ייעוץ מידע איך הטעם של חלבון Syntrax Matrix בטעם בננה מוצלח ?

• פותח/ת השרשור As-21
  • פורסם בתאריך

As-21

משתמש פעיל
722
1
נק' מוניטין:
1,842
722
1
במה אולימפית וציוד מלא בבית
למי שטעם את החלבון אשמח לדעת איך הטעם שלו סבבה ? ברמה של אופטימום בננה ?

מנסה למצוא משהו תחליפי לאופטימום.

למי שטעם את החלבון אשמח לדעת איך הטעם שלו סבבה ? ברמה של אופטימום בננה ?

מנסה למצוא משהו תחליפי לאופטימום.
בדקת כאן? https://www.lbs.co.il/threads/41590/

בכל אופן,מנסיוני,הסיינטרקס בננה נחמד,נמאס לי מהר ממנו
לא יוכל להשוות לבננה ממותג אחר כי רק את זה ניסיתי (בטעם בננה)

• פותח/ת השרשור
כן הספקתי למצוא שם ביקורת בנושא אבל כיוון שלא מדובר כאן רק בעיניין הטעם.
אני מאוד אהבתי את הבננה של אופטימום אבל למשל לא אהבתי את השוקולד שלהם.

שנית כל יש לחלבון הזה בדיקות מעבדה או מידע האם הם עומדות בערכים התזונתיים שלהם ?

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11955027
מוצר שסיינטרקס ייצרו. מעין שורף שומן חוקי, שכמעט שרף לקונים שלהם את הכבד.
אני לא נגד החברה הזו או משהו, סתם מצאתי את זה עכשיו מחיפוש עבור בדיקות מעבדה למוצר שלהם עבורך.
לא הצלחתי למצוא בדיקת מעבדה, אבל מצאתי לא מעט אנשים ששונאים את החברה. מסתבר שהחברה הוציאה תביעה נגד משתמשים בפורום מסוים העוסק בפיתוח גוף, משום שמתחו ביקורת על המוצרים שלה. בנוסף, באותו פורום נמצאו עשרות משתמשים שבכל הודעה שלהם שיבחו את המוצרים של החברה, בצורה די רובוטית וחשודה. הייתי מפרסם קישור, אבל הפורום הזה הוא של אתר מכירות של תוספי תזונה, ככה שאסור לפרסם לינקים כאן.
בכל אופן, תעשה את השיקולים שלך.

ניסיתי בזמנו את הקרם עוגיות שלהם ומהמנה הראשונה עד האחרונה התפללתי שיגמר. חלבון מגעיל עם מרקם כזה מגעיל לא שתיתי בחיים שלי. אני יודע שהם זולים אבל עדיף שתשים עוד 50 שקל ותביא משהו נורמלי

בננה בכללי זה טעם שנמאס מהר. קרם עוגיות בד"כ טעים לא משנה מה. אני כמעט ואף פעם לא אוהב שוקולד באבקות חלבון

אם אתה נעול על בננה - הכי טוב בעולם סינטה 6. ואני מבין (;
מקום שני הייתי אומר דיימטיז.
בכלל מבחינת טעמים :
דיימטז עלית גורמה - שוקולד שווצרי וווניל הטעמים הכי טובים טעימים ועשירים שניתקלתי בהם.
סופר אפקט טעם מוקה - מעולה. שותה בשביל הכיף. לא יודע מה רמת החלבון אבל הבטחה היא שרמה גבוהה. מניסיוני כ 90 אחוז. מספיק טוב בשבילי...

הרבה אוהבים את המטריקס אבל אני פשוט לא יכול לשתות אותו, יש טעם לוואי חזק מאוד גם בבננה וגם בקרם עוגיות, אבל המחיר מאוד משתלם אז הייתי מנסה בכל מקרה, זה עניין אינדיבידואלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית