הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורת לייקרה

• פותח/ת השרשור malv
  • פורסם בתאריך

malv

משתמש מתחיל
76
3
נק' מוניטין:
11
76
3
בספר SS מארק ריפטו לא ממליץ על סוג מסוים של חגורה או חברה. אז רציתי לדעת אם זה יהיה יעיל לעשות סקוואט עם חגורת לייקרה(שלא נפוצה בדרך כלל) של חברת turner max?
אני מדבר על משהוא כמו החגורה הזאת
http://www.ebay.com/itm/Weight-lift...dical_ET&var=430077555569&hash=item1e6fc13dd2

• פותח/ת השרשור
אתה באמת חושב שחגורה ב130 שקל משתווה באיכותה לחגורה ב500 שקל?
ג'ינס של ארמני שעולה 1000 שקל בהכרח יותר איכותי מג'ינס של ליקופר שעולה 200?(עזוב איך הוא נראה אני מדבר מבחינת חומרים ואורך חיים).
יש דברים שיותר יקרים בעיקר מפני השם של החברה ומחיר זה לא אינדקס מדויק לבדיקת איכות, בטח לא אם אתה קונה את זה ממקומות שונים.
(אני יכול לקנות RDX גם ב-300 שקל)

חוץ מזה לא אמרתי שזה אותו דבר, אני רק מנסה להבין אם ההבדל הוא משמעותי.

היחס משקל לא רלוונטי במשקלים נמוכים כפי שהסבירו כאן, לא משנה כמה אתה רזה אני לא רואה סיבה לחגורה במשקלי עבודה הנ״ל, ההחלטה שלך.

בקשר לחגורות תעבור על מה שרשמתי והחומרים שרשמתי, תקרא מה החומרים שבחגורות שאתה רשמת אומרים ותסיק מסקנות אם יש/אין הבדל

• פותח/ת השרשור
כתבת:
"חומרים שונים לגמרי, חגורות איכותיות עשויות משכבות של sole bend leather בשילוב של suede."
קיים ב-RDX
DX Enforcer 4 layers Nubuck Oiled Leather Weightlifting Power Belt - Contoured construction for the ultimate in fit and
comfort during serious training soft suede inside lining

חגורת TurnerMax עשויה מעור אך לא מוזכר הזמש(suede)

• Professional style power lifting belt is ideal for endurance training
  • Power lifting belt is made from cowhide leather
  • Leather power lifting belt is ideal for power lifting, body building or general back support

אז מוזמן להעיר לי אם לא הבנתי משהוא נכון, והאם יש עוד הבדל מלבד החומרים?
@SmokingSnake

sole bend leather וcowhide leather זה לא אותו דבר(גם לא oiled leather) כמו שפיברגלאס ופלסטיק לא אותר דבר אבל יכולים להראות דומים.
זה שבRDX קיימות 4 שכבות של oiled leather מתוך 20 שכבות שקיימות לא בא לטובתם.
הturnermax בכלל לא חגורת שכבות והיא קלה הרבה יותר.

מעבר לזה אני לא סנדלר/חייט, תריץ חיפוש בגוגל

ג'ינס של ארמני שעולה 1000 שקל בהכרח יותר איכותי מג'ינס של ליקופר שעולה 200?(עזוב איך הוא נראה אני מדבר מבחינת חומרים ואורך חיים).
יש דברים שיותר יקרים בעיקר מפני השם של החברה ומחיר זה לא אינדקס מדויק לבדיקת איכות, בטח לא אם אתה קונה את זה ממקומות שונים.
(אני יכול לקנות RDX גם ב-300 שקל)

חוץ מזה לא אמרתי שזה אותו דבר, אני רק מנסה להבין אם ההבדל הוא משמעותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית