ייעוץ אינזר VS טיטאן- רצועות ברכיים

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
אני אקנה רצועות ברכיים לתחרות.
האפשרות ה-1 היא ה-Titan Titanium 2.5m שיעלו לי 250 ש“ח.
האפשרות ה-2 היא ה-INZER Iron Z 2.5m שיעלו לי בערך 170 ש“ח.
המחיר חשוב ואם ההבדל קטן אקח את האינזר. הרצועות ישמשו אותי גם עם 100KG (בהתחלה).
יש המלצות?

יש לי בבית טיטניום והן מעולות.
לא ניסיתי אינזר, אבל לפעמים הפער במחיר לא שווה את זמן ההמתנה הארוך.
מה גם, שיהיה לך דוכן של TITAN ISRAEL בתחרות, עם הנחות.
כדאי שתבדוק את העניין.

• פותח/ת השרשור
יש לי בבית טיטניום והן מעולות.
לא ניסיתי אינזר, אבל לפעמים הפער במחיר לא שווה את זמן ההמתנה הארוך.
מה גם, שיהיה לך דוכן של TITAN ISRAEL בתחרות, עם הנחות.
כדאי שתבדוק את העניין.
נגמר המלאי של הטיטניום בטיטאן ישראל. ההזמנה תתבצע מבית הכאב (אינזר) או ליפטינג לארג' (טיטאן), שניהם שולחים בתוך 24 שעות ובשניהם זה אותו סוג משלוח של USPS.
בסוף אחרי חיפוש נוסף בגוגל החלטתי ללכת על הטיטניום (ליפטר עם ציוד אמר שהוא השתמש באינזר ב-365KG סקוואט ומישהו אחר המליץ על האינזר רק מ-400 פאונד ומעלה).
אגב, אתה מעוניין למכור את הטיטניום במקרה?

נגמר המלאי של הטיטניום בטיטאן ישראל. ההזמנה תתבצע מבית הכאב (אינזר) או ליפטינג לארג' (טיטאן), שניהם שולחים בתוך 24 שעות ובשניהם זה אותו סוג משלוח של USPS.
בסוף אחרי חיפוש נוסף בגוגל החלטתי ללכת על הטיטניום (ליפטר עם ציוד אמר שהוא השתמש באינזר ב-365KG סקוואט ומישהו אחר המליץ על האינזר רק מ-400 פאונד ומעלה).
אגב, אתה מעוניין למכור את הטיטניום במקרה?
איך אתה מצליח לראות כמה עולה משלוח ב LL ? הכנסתי את הרצועות לעגלה, שמתי מיקוד וישראל וזה לא נותן לי כלום

• פותח/ת השרשור
שוב, אני מתכונן לתחרות עוד חודשיים וחצי~. זה מהר מאוד יגיע למעל 3 פלטות.

• פותח/ת השרשור
עדיין מעט מדי אלא אם אתה 50 קילו או אישה
אני בונה על משקל מכובד לסינגל עם רצועות עוד 10 שבועות. מתי עוד אני אוכל להתחיל להשתמש ברצועות בדיוק?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני בונה על משקל מכובד לסינגל עם רצועות עוד 10 שבועות. מתי עוד אני אוכל להתחיל להשתמש ברצועות בדיוק?
שואל שאלה רצינית, בלי לזלזל חלילה.
אם יש לך פחות מ-100 סקוואט לחמישיות, אחרי שאני מכיר אותך מעל שנה בפורום הזה, איך אתה מצפה לזנק למשקל מכובד פתאום עם רצועות ב-10 שבועות?
רצועות זה לא קסם, אתה עדיין חייב סקוואט רואו חזק יחסית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה מבין איפה הבעיה ?
אתה בונה שהרצועות יוסיפו לך איזה 30 קילו שאין לך
מילא היתה לך עבודת בסיס לפני זה והסקוואט היה 200+

• פותח/ת השרשור
שואל שאלה רצינית, בלי לזלזל חלילה.
אם יש לך פחות מ-100 סקוואט לחמישיות, אחרי שאני מכיר אותך מעל שנה בפורום הזה, איך אתה מצפה לזנק למשקל מכובד פתאום עם רצועות ב-10 שבועות?
רצועות זה לא קסם, אתה עדיין חייב סקוואט רואו חזק יחסית.
ב-SS עליתי מ-60 ל-120 סקוואט עם 0 כשלים (60-100 בקפיצות של 5 והלאה ב-2.5). כנל לגבי דדליפט (70-140).
פלוס של 0-300. חלבון? 1-1.5 גרם/קילו. 6-7 שעות שינה. בלי חגורה.
עכשיו אני שנה מבוגר יותר, יש לי יותר טסט מן הסתם ויהיה לי יותר קל לשחזר את המשקלים האלה כי כבר הרמתי אותם.
אז אם להתחשב בהכל, לישון 8-9 שעות, פלוס של 500-600, 2-2.5 גרם חלבון/קילו ולהוסיף רצועות וחגורה אני מאמין שזה אפשרי.
קשה מאוד מאוד, אבל אפשרי.
אני מצפה מהחגורה והרצועות להוסיף 10-15 קילו לסינגל, לא יותר.
אז בקיצור, מה שהחזיק אותי בעבר הוא הקוקסינליות והטמטום שלי, לא הגנטיקה/יכולות שלי, ואם משהו יחזיק אותי הפעם זה יהיה זה.
אתה מבין איפה הבעיה ?
אתה בונה שהרצועות יוסיפו לך איזה 30 קילו שאין לך
מילא היתה לך עבודת בסיס לפני זה והסקוואט היה 200+
כמו שרשמתי למעלה, אני לא מצפה ליותר מ-10-15 קילו מהרצועות והחגורה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ב-SS עליתי מ-60 ל-120 סקוואט עם 0 כשלים (60-100 בקפיצות של 5 והלאה ב-2.5). כנל לגבי דדליפט (70-140).
פלוס של 0-300. חלבון? 1-1.5 גרם/קילו. 6-7 שעות שינה. בלי חגורה.
עכשיו אני שנה מבוגר יותר, יש לי יותר טסט מן הסתם ויהיה לי יותר קל לשחזר את המשקלים האלה כי כבר הרמתי אותם.
אז אם להתחשב בהכל, לישון 8-9 שעות, פלוס של 500-600, 2-2.5 גרם חלבון/קילו ולהוסיף רצועות וחגורה אני מאמין שזה אפשרי.
קשה מאוד מאוד, אבל אפשרי.
אני מצפה מהחגורה והרצועות להוסיף 10-15 קילו לסינגל, לא יותר.
אז בקיצור, מה שהחזיק אותי בעבר הוא הקוקסינליות והטמטום שלי, לא הגנטיקה/יכולות שלי, ואם משהו יחזיק אותי הפעם זה יהיה זה.

כמו שרשמתי למעלה, אני לא מצפה ליותר מ-10-15 קילו מהרצועות והחגורה.
אני אגיד לך מה, אתה מתעסק יותר מדי בחישובים תאורתיים, וככה לא תגיע רחוק.
אתה משווה שעות שינה ושינוי גיל? רציני כאילו?
אני יכול לומר לך מניסיון, שהייתי מתאמן עם שעות שינה סבירות פעם, בגלל הלימודים והעבודה.
עכשיו אחרי שחזרתי להתאמן, אני עושה את זה ונח מלא!(לפחות 10 שעות בלילה!) ונחש מה?
התקדמתי דיי מהר, הקפצתי את המשקלים בזריזות כי גם הייתי טוחן טונות של אוכל תוך כדי, אבל יותר חזק לא נהייתי, סה"כ השוואתי רמה פחות או יותר.

אתה מתעסק יותר מדי בחישובים מדוייקים, בתחום שאין בו שחור או לבן.

• פותח/ת השרשור
אני אגיד לך מה, אתה מתעסק יותר מדי בחישובים תאורתיים, וככה לא תגיע רחוק.
אתה משווה שעות שינה ושינוי גיל? רציני כאילו?
אני יכול לומר לך מניסיון, שהייתי מתאמן עם שעות שינה סבירות פעם, בגלל הלימודים והעבודה.
עכשיו אחרי שחזרתי להתאמן, אני עושה את זה ונח מלא!(לפחות 10 שעות בלילה!) ונחש מה?
התקדמתי דיי מהר, הקפצתי את המשקלים בזריזות כי גם הייתי טוחן טונות של אוכל תוך כדי, אבל יותר חזק לא נהייתי, סה"כ השוואתי רמה פחות או יותר.

אתה מתעסק יותר מדי בחישובים מדוייקים, בתחום שאין בו שחור או לבן.
אני לא מצפה משעות שינה וגיל לעשות הבדל משמעותי, רק מוסיף את זה למשוואה. אני מאמין שזה אפשרי ושאוכל להגיע לזה. אני לא אתאכזב אם לא אגיע, זו מטרה מאוד קשה כמו שאמרתי, אבל זה אפשרי ולכן אני מכוון לזה.

אם יש נושא על רצועות אני ישאל שאלה על הדרך..כדיי להשתמש ברצעות לrm5? או גג rm3 ?
אין שום בעיה, אם אתה מתכונן לתחרות או משהו, כי בתאכלס בישביל זה הרצועות נועדו והן לא באמת מסייעות למי שלא מתחרה.
רצועות זה לא רק לסינגלים.

אין שום בעיה, אם אתה מתכונן לתחרות או משהו, כי בתאכלס בישביל זה הרצועות נועדו והן לא באמת מסייעות למי שלא מתחרה.
מהניסיון שלך, מישהו שיושב אחורה הרצועות עוזרות לו פחות מאשר אם הוא היה יושב קדימה יותר?

בכל זאת צריך למוד את הטכניקה ואי אפשר ללמוד שום דבר בסינגלים, אני הייתי ממליץ לשים רצועות בימי עצימות כמה שבועות לפני התחרות למשל.

מהניסיון שלך, מישהו שיושב אחורה הרצועות עוזרות לו פחות מאשר אם הוא היה יושב קדימה יותר?
אני לא יכול לומר לך שום דבר מהניסיון שלי עם רצועות, כי הייתי עם רצועות עלי פעמים ספורות בחיי.
בכל זאת צריך למוד את הטכניקה ואי אפשר ללמוד שום דבר בסינגלים, אני הייתי ממליץ לשים רצועות בימי עצימות כמה שבועות לפני התחרות למשל.
נכון, אבל בישביל מה ציטטת אותי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית