הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר האם זה נחשב לקטוזיס?

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
הגיעו לי הסטיקים של הקטוזסטיקס ועשיתי בדיקה.
יצא לי גוון בין האדום הכהה לבין החום ובמדדים - 1.2G/L איזו רמה של קטוזיס זו נחשבת?

האמת שיש לי כבר את הסימנים של - ריח רע מהפה, זיעה חריפה, שתן חריף וכ'ו...

א. זה לא מדוייק ככה שהייתי לוקח את זה בערבון מוגבל, במיוחד אם אתה אוכל מעל 50 גרם פחמימה (כולל מה שבחלבון)

ב. זה משהו כזה?
http://www.lowcarbluxury.com/ketonecolorstrip2b.jpg

ככל שהצבע כהה יותר, הרמה של הקטוזיס גבוהה יותר.
בז'= אין
סגול כהה/שחור = קטוזיס ברמה הכי גבוהה.
אני משער שאתה ב LEVEL אחד לפני הסוף, מה שנקרא ז"ל 😵

• פותח/ת השרשור
א. זה לא מדוייק ככה שהייתי לוקח את זה בערבון מוגבל, במיוחד אם אתה אוכל מעל 50 גרם פחמימה (כולל מה שבחלבון)

ב. זה משהו כזה?
http://www.lowcarbluxury.com/ketonecolorstrip2b.jpg

כן, יש לי בין האחרון לבין הלפני האחרון, אבל יותר דומה לאחרון.
אוכל באזור 20-30 ג' פחמימה, עם פעילות אירובית.

• פותח/ת השרשור
אתה ברמה הכי גבוהה של קטוזיס כנראה (שוב זה לא 100% מדוייק)

ברור, אבל באמת נראה לי שאני ברמה גבוהה כבר 9 ימים על 20 ג' פחמימה עם אירובי.
אני כבר במצב של 24 שעות ביממה חובה מסטיק הכי חריף שיש...גם השתן שלי זה קטסטרופה.
עוד 1-2 ימים אני אעשה העמסה.

מה שמצחיק משה, אני מרגיש מעולה שאני לא יכול לתאר מבחינת מצב רוח, חדשות מחשבה, רמות אנרגיה והכל..

זה שאתה מרגיש טוב זה לא אומר שזה אידיאלי, למה לא לעשות העמסה כל 7 ימים? לדעתי יהיה יותר אידיאלי.

• פותח/ת השרשור
זה שאתה מרגיש טוב זה לא אומר שזה אידיאלי, למה לא לעשות העמסה כל 7 ימים? לדעתי יהיה יותר אידיאלי.

רציתי לשאול אותך אם האידיאל הוא פעם ב-7-10 ימים העמסה, אז למה באנאבוליק דיאט אומרים בהתחלה 12 ימים? מה ההגיון שעומד מאחורי זה?

*האמת שגם אם אני צריך לעשות העמסה אני לא רואה את עצמי עכשיו מכניס 400+ ג' פחמימה לגוף אין לי תאבון בשיט...

זה בסדר הגוף שלך התרגל למצב הגוף מנצל שומן לאנרגיה בצורה מעולה ברגע שאתה הקיטוזיס אתה כבר מעבר לשלב ההסתגלות. השאלה שמעניינת אותי אחי זה למה בכלל להגיע למצב הזה? מה אתה מגיב עד כדי כך לפחמימות שאתה חייב להגיע למצב הזה בשביל להתחטב? קשה לי להאמין. אם זה המצב מממ. תנחומי

• פותח/ת השרשור
זה בסדר הגוף שלך התרגל למצב הגוף מנצל שומן לאנרגיה בצורה מעולה ברגע שאתה הקיטוזיס אתה כבר מעבר לשלב ההסתגלות. השאלה שמעניינת אותי אחי זה למה בכלל להגיע למצב הזה? מה אתה מגיב עד כדי כך לפחמימות שאתה חייב להגיע למצב הזה בשביל להתחטב? קשה לי להאמין. אם זה המצב מממ. תנחומי

כן, זה בהחלט המצב. הלוואי שיכלתי להתחטב עם 100 ג' פחמימה.

בוא נגיד ככה אני קונה להתחטב עם 100 ג' פחמימה +450 ד' אירובי בשבוע.

• פותח/ת השרשור
חח וואי וואי אחי חרא גנטיקה הא

לא, אין חרא גנטיקה, שאני חטוב יש לי 8 ריבועים ואני רוב השנה עם 6 ריבועים בבטן ורגליים חטובות(רואי את ה4 ראשים), אבל אצלי הבעיה היא יותר אגירת נוזלים מהפחמימות מהשאר עלייה בשומן.

לא יודע אחי אם אתה על 100ג פחמימה לא מצליח להתחטב אז בוא נגיד שאתה לא בצד הטוב בפן הגנטי

• פותח/ת השרשור
לא יודע אחי אם אתה על 100ג פחמימה לא מצליח להתחטב אז בוא נגיד שאתה לא בצד הטוב בפן הגנטי

שוב, מבחינת גנטיקה של השריר אני חושב שהגנטיקה שלי ממוצעת+
בקטע של הגנטיקה של הנטייה להשמנה אני בעייתי...אינסולין ואני לא מסתדרים טוב ביחד.

no_carbs.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית