הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים באמות הידיים מיד לאחר ביצוע

AvivSegal

משתמש מתחיל
20
2
נק' מוניטין:
2
20
2
טוב העלתי כאן תמונה שיהיה קל לתאר, לקחתי תמונה אקראית מגוגל וסימנתי איפה זה בדיוק כואב, טיפה מצחיק אני יודע!
1. אז זה קורה לי בעיקר לאחר שאני מתרגל תרגילי בסיס לפלאנצ' שזה עמידת ידיים על - רגליים על הקיר (פנים אל הקיר) מתקדם לאט לאט באופן סטטי כאשר המרפקים כמעט נעולים לגמרי.

2. זה קורה לי גם כשאני עושה מקבילים בתוספת משקל (בדגש על יד אחורית)

3. זה קורה לי גם בסטים של יד קדמית כנגד מוט / חופשי.

הכאב פחות מציק בזמן המאמץ, הוא ניכר דווקא בשיחרור, 10 שניות של כאב עצבני.

איך להתמודד עם זה? מה הלאה?
תודה!
Depositphotos_24409765_m-1-e1410321624450.jpg

מצטער שאני מתנחל על האשכול אבל זה בדיוק כמו שקורה לי,אם מישהו עונה אשמח אם הוא מצטט גם אותי זה נורא מציק.

נשמע כמו מתח עודף על השרירים המכופפים של האמה. הבעיה יכולה להיגרם ממספר סיבות - ביניהן, חוסר איזון שרירי בין המכופפים לפושטים, טכניקה, מבנה אנטומי של המרפק, פציעת OVER USE כתוצאה מסרגל מאמצים חד או התאוששות לקויה וכו'...
בתור התחלה נסה להפסיק כל פעילות שעשויה לעורר את הכאב לחלוטין, לבצע מתיחות לשרירים האלה בתדירות גבוהה מאד במשך היום למשך חצי דקה כל פעם, לחזק את הפושטים ולבצע עיסויים (רצוי אצל איש מקצוע). ניתן גם לעשות בבית עיסוי עם קוביית קרח על איזור הגידים בתנועות סיבוביות.
תן לזה שבועיים ואם יש שיפור, וודא שהטכניקה שלך טובה לפני החזרה לאימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית