הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עלייה במשקל - מסת שריר

מצב
השרשור נעול

שוגי

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
התחלתי לפני שנה תהליך של ירידה במשקל וירדתי עד 60 ק"ג , עד עכשיו נמנעתי מאימוני כוח כי לא רציתי להיתקע או לעלות במשקל ... בכל מקרה התחלתי לשל אימוני כוח + קיקבוקס , אני מתאמנת 5 פעמים בשבוע...
וראיתי שעליתי 2.5 ק"ג , אני אוכלת מסודר לפי התפריט ואמורה לראות ירידה ובמקום זה אני רואה עלייה אני מקווה שזה באמת בשריר ולא בשומן אבל זה עדיין מבאס אותי לעלות במשקל גם אם זה בשריר...מה עושים?

אחת האובססיות היותר מסוכנות לנשים זה המשקל שלהן
עצה שלי, קחי את המשקל ביד, צאי לרחוב, ותזרקי את המשקל בפח זבל רחוק מהבית שלך

את לא צריכה להסתכל על המשקל במצב הזה, אם את אוכלת נכון ומתאמנת, את אמורה לראות את השינויים לטובה על עצמך, קחי מדדים של היקפים, כמו היקף בטן לאורך הפופיק, היקף יד וירך, וכמובן תיעזרי במראה, ותראי האם השינויים הם לטובה

• פותח/ת השרשור
זה בערך מה שעשיתי! פשוט לקחתי את המשקל מהחדר והעפתי אותו! הוא מדד טיפש שלא יודע למדוד אחוזי שומן ודברים כאלה ואני יודעת שאני נכנסת לג'ינס במידה 34-36 מה שלא קרה ששקלתי פחות אז מעכשיו הוא לא מהווה שום מדד עבורי ואני יודעת שרזיתי והתחטבתי וגם החברות שלי שאלו אותי אם רזיתי עוד ומסתבר שלהפך עליתי במשקל אבל בגלל שאני שומרת על תזונה נכונה ואימונים אז אני מתחטבת ;)
תודה רבה!

יש כל כך הרבה דוגמאות היום, גם באינסטגרם, גם בפייסבוק ובכל רחבי האינטרנט, של נשים מדהימות עם גוף מושלם ששוקלות 65-80 ק"ג שכביכול זה משקל לא בנורמה לאישה.
אבל אותן נשים נמצאות באחוז שומן נמוך- בינוני, הן מתאמנות חזק ולא מפחדות להרים משקלים, לא מעניין אותן מידה 34 אלא בריאות!!!
הגיע הזמן לעשות שינוי בתפיסה שלנו.

• פותח/ת השרשור
וואו אני ממש לא מסכימה איתך...
יש כמובן שני צדדים לנושא הזה,
אני מודעת לזה שעכשיו כל העניין של חיטוב והעלאת מסת שריר מאוד תפס אבל אני ממש לא מדברת על זה אני בסך הכל מתאמנת ורוצה לשמור על גוף חטוב ורזה לא להתחיל העלאה של מסת שריר ודברים כאלה ..יש הרבה שרוצים את זה ואין בעיה אבל זה ממש לא הכיוון שלי
בכל מקרה אני שמחה שמצאתי את מה שאני מחפשת ומאחלת לכל אחת למצוא מה שמתאים לה

אם מה שעושה לך טוב זה להיות מידה 34 בג'ינס שיבושם לך.
אני מנהלת פה פורום נשים והדבר האחרון שאני אעודד פה זה הפרעות אכילה.
סלחי לי אם מרתיע אותי בחורה שנכנסת לג'ינס במידה 34 וכותבת פה שהיא לא רוצה להתחיל "העלאה של מסת שריר ודברים כאלה"-
זו אמירה שטחית לחלוטין.
בפורום הזה לא מעודדים רזון, מעודדים אימוני כושר ועל אחת וכמה העלאה במסת שריר הן של נשים והן של גברים.
בהצלחה!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית