק אלמנטרי בכדי שלא אציג סימוכין לכך.אוקיי. תודה!
הרבה אומרים אחרת.. בילדרים במיוחד!
יש איזה מאמר שמצדיק את מה שאתה אומר?
ברור שלא. הגיוני אולי שיגיע מהר יותר למחזור הדם. משם האסטר כבר ייקבע את קצב השפעת החומר.בטוח האסטר קובע אבל אם אתה מזריק בביצפס אז קצת הגיוני שקצב השחרור בדם יהיה מהיר יותר באיזור הבייצפס לא?
אפשר להזריק אותו גם בכל שריר (ולא להזריק לשם שמן בוא זמנית)ואת הפרגניל איפה אפשר להזריק?
חוץ מאיזור הבטן?
מה שיקרה זה שהמקום יתפוס קצת נפח זמני כי הזרקת לשם שמן שאמור להתמוסס אם הזמן, אבל אין מחקר שאומר שאותו שריר יגדל מזה טוב יותר.לדוגמא בייצפס השריר לא יקבל יותר אפקט של החומר אם אני מזריק לבייצפס?