הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה קטנה גדולה..

• פותח/ת השרשור NETBRD
  • פורסם בתאריך
N

NETBRD

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
עשית סיקל לפני חצי שנה ..
לפני חודשים עשית בדיקות הורמנים ויצא כך-
רמה טסט שלי בינוני נמוכה ורמת טוסטרון של מתחת לנורמל בהרבה רק 1.2
לבן אדם נורמל אמור להיות 12-24 ..
עכשיו בתקופה הזאת לא התפתחי בכלל.
אחרי הסיקל רק ירדתי י:secret:רדתי כבר 10 קילו ..
למרות שאני אוכל נכון ומתאמן יפה קשה לגוף שלי לפתח שריר אני רק משמן הוא מרזה בלי לעלות את מספר מסבים בשריר ואפילו אני יורד בהרבה בשריר מדי שבוע ושבוע..

משהו יוכל להגיד לי מה אני צריך לעשות? ולמה זה קרה לי..?

חשוב לציין שלקחת את כל הסיקל נכון וגם בסוף הסיקל לקחתי את המנקים וכורגין

זה קורה לך כי אין לך מושג מה אתה עושה ובטח לא עשית PCT או שעשית PCT גרוע ובגלל זה זה קרה לך
תן יותר נתונים גיל משקל תיאור של הסייקל ויותר חשוב תיאור של ה PCT

בוא תספר קצת על הסייקל שעשיתי איזה מספר סייקל זה שלך? איזה חומרים לקחת לאיזה תקופת זמן? איזה מינונים?
בן כמה אתה? איך עשית פיסיטי? מה הוא כלל? וכו...

זה מעניין אני את הסייקל אחרון שלי של החיטוב גמרתי אל 91 קילו ו%12אחוז -שומן ואני 3 חודשים נקי ואני שוקל עכשיו 93 קילו 13% או פשוט עלתי קצת נוזלים

ואני רוצה לעשות גם בדיקות של הכל בקרוב מקווה שהייה בסדר [=

בטח העילת קלוריות אחרי שסיימת את הסייקל ובגלל זה עלית טיפה יכול להיות גם שהיית על מאזן קלורי שבמצב רגיל אתה עולה איתו במשקל ובגלל הסייקל ירדת ועכשיו הגוף מאזן את עצמו

בטח העילת קלוריות אחרי שסיימת את הסייקל ובגלל זה עלית טיפה יכול להיות גם שהיית על מאזן קלורי שבמצב רגיל אתה עולה איתו במשקל ובגלל הסייקל ירדת ועכשיו הגוף מאזן את עצמו

אחרי כמה זמן מPCT איפשר לעשות כבר בדיקה דם וטסט של הגוף ?

אני גם מחכה לשמוע קצת תשובות בנוגע לבעיה דומה.
אצלי עשיתי בדיקה עוד חודש לאחר מכן וזה עלה ואעשה עוד אחת שוב לפבדוק. אבל גם אצלי ההתאוששות איטית ומדאיגה.
וכן, הכל בוצע "לפי הספר". זה לא כל כך קשה להבין את ההנחיות לצריכה של הפיסיטי וכו.
למה זה קורה? אולי הסייקל היה ארוך מדי? חומרים חזקים? סתם דפקה של הגוף?

אני גם מחכה לשמוע קצת תשובות בנוגע לבעיה דומה.
אצלי עשיתי בדיקה עוד חודש לאחר מכן וזה עלה ואעשה עוד אחת שוב לפבדוק. אבל גם אצלי ההתאוששות איטית ומדאיגה.
וכן, הכל בוצע "לפי הספר". זה לא כל כך קשה להבין את ההנחיות לצריכה של הפיסיטי וכו.
למה זה קורה? אולי הסייקל היה ארוך מדי? חומרים חזקים? סתם דפקה של הגוף?
תפרט יותר איזה סייקל עשית, איזה סייקל זה שלך, מינונים חומרים, כולל מה בדיוק עשית ב PCT (כולל זמנים)

מה זה אומר "לפי הספר" כבר הבהרתי בעבר שה"ספר" מלא טעויות והנכות יסוד מוטעות לגמרי אז עם הלכת לפי הספר כניראה שעשית את זה לא נכון ולהלן התוצאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית