הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הורדת מסת שריר

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם 😃

מבחינת האירובי, יש טעם להעלות עומס?
אני עושה פעמיים בשבוע אינטרוולים של חצי שעה ועוד שעה-שעה וחצי של הליכה מהירה בעלייה / אליפטי..
ולפני האימון עדיף?

נערך לאחרונה:
למה לא לעשות חיטוב נורמלי שבו גם מאבדים קצת מסת שריר בתהליך?
כי זה יחמיר עוד יותר את הפרופורציות.

חיטוב ואירובי יעשו את העבודה לדעתי.
תשלבי קצת עבודת כוח כנגד משקל גוף בלבד כדי לשמר את היכולות שלך.

דרך אגב, כמות ההודעות שמביעות חוסר אמון בטענה הבסיסית של הכותבת מדהימה בעיני. כל כך קשה להאמין שלבחורה יש מסת שריר מוגזמת באיזורים מסויימים?😱

דרך אגב, כמות ההודעות שמביעות חוסר אמון בטענה הבסיסית של הכותבת מדהימה בעיני. כל כך קשה להאמין שלבחורה יש מסת שריר מוגזמת באיזורים מסויימים?😱
האמת שכן, נדיר לראות בחורה שרוצה להוריד מעצמה מסת שריר כי היא לא אוהבת את המראה שלה.
תשלבי קצת עבודת כוח כנגד משקל גוף בלבד כדי לשמר את היכולות שלך
אם היא לא תרד ביכולות שלה, היא ככל הנראה גם לא תרד משמעותית במסת שריר שלה

• פותח/ת השרשור
האמת שכן, נדיר לראות בחורה שרוצה להוריד מעצמה מסת שריר כי היא לא אוהבת את המראה שלה.

אם היא לא תרד ביכולות שלה, היא ככל הנראה גם לא תרד משמעותית במסת שריר שלה

אני אוהבת מראה של מסה ושל שרירים כשזה פרופורציונלי. עם הגובה שלי, זה פשוט לא הולך.
והחודש ירדתי משמעותית מהיכולות שלי.
מסקוואט 60 ק''ג, דדליפט 65 ק''ג ולחיצת חזה 45 ק''ג ירדתי למוטות חופשיים בלבד עם המון חזרות :(
קצת קשה בנשמה לקבל את זה אחרי שאתה רודף להשיג כמה שיותר משקל..

חיטוב ואירובי יעשו את העבודה לדעתי.
תשלבי קצת עבודת כוח כנגד משקל גוף בלבד כדי לשמר את היכולות שלך.

אז את ממליצה בעצם לרדת מעניין המשקולות? גם אם זה משקל נמוך וטווח חזרות של 20-30?
משהו סטייל... אימוני HIIT על משקל גוף?

אני לא רוצה לגמרי להזניח, אין לי טעם להיראות כמו מקל..
עדיין רוצה את המראה החטוב פשוט עם קצת פחות מסה בקוואד ובידיים

מסקוואט 60 ק''ג, דדליפט 65 ק''ג ולחיצת חזה 45 ק''ג ירדתי למוטות חופשיים בלבד עם המון חזרות 😭
קצת קשה בנשמה לקבל את זה אחרי שאתה רודף להשיג כמה שיותר משקל..
עצה ידידותית: עשי מה שטוב לנשמה קודם לכן, אח"כ כל השאר.
ואם בכל זאת את רוצה לוותר על גיינז שהוגיינזו בעבודה קשה ולהוריד מסה אז פשוט תורידי קצת משקל\חזרות, לאט לאט המאסה תרד. לא צריך להוריד את כל המשקל.

אני לא רוצה לגמרי להזניח, אין לי טעם להיראות כמו מקל..
בזמן האחרון אני מתנסה קצת בג'ימנסטיקה. אז ראשית עבודה כנגד משקל גוף בטכניקה נכונה (!) יכולה להיות מאתגרת ואפקטיבית מאוד מבחינת שמירה על הכוח.
פלג גוף עליון עובד מאוד חזק אממה הרגלים באמת לכיוון המקלות..🤣
זה יפתור את בעיית הקוודס ולגבי הידיים את לא באמת מעדיפה את החלופה נכון 😆

• פותח/ת השרשור
בזמן האחרון אני מתנסה קצת בג'ימנסטיקה. אז ראשית עבודה כנגד משקל גוף בטכניקה נכונה (!) יכולה להיות מאתגרת ואפקטיבית מאוד מבחינת שמירה על הכוח.
פלג גוף עליון עובד מאוד חזק אממה הרגלים באמת לכיוון המקלות..🤣
זה יפתור את בעיית הקוודס ולגבי הידיים את לא באמת מעדיפה את החלופה נכון 😆

האמת שניסיתי את התחום, הבעיה שיש לי דלקות חוזרות בשני מפרקי כף היד וזה מנע ממני המון והכאבים בלתי נסבלים.... :(

תודה על העצות 😃 😃

כן. אני אפילו מוכן לשים הרבה כסף על כך שזה יהיה לא נכון בעיניך אם תראי אותה.

• פותח/ת השרשור
@מרטין
לגבי מה שאמרת, אימונים עם משקל גוף..
כדאי להתחיל ללכת לשיעורי סטודיו?
(ספינינג/עיצוב/trx וכל מיני כאלו)

לדעתי את יכולה ללכת לכיוון יותר מאתגר של משקל גוף: תרגילים על טבעות אולימפיות (גם קומפלקסים בהמשך), מתח, מקבילים, hspu, ריקוד על עמוד (נשמע מוזר אני יודע...) וכד'...

כן. אני אפילו מוכן לשים הרבה כסף על כך שזה יהיה לא נכון בעיניך אם תראי אותה.
אני לא חושב שזאת מסת שריר ׳אמיתית׳ אבל בהחלט יש נשים עם כתפיים רחבות וידיים גדולות יחסית ותוספת של קילו-שניים בעקבות אימונים מייצרת מראה "מנופח"

אני לא חושב שזאת מסת שריר ׳אמיתית׳ אבל בהחלט יש נשים עם כתפיים רחבות וידיים גדולות יחסית ותוספת של קילו-שניים בעקבות אימונים מייצרת מראה "מנופח"

בארבע ראשי? לא קונה. והנשים שאתה מדבר עליהן בדרך כלל יש להן אחוז שומן די גבוה, לא השריר מייצר את המראה.

בארבע ראשי
ועוד איך.
ארבע ראשי או תאומים מאוד מפותחים מאוד ואצל נשים נמוכות זה קצת הורס את המראה בחצאית.

דאי להתחיל ללכת לשיעורי סטודיו?
🤣🤣🤣🤣🤣
זה לזרוק לפח את כל מה שעשית עד היום.
ממש לא.
התכוונתי לעבודה על מתח, מקבילים, שכיבות שמיכה, עמידות ידיים (טבעות זה מעולה אבל כמעט שאין בחדרי כושר) ללא משקל אבל עם וריאציות.

ועוד איך.
ארבע ראשי או תאומים מאוד מפותחים מאוד ואצל נשים נמוכות זה קצת הורס את המראה בחצאית.

מניח שלא נגיע להסכמה, אבל אני אאמין לזה כשאראה את זה.

• פותח/ת השרשור
התכוונתי לעבודה על מתח, מקבילים, שכיבות שמיכה, עמידות ידיים (טבעות זה מעולה אבל כמעט שאין בחדרי כושר) ללא משקל אבל עם וריאציות.

ואת בטוחה שכל הדברים הללו לא ישאירו את המסה הקיימת בבייספס ובטרייספס?
ובנוגע לרגליים - אותו עיקרון?

קיצר... street workout? 😆

ואת בטוחה שכל הדברים הללו לא ישאירו את המסה הקיימת בבייספס ובטרייספס?
בטוחה...? זה מנוגד לאמונתי המגדרית.. 😆

רגליים בלי ספק לא יקבלו גירוי מספיק (תסתכלי על כל 'ג'ימנסטיקיסט' בסביבה)
ידיים - לא בטוח.. העומס הוא שונה אבל לא בטוחה איך זה יתבטא אצלך.

Back
למעלה תחתית