הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צוואר תפוס אחרי פרס כתפיים עם משקולות

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
שונא כשזה קורה.. ורק כשאני עושה את זה עם משקולות.

יש לי היום אימון גב.. האם זה יכול להזיק מידה ועדיין הצוואר תפוס?
לא תפוס בצורה שאני לא יכול לסובב, אלא רק כשאני מרים למעלה את הראש ולצדדים בצורה הקיצונית.

קודם כל לך תאבחן את זה אצל אורטופד, דבר שני בדוק טכניקה בפרס ותרגילי גב, כשכתפיים, גב וטרפזים יש קשר ישיר לכאבים בצוואר.
כמו כן הייתי ממליץ לבדוק את צורת השינה שלך ואיך אתה ישן עם הכרית האם היא במנח הנכון וכמובן את אופן הישיבה שלך, האם הצוואר כפוף בזמן ישיבה? האם יישור הצוואר גורם לכאב? אם כן אז הייתי ממליץ לך ללכת לשיאצו או עיסוי רקמות עמוק בטוח ישחררו לך את זה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל לך תאבחן את זה אצל אורטופד, דבר שני בדוק טכניקה בפרס ותרגילי גב, כשכתפיים, גב וטרפזים יש קשר ישיר לכאבים בצוואר.
כמו כן הייתי ממליץ לבדוק את צורת השינה שלך ואיך אתה ישן עם הכרית האם היא במנח הנכון וכמובן את אופן הישיבה שלך, האם הצוואר כפוף בזמן ישיבה? האם יישור הצוואר גורם לכאב? אם כן אז הייתי ממליץ לך ללכת לשיאצו או עיסוי רקמות עמוק בטוח ישחררו לך את זה.
כבר עבר לפני כמה ימים אבל תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית