הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר דיון קטן לגבי אירובי לפני אימון

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
אני אישית לא חובב של העניין..., ללכת למכון זה מספיק.
דבר שני.. זה מעייף סתם.. ומוריד רמות גליקוגן בשריר-דופק את האימון קיצר.
השאלה אם הליכה של 3-5 דקות תתרום במשהו?, אני אישית לא מתכוון לעשות את זה.. בכל מקרה אני הולך למכון ברגל.. אבל מישהו שאל אותי.. ורציתי לפתוח דיון על העניין ולשאול לדעתכם.., לטעמי ממש אין טעם והחימום עם משקלים נמוכים.. חימום דינאמי-סיבובי מרפקים וכדומה, יספיק.

מה דעתכם?

איך אתם מסוגלים לעשות סקוואט עמוק וטוב בלי חימום של כמה דקות ריצה? אין גמישות, התנועה לא חלקה.

מה הקשר ?
אין סיבה לעשות ריצה לפני אימון כח , ובטח אין סיבה לעשות מתיחות .
אני עושה דברים באימון שלי מסיבה כלשהיא , כאשר המטרה שלי היא כח אני עושה חימום שמתאים לאימון .

מה הקשר ?
אני עושה דברים באימון שלי מסיבה כלשהיא , כאשר המטרה שלי היא כח אני עושה חימום שמתאים לאימון .

זה נכון לגבי כל סוג אימון !!

אני מדבר על לפני אימון, איך שהגעת למכון, לא ישר לרוץ למשקלים, אלא לתת כמה דקות ריצה בשביל להכניס את הגוף קצת לעניינים, להתחמם להזיע כמה טיפות,זה נותן גמישות לשרירים, הרבה יותר קל לרדת למטה לסקוואט עמוק. זה דבר טבעי לגמרי. זה גם יכול למנוע פציעות.
לא מדבר על אירובי באופן כללי של שעה ריצה או אופניים.

מה הקשר ?

לא יודע למה אבל לי זה עוזר לפני הסקוואט אני מתכוון לזו
squat-stretch.jpg

אני מדבר על לפני אימון, איך שהגעת למכון, לא ישר לרוץ למשקלים, אלא לתת כמה דקות ריצה בשביל להכניס את הגוף קצת לעניינים, להתחמם להזיע כמה טיפות,זה נותן גמישות לשרירים, הרבה יותר קל לרדת למטה לסקוואט עמוק. זה דבר טבעי לגמרי. זה גם יכול למנוע פציעות.

להזיע טיפה ולחמם את הגוף זה חובה .
אבל מיותר שהפעילות שגרום לכך היא ריצה , עדיף שתעשה חימום שמתאים לאימון שלך .
לסקוואטים אני עושה (הפתעה ) סקוואטים , עם אני מושך אני עושה burgener warmup .

מה? למה? מי?
אתה כאילו מדבר עם עצמך? ישלך משהו להגיד תגיד, אותי מעניין מה נכון לא מי צודק.
בוא ננסה להגיע לסקוואט עמוק בבוקר כשקמים מהמיטה ובוא ננסה אחרי כמה דקות ריצה.
יש דרכים אחרות לחמם את השרירים בצורה יותר אפקטיבית.
ריצה זה בולשיט.

זה ההסבר? סקוואט חימום לפני? לא קניתי.
זה חימום בשקל, אני יכול לעשות כמה סטים של סקוואט חימום ואני לא יגיע חם ומוכן כמו אחרי ריצה של 5 דקות.
מה גם שבשביל הסקוואט חימום עצמו כדאי להיות חם בשביל לרדת בטווח מלא עם גמישות טובה.

זה ההסבר? סקוואט חימום לפני? לא קניתי.
זה חימום בשקל, אני יכול לעשות כמה סטים של סקוואט חימום ואני לא יגיע חם ומוכן כמו אחרי ריצה של 5 דקות.
מה גם שבשביל הסקוואט חימום עצמו כדאי להיות חם בשביל לרדת בטווח מלא עם גמישות טובה.

טוב שלא קנית, יש אנשים שצריכים חימום יותר ארוך ומשלבים יותר תנועות .
זה החימום שלי לפני סקוואט (לפעמים אני מכניס GM לחמם תגב ) , אם אתה מרגיש שעדיף לך לרוץ אז תהנה.

אגב החימום הוא גם הכנה למערכת העצבים , ועדיף לך לתרגל את התנועה שאתה הולך לבצע כדי להכין אותה , בנוסף לשרירים שיעבדו .

זה קשקוש. אין לך בריצה אפילו חצי מהטווח תנועה של סקוואט. איך זה עוזר לך לרדת עמוק?

להתחמם אני יכול עם מוט. אני לא צריך הליכונים בשביל זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית