הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מים בברך

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
לפני כמה שבועות החלו אצלי כאבים מוזרים בברך,התיעצתי עם פיזיותרפיסט שהציע 2 אפשרויות:
האחת TBI אך אין נקודה ספציפית שנוגע ובה ויכול להצביע על הכאב וכמו כן הכאב מתרכז יותר באזור הברך עצמה.
אפשרות שניה שנראית יותר מתאימה היא מים בברך...
סימפטומים ומה שמסביב:
אין נפיחות,בודאי לא בולטת,אני מצליח לבצע סקואטים יחסית כבדים(150ק"ג ויותר)אין כאבים באימון..
הכאב או יותר נכון התחושה הלא נוחה מתרחשת כאשר אני 'נשען' על הברך כלומר לדגמא יושב במכרע ונשען לפנים עד שהברך מכופפת לגמרי..
בימים הראשונים שזה קרה לא יכולתי בכלל 'לשבת' על הברך ואחרי כמה ימים עם וולטרן זה השתפר.\
כאמור אין כאבים בסקואט ולא מגבלה מיוחדת בתנועה אלא תחושה לא נעימה באזור הברך והיתכנות למים בברך..
האם תרופות אנטי דלקתיות יסייעו?
אין החמרה לבנתיים.

לפני כמה שבועות החלו אצלי כאבים מוזרים בברך,התיעצתי עם פיזיותרפיסט שהציע 2 אפשרויות:
האחת TBI אך אין נקודה ספציפית שנוגע ובה ויכול להצביע על הכאב וכמו כן הכאב מתרכז יותר באזור הברך עצמה.
אפשרות שניה שנראית יותר מתאימה היא מים בברך...
סימפטומים ומה שמסביב:
אין נפיחות,בודאי לא בולטת,אני מצליח לבצע סקואטים יחסית כבדים(150ק"ג ויותר)אין כאבים באימון..
הכאב או יותר נכון התחושה הלא נוחה מתרחשת כאשר אני 'נשען' על הברך כלומר לדגמא יושב במכרע ונשען לפנים עד שהברך מכופפת לגמרי..
בימים הראשונים שזה קרה לא יכולתי בכלל 'לשבת' על הברך ואחרי כמה ימים עם וולטרן זה השתפר.\
כאמור אין כאבים בסקואט ולא מגבלה מיוחדת בתנועה אלא תחושה לא נעימה באזור הברך והיתכנות למים בברך..
האם תרופות אנטי דלקתיות יסייעו?
אין החמרה לבנתיים.

אני מאוד מקווה שהפיזיותרפיסט התכוון ל ITB , כי TBI זה Traumatic Brain Injury וזה די רציני...
מה גורם לך לחשוב שיש לך "מים" בברך?

• פותח/ת השרשור
אני מאוד מקווה שהפיזיותרפיסט התכוון ל ITB , כי TBI זה Traumatic Brain Injury וזה די רציני...
מה גורם לך לחשוב שיש לך "מים" בברך?
עברתי על הסימפטומים בהמאפינים תופעה כזו,כמו 'טיק' בברך,מן תחושת נעילה...יש לי תחושות דומות.
דיברתי היום עם בחור נוסף שהעלה את האופציה שזו יכולה להיות 'ציסטה',בכל פנים התחלתי עם אטופן היום באופן עצמאי ומקווה לפגוש אורתופד שבוע הבא ובמקביל להמשיך טיפול עם כדורים נוגדי דלקת.
כאמור,בזמן האימון הכאב פחות מטריד אותי(במיוחד עם גרב)אבל אולי זה בגלל שהאזור מתחמם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית