הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מידע סטרואידים בריצות ארוכות

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך
מעניין. לא הוזכר הgw501516

מי שמזכיר את זה , זה בדרך כלל אינטרסנטים. החומר הזה בקושי עושה משהו אם בכלל ונצר סביבו כזה באז. הבאז הזה לפי ניסיוני והמעקב שלי אחריו הוא מסחרי לגמרי. דוחפים אותו לאחרונה בכל סייקל שאני רואה בחו''ל , אבל אחרי שאני טיפה עוקב אחר מקור הסייקל אני מגלה שהחומר מוצע למכירה דרך האתר בצורה כזו או אחרת.

מי שמזכיר את זה , זה בדרך כלל אינטרסנטים. החומר הזה בקושי עושה משהו אם בכלל ונצר סביבו כזה באז. הבאז הזה לפי ניסיוני והמעקב שלי אחריו הוא מסחרי לגמרי. דוחפים אותו לאחרונה בכל סייקל שאני רואה בחו''ל , אבל אחרי שאני טיפה עוקב אחר מקור הסייקל אני מגלה שהחומר מוצע למכירה דרך האתר בצורה כזו או אחרת.
כן בניגוד לפיתוח גוף יש שפע חומרים שיכולים לעזור בספורט לטווח ארוך כמו מרתון ואופניים אין הרבה משפרים למעט כדוריות אדומות(גם טסט מגביר אותם)

כן בניגוד לפיתוח גוף יש שפע חומרים שיכולים לעזור בספורט לטווח ארוך כמו מרתון ואופניים אין הרבה משפרים למעט כדוריות אדומות(גם טסט מגביר אותם)

בתור רוכב אופניים תחרותי לשעבר - כל מה שמעניין אותם ספורטאי האידורנס זה שתי דברים :
התאוששות מהירה - טסט
יכולת חימצון גבוהה לשרירים - כדוריות דם אדומות - סטרואידים / EPO / אימון בגובה / העשרת דם.

• פותח/ת השרשור
בתור רוכב אופניים תחרותי לשעבר - כל מה שמעניין אותם ספורטאי האידורנס זה שתי דברים :
התאוששות מהירה - טסט
יכולת חימצון גבוהה לשרירים - כדוריות דם אדומות - סטרואידים / EPO / אימון בגובה / העשרת דם.
איפה רכבת? עד כמה לדעתך, זה נפוץ בפלטון הישראלי?

איפה רכבת? עד כמה לדעתך, זה נפוץ בפלטון הישראלי?
רכבתי ב ncc. מסטרס ופרו.
זה נפוץ לפי דעתי אצל הרוכבים הצעירים בעלית.
יש כמה חבר'ה מבוגרים יחסית בפרו שאני בטוח שהם על חומרים ברמה כזו או אחרת.
ממריצים זה לא נחשב... זה בייסיק (;

• פותח/ת השרשור
רכבתי ב ncc. מסטרס ופרו.
זה נפוץ לפי דעתי אצל הרוכבים הצעירים בעלית.
יש כמה חבר'ה מבוגרים יחסית בפרו שאני בטוח שהם על חומרים ברמה כזו או אחרת.
ממריצים זה לא נחשב... זה בייסיק (;
עד שהגעתי לפורום הזה, לא ידעתי כמה הדברים נגישים. היום אני משוכנע שיש לא מעט שמשתמשים בקבוצות הגיל בעיקר בטריאתלון

עד שהגעתי לפורום הזה, לא ידעתי כמה הדברים נגישים. היום אני משוכנע שיש לא מעט שמשתמשים בקבוצות הגיל בעיקר בטריאתלון
קרה לי אותו דבר שיצאתי מפיתוח גוף והחלתי לרכב. חשבתי שנכנסתי למשהו קצת "נקי" ....

התאוששות מהירה - טסט
אך הפכת מרוכב קליל למיפלצת...

אך הפכת מרוכב קליל למיפלצת...

משקל תחרותי בשיא היה 83 קילו...
התאמנתי בפיתוח גוף בצעירותי. הפסקתי בצבא.
שברתי את היד בתאונת רכיבה.... כשאת ההחלמה עשיתי בחדר כושר. מיד חזרה לי האהבה הישנה לספורט הברזל.
כשיודעים איך להתאמן ולאכול אז התוצאות באות מהר יחסית. חצי שנה ראשונה הגעתי ל 123 קילו...

ותודה על הפירגון... (;

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית