הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חגורת משקל

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
אני מעוניין להזמין חגורה מאיביי כדי שתהיה חזקה ואיכותית ואפשר יהיה להעמיס עליה עד 100 קילו למתח ומקבילים. ראיתי את זאת RDX Weight Lifting Dipping Power Belt Body Building Chain Exercise Gym Training אבל אני לא יודע עד כמה היא איכותית. החגורות האלה או השרשרת בהן נקרעות ממש מהר ואני צריך משהו עמיד. יש המלצות?

אני לא חושב שתמצא משהו שמיועד למשקל של 100 קילו.
אתה יכול לקנות חגורה כזאת ולחזק את התפרים

אני מעוניין להזמין חגורה מאיביי כדי שתהיה חזקה ואיכותית ואפשר יהיה להעמיס עליה עד 100 קילו למתח ומקבילים. ראיתי את זאת RDX Weight Lifting Dipping Power Belt Body Building Chain Exercise Gym Training אבל אני לא יודע עד כמה היא איכותית. החגורות האלה או השרשרת בהן נקרעות ממש מהר ואני צריך משהו עמיד. יש המלצות?
יש לי את זאת מחזיקה כעת 25 קילו ומגלה סימני שבירה... הייתי ממליץ על חגורה מעור או ממשהו מסיבי יותר.

אם אתה רוצה עד 100 קילו (למרות שאני לא רואה מצב שאי פעם תגיע לזה), הייתי ממליץ לך לקחת פשוט שלשלת רצינית או חבל עבה, ומרפד אותם

• פותח/ת השרשור
בקשר ל harbinger, היא אחלה והכל...אבל אני בספק שהיא תסחוב 100 קילו (לפחות לא לאורך זמן)

במידה והיא תיכשל אפשר לאלתר שרשרת יותר רצינית ולהשתמש בריפוד כבסיס

קבצים מצורפים

• 2017-07-13 14.45.04.jpg
    2017-07-13 14.45.04.jpg
    KB 71.2 · צפיות: 94
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית