עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלום חברים
כמה סטים לשריר גדול וקטן בתוכנית ppl 6 פעמים בשבוע?
אני רוצה כעיקרון לשלב בין עצימות לנפח למשל בתרגילי קודש אני יעבוד טווח חזרות יותר נמוךppl יוצא 5 לרוב, אז איך 6?
איך אתה עושה את זה, נפח גבוה\עצימות גבוהה?
משלב?
כמות הסטים תלויה מאוד בנפח האימון.
אז רגע ואדים אני מודע לזה שהכל תזונה מבחינת סטים מה אתה ממליץ ? כמה לppl בשריר גדול? ושריר קטן? כמובן שמשלב סקואט ודדליפט אבל העיקר זה נפח לא כחאם 16 סטים סך הכל לשבוע אז בסדר .
אם כל אימון אז תזריק בשביל שזה יעבוד
http://jacktylerperformance.com/2013/10/13/pushpulllegs-split-strength-size-and-athleticism/אז רגע ואדים אני מודע לזה שהכל תזונה מבחינת סטים מה אתה ממליץ ? כמה לppl בשריר גדול? ושריר קטן? כמובן שמשלב סקואט ודדליפט אבל העיקר זה נפח לא כח
ודרך אגב ניתו לשלב ביניהם?
יש לך תוכנית שאתה יותר ממליץ עליה? לא ss למיניהםhttp://jacktylerperformance.com/2013/10/13/pushpulllegs-split-strength-size-and-athleticism/
תעשה שבוע אחד 4 שבוע אחד 5 אימונים
תדירות יצא לך 3 אימונים בשבועיים ככה תתאושש . ואל תפציץ בסטים . כתוב לך שם 3-6 סטים . תעשה 3 בכל תרגיל .
זה הפיצול שאני הכי אוהב .יש לך תוכנית שאתה יותר ממליץ עליה? לא ss למיניהם
תודה רבה אחי עוד שאלה לתוכנית abc 16 סטים לשריר גדול ו 9 לקטן זה יותר מידי?זה הפיצול שאני הכי אוהב .
יא גבר לפנים תודה אחיAB עם דגש על תנועות Push Pull ורגליים ביום של גב. (סקוואט,המסטרינג..מה שתרצה)
תרגילי בסיס כמו שאמרת - 3x5
רוטינה בין בנצ' פרס לפרס וכתחליף ל2 התרגילים ביום של הפרס תעשה לחיצת חזה עם משקולות - 3x8 ופרפר 3x10
וביום של בנצ' תעשה לחיצת כתפיים עם משקולות 3x8 והנפה לצדדים 3x10.
אני באופן אישי נורא אוהב את זה.
כשאתה עובד על חזה תעשה אחריו גם מקבילים בעצימות גבוהה, זה עוזר המון.
בגב - צ'ין אפס עם משקולת בעצימות זה מעולה, ודדליפט אם אתה עושה.
סקוואט כנ"ל- בעצימות גבוהה.
אתה יכול גם חתירה כלשהי.
אם בא לך להוסיף כתף אחורית תוסיף ביום של ה PULL, ואם תרגיל מבודד לטרייספס\בייספס 4x12 בסוף האימון יסיים לך את האימון כמו שצריך.
ככה אני אוהב לעבוד, להתחיל מעצימות גבוהה ולהתקדם בנפח במהלך האימון.
פעם בשבוע יש לי אימון PULL שהוא בנפח גבוה כל האימון.
בכיף אחייא גבר לפנים תודה אחי
תגיד לי רגע חח מצטער ששאני חופר קצת כמו שאתה יודע שאני חוזר מחיטוב ומיום ראשון הקרוב רוצה לעשות riverse דיאטבכיף אחי