הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר דיון קטן לגבי אירובי לפני אימון

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
אני אישית לא חובב של העניין..., ללכת למכון זה מספיק.
דבר שני.. זה מעייף סתם.. ומוריד רמות גליקוגן בשריר-דופק את האימון קיצר.
השאלה אם הליכה של 3-5 דקות תתרום במשהו?, אני אישית לא מתכוון לעשות את זה.. בכל מקרה אני הולך למכון ברגל.. אבל מישהו שאל אותי.. ורציתי לפתוח דיון על העניין ולשאול לדעתכם.., לטעמי ממש אין טעם והחימום עם משקלים נמוכים.. חימום דינאמי-סיבובי מרפקים וכדומה, יספיק.

מה דעתכם?

בד"כ חימום עם משקלים נמוכים יותר ממשקלי העבודה יספיק, אבל גם לעשות 3-5 דקות הליכה זה לא מזיק בוא נגיד ככה.

אני אישית לפני אימוני רגליים כבדים עושה טיפה הליכה לי אישית זה עוזר .

• פותח/ת השרשור
בד"כ חימום עם משקלים נמוכים יותר ממשקלי העבודה יספיק, אבל גם לעשות 3-5 דקות הליכה זה לא מזיק בוא נגיד ככה.

אני אישית לפני אימוני רגליים כבדים עושה טיפה הליכה לי אישית זה עוזר .

לי אישית נגיד בלג פרס מציק לי בברכיים.. (אין לי ברירה אני לא יכול לעשות סקוואט אל תאכל אותי חח) אני עושה קצת חימום דינאמי לברכיים, אני ינסה קצת הליכה במכון כמו טמבל, יכול להיות שיעזור חחחחחחח.

לי אישית נגיד בלג פרס מציק לי בברכיים.. (אין לי ברירה אני לא יכול לעשות סקוואט אל תאכל אותי חח) אני עושה קצת חימום דינאמי לברכיים, אני ינסה קצת הליכה במכון כמו טמבל, יכול להיות שיעזור חחחחחחח.

למה שאני אוכל אותך? כל בנאדם צריך להתאמן בהתאם ליכולתו ולא כי ואללה סקוואט זה "MUST".

לא צריך להיכנס למצב של מגננה בגלל שאתה הולך כמה דקות ברגל. זאת לא בושה, וזה לא יהרוג אותך (או כל אחד אחר).

מן הסתם, אימונים מהזן המומלץ כאן מצריכים אנרגיה רבה. אין טעם באימון אירובי רציני לפני אימון. ישנם כאלה שמרגישים בנוח ללכת/ לרוץ /לרכב במשך כמה דקות לפני אימון, בין אם זו סיבה פיסית, ובין אם סיבה פסיכולוגית. כל אחד והצרכים שלו.

• פותח/ת השרשור
לא צריך להיכנס למצב של מגננה בגלל שאתה הולך כמה דקות ברגל. זאת לא בושה, וזה לא יהרוג אותך (או כל אחד אחר).

מן הסתם, אימונים מהזן המומלץ כאן מצריכים אנרגיה רבה. אין טעם באימון אירובי רציני לפני אימון. ישנם כאלה שמרגישים בנוח ללכת/ לרוץ /לרכב במשך כמה דקות לפני אימון, בין אם זו סיבה פיסית, ובין אם סיבה פסיכולוגית. כל אחד והצרכים שלו.

לא לא, אמרתי את זה בלי קשר.
כן אני מסכים איתך לגבי שאר הדברים.

רועי הייתי עושה סקוואט ומשקלים לא רעים בכלל.. פשוט אבא שלי אסר עלי עקב גילי הצעיר חחח ועקב "עומסי הדחיסה על הגב", וגם מנהל המכון אסר עלי לשים את המוט במקבילים, אני רק מסביר שזה לא מסיבות ליצניות... אלא מסיבות ברורות לגמרי למה אני לא עושה סקוואט, אתם פשוט נוטים לאכול את מי שמזכיר בכלל לג פרס במקום סקוואט... אין לי ברירה.

איך אתם מסוגלים לעשות סקוואט עמוק וטוב בלי חימום של כמה דקות ריצה? אין גמישות, התנועה לא חלקה.

רועי הייתי עושה סקוואט ומשקלים לא רעים בכלל.. פשוט אבא שלי אסר עלי עקב גילי הצעיר חחח ועקב "עומסי הדחיסה על הגב", וגם מנהל המכון אסר עלי לשים את המוט במקבילים, אני רק מסביר שזה לא מסיבות ליצניות... אלא מסיבות ברורות לגמרי למה אני לא עושה סקוואט, אתם פשוט נוטים לאכול את מי שמזכיר בכלל לג פרס במקום סקוואט... אין לי ברירה.

בחיים לא באתי בטענות למי שלא עשה סקוואט/דדליפט...
אם אתה בחור צעיר ולא יודע את הטכניקה בצורה טובה ואין מי שיסביר ויבחן אותך, אז לפעמים עדיף לוותר.

איך אתם מסוגלים לעשות סקוואט עמוק וטוב בלי חימום של כמה דקות ריצה? אין גמישות, התנועה לא חלקה.
עשים סקוואט עם משקל גוף, בתחתית דוחפים את הברכיים החוצה עם המרפקים, קצת מתיחות, 1-3 סטים עם מוט ריק ועוד סטים של חימום עם משקל.
אם אירובי עוזר לך מבחנה פסיכולוגית אז סבבה, אותי זה סתם מעייף :\

נערך לאחרונה:

אין "אתם" בעניין הזה, העונג המפוקפק הזה שמור לחבורת ההארדקור, שחלקנו לא נמנה עליה. עוד מעט אנשים יצטרכו להסתובב עם עזרה פסיכולוגית בפורום הזה !!

אין "אתם" בעניין הזה, העונג המפוקפק הזה שמור לחבורת ההארדקור, שחלקנו לא נמנה עליה. עוד מעט אנשים יצטרכו להסתובב עם עזרה פסיכולוגית בפורום הזה !!
אנחנו מתקדמים... לפחות אתה יודע שאתה צריך עזרה פסיכולוגית 🤘

• פותח/ת השרשור

זה לא העניין של הטכניקה טובה או לא.., אני עושה דדליפט חחח.
וכן הבנתי את העניין, טעות להגיד אתם.. אבל חלק מכובד מציק מאוד לעניין הזה.. אז אני נוטה להסביר למה אני לא עושה את התרגילים האלה.
שאני לא יקבל תגובות כאלה:

"ליצן עצלן 🤡 😛, תתחיל לעשות סקוואט"

עשים סקוואט עם משקל גוף, בתחתית דוחפים את הברכיים החוצה עם המרפקים, קצת מתיחות, 1-3 סטים עם מוט ריק ועוד סטים של חימום עם משקל.
אם אירובי עוזר לך מבחנה פסיכולוגית אז סבבה, אותי זה סתם מעייף :\

3 דקות ריצה מעייף אותך? עשה טובה, כנראה שאתה פשוט עצלן.
עוזר מבחינה פסיכולוגית? אף פעם לא עשית מתיחות לפני ואחרי ריצה כשיש לך טיפה או שתיים של זיעה? יש הבדל אדיר

..
וכן הבנתי את העניין, טעות להגיד אתם.. אבל חלק מכובד מציק מאוד לעניין הזה.. אז אני נוטה להסביר למה אני לא עושה את התרגילים האלה.
שאני לא יקבל תגובות כאלה:

"ליצן עצלן 🤡 😛, תתחיל לעשות סקוואט"

לעניין הציטוטון שהבאת, יש משפט באגלית שאומר: It takes one to know one. ודי לחכימא ברמיזא (מקווה שרשמתי נכון, המשפט בארמית, חח).

עוזר מבחינה פסיכולוגית? אף פעם לא עשית מתיחות לפני ואחרי ריצה כשיש לך טיפה או שתיים של זיעה? יש הבדל אדיר

לא ציינת קודם כמה זמן את רץ.
ולי ריצה לא עוזרת, סתם בזובז זמן.
מעדיף להתחמם עם סקוואט.

אני עושה אופניים בשיפוע הכי גבוה במכון כושר במשך שעה כנ"ל לגבי אליפטיק אבל לא רץ 5 דקות, מה זה קשור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית