הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני מתחילה לראות שריר

vered26

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
ידיד שלי מהפורום אמר לי להגיע לפה לגבי הבעיה שלי.
קודם כל אני עוד חיילת בבסיס סגור עם חד"כ,קיבלתי מין תכנית אימונים שאמורה לעזור לי לחטב את הגוף אני לא יודעת עד כמה זה באמת עוזר.
זאת התכנית :
לאנצ'ים - 3 סטים של 12 צעדים.
סקוואט חופשי כנגד משקולות - 3 סטים של 6 חזרות
פשיטת מרפק מאחורי הראש - 2 סטים של 10 חזרות
קראנצ'ים - 3 סטים של 12 חזרות
ופלאנק - 2 חזרות של מקסימום זמן

עכשיו אני דיי מתחילה שם וזה מה שאמרו לי לעשות בחדר כושר ( לא מי שהפנה אותי לפה ) אני עושה את התרגילים שרשומים בדיוק כמו שכתוב.
אני שוקלת 54,גובה 1.70 ובת 20,הבעיה שלי היא שהתחלתי לראות שריר בשוק של הרגל הייתי שמחה לדעת מה אני צריכה לעשות כדי "להסתיר" את זה?להחליף תכנית אולי?

שום דבר שתעשי לא "יסתיר" את השריר כל עוד הוא יצא, זה מה שקורה בדרך כלל כשמתאמנים.. אני לא בטוחה שהבנתי את מטרת האימונים שלך

54 קילו על 1.70 אומר שהתחלת "לראות שריר" כי איבדת קצת שומן.

• פותח/ת השרשור
שום דבר שתעשי לא "יסתיר" את השריר כל עוד הוא יצא, זה מה שקורה בדרך כלל כשמתאמנים.. אני לא בטוחה שהבנתי את מטרת האימונים שלך
אמרו לי שזה מה שיעזור לי לחיטוב לא להגיע למצב שרואים שריר ככה

האם את בחיטוב? כלומר את בגרעון קלורי ומטרתך להוריד אחוז שומן?
במשקל ובגובה שלך את צריכה להיות מאושרת שרואים שריר כי החלופה היא שיראו עצמות ותכלס את לא מאוד רחוקה מזה...

• פותח/ת השרשור
האם את בחיטוב? כלומר את בגרעון קלורי ומטרתך להוריד אחוז שומן?
במשקל ובגובה שלך את צריכה להיות מאושרת שרואים שריר כי החלופה היא שיראו עצמות ותכלס את לא מאוד רחוקה מזה...
כן בגירעון אוכלת בערך 1000 קלוריות ביום,וכן זו המטרה.

אם כך אין פלא.
זה לא תכנית האימונים שגרמה לשריר ל'התגלות' אלא התפריט.
את מאבדת מסת שומן למזלך יש קצת מסה שריר שנותרת. את יכולה להמשיך בתפריט הקיצוני - וזה תפריט מאוד קיצוני - והאירובי, לקצץ באימוני הכוח וכך לאבד גם את מסת השריר.
לחלופין את יכולה לעבור לתפריט נייטרלי (אני בספק אם יש לך עודפי שומן) לשלב עם אימוני כוח ואירובי במידה ולעצב את מה שיש.
עליה קלה במשקל תאזן את המראה ה"שרירי".

במשקל ובגובה שלך את לא צריכה את חייבת לעלות במשקל.

• פותח/ת השרשור
אם כך אין פלא.
זה לא תכנית האימונים שגרמה לשריר ל'התגלות' אלא התפריט.
את מאבדת מסת שומן למזלך יש קצת מסה שריר שנותרת. את יכולה להמשיך בתפריט הקיצוני - וזה תפריט מאוד קיצוני - והאירובי, לקצץ באימוני הכוח וכך לאבד גם את מסת השריר.
לחלופין את יכולה לעבור לתפריט נייטרלי (אני בספק אם יש לך עודפי שומן) לשלב עם אימוני כוח ואירובי במידה ולעצב את מה שיש.
עליה קלה במשקל תאזן את המראה ה"שרירי".
ובמידה ואני יעבור לתפריט נייטרלי כמה אימוני כוח כדאי לשלב בשבוע?

ובמידה ואני יעבור לתפריט נייטרלי כמה אימוני כוח כדאי לשלב בשבוע?
זה עובד הפוך כלומר לפי מספר הפעמים שאת יכולה להקדיש לאימונים קובעים את תכנית הכוח.

Back
למעלה תחתית