עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאיפה אתה יודע שרובם לא לוקחים???רובם לא לוקחים כי זה תחום שיש בו בדיקות סמים, אבל דיברתי לפני כמה חודשים עם מרצה לפיזיולוגיה והוא אמר שיש הורמון גדילה שאפשר לקחת שלא תופסים אותו בבדיקת סמים הוא הסביר לי איך אבל אני לא זוכר את ההסבר. אז כמו בכל תחום ספורט יש תמיד את הרמאים. בכל מקרה יש לך שאיפות להתחרות לך על זה אל תחשוב על הדברים האלה.
אתה מדבר שטויות.רובם לא לוקחים כי זה תחום שיש בו בדיקות סמים, אבל דיברתי לפני כמה חודשים עם מרצה לפיזיולוגיה והוא אמר שיש הורמון גדילה שאפשר לקחת שלא תופסים אותו בבדיקת סמים הוא הסביר לי איך אבל אני לא זוכר את ההסבר. אז כמו בכל תחום ספורט יש תמיד את הרמאים. בכל מקרה יש לך שאיפות להתחרות לך על זה אל תחשוב על הדברים האלה.
תכלס אתה צודק אני לא יודע.. אבל לפי הגודל שלהם בתחרויות פיטנס הם לא מאוד גדולים, אין להם את הסימנים הנפוצים של הזרקת טסט ואינסולין כמו בטן גדולה וטרפז לא פורפוציונלי. לכן אני משער.. אבל תכלס אי אפשר לדעת בזה אני מסכיםמאיפה אתה יודע שרובם לא לוקחים???
אתה לא יכול לדעת אם מישהו לוקח או לא לוקח על סמך מה שהם אומרים.
אם אתה חושב שאני מדבר שטויות זה אחלה אבל תסביר למה, תגובות כאלו לא מתאימות.אתה מדבר שטויות.
כל מתחרה יעשה כל שנדרש על מנת להיות הטוב ביותר בתחומו. סטרואידים הם קלים להשגה ונמצאים בשימוש נרחב גם עבור אנשים שאינם מתחרים. אפילו בתחרויות פיתוח גוף של נוער (גיל 17, 18, 19) רוב המתחרים משתמשים בחומרים ואלו שלא, נראים רחוקים שנות אור מאלו שקוטפים את המקומות הראשונים.תכלס אתה צודק אני לא יודע.. אבל לפי הגודל שלהם בתחרויות פיטנס הם לא מאוד גדולים, אין להם את הסימנים הנפוצים של הזרקת טסט ואינסולין כמו בטן גדולה וטרפז לא פורפוציונלי. לכן אני משער.. אבל תכלס אי אפשר לדעת בזה אני מסכים
אם אתה חושב שאני מדבר שטויות זה אחלה אבל תסביר למה, תגובות כאלו לא מתאימות.
אוקי תודה על העשרת הידע.כל מתחרה יעשה כל שנדרש על מנת להיות הטוב ביותר בתחומו. סטרואידים הם קלים להשגה ונמצאים בשימוש נרחב גם עבור אנשים שאינם מתחרים. אפילו בתחרויות פיתוח גוף של נוער (גיל 17, 18, 19) רוב המתחרים משתמשים בחומרים ואלו שלא, נראים רחוקים שנות אור מאלו שקוטפים את המקומות הראשונים.
בפיטנס בוגרים המתחרים אמנם לא עצומים, אך עדיין עולים על במה יבשים וחטובים, עם אחוזי שומן בודדים שאפשר לספור על יד אחת. גם אם לא נעשה שימוש באינסולין והורמון גדילה שגורמים ל'בטן נפוחה', הם עדיין משתמשים בטסט כדי לשמר את מסת השריר כאשר הם מחטבים את עצמם עד העצם עם שורפי שומן אכזריים, דיאטות קיצוניות ומחסור קריטי בנוזלים בגוף. ללא עזרה של חומרים, תחרויות פיתוח גוף בכל הקטגוריות היו נראות כמו בדיחה עצובה.
אתה מתבסס על אמצעי זיהוי שעובדים על הנייר. בפועל, לא לכולם יגדל הטרפז בצורה משמעותית משום שיש שם יותר רצפטורים. לא לכולם תגדל הבטן בגלל אינס והורמון גדילה. זה הכל תלוי מינון, תלוי גנטיקה, תלוי חומרים ועוד משתנים.
בשמחה, וסליחה אם הגבתי בתקיפות בהתחלה. 🤩אוקי תודה על העשרת הידע.
תגיד למרצה בפיזיולוגיה קוראים במקרה עמוס?רובם לא לוקחים כי זה תחום שיש בו בדיקות סמים, אבל דיברתי לפני כמה חודשים עם מרצה לפיזיולוגיה והוא אמר שיש הורמון גדילה שאפשר לקחת שלא תופסים אותו בבדיקת סמים הוא הסביר לי איך אבל אני לא זוכר את ההסבר. אז כמו בכל תחום ספורט יש תמיד את הרמאים. בכל מקרה יש לך שאיפות להתחרות לך על זה אל תחשוב על הדברים האלה.
לא, קוראים לו רידא. אין סטודנט שלמד אצלו ולא זוכר אותו הוא תותח.תגיד למרצה בפיזיולוגיה קוראים במקרה עמוס?
אל תצחיק אותי... אתה פשוט משתמש בחומרים שיוצאים מהר מהדםרובם לא לוקחים כי זה תחום שיש בו בדיקות סמים, אבל דיברתי לפני כמה חודשים עם מרצה לפיזיולוגיה והוא אמר שיש הורמון גדילה שאפשר לקחת שלא תופסים אותו בבדיקת סמים הוא הסביר לי איך אבל אני לא זוכר את ההסבר. אז כמו בכל תחום ספורט יש תמיד את הרמאים. בכל מקרה יש לך שאיפות להתחרות לך על זה אל תחשוב על הדברים האלה.