הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 130 קילו סקוואט ב50 יום

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
סקוואט 130×5×3
בסרטון הסט השני, אחרי 45 דקות אימון חזה (5×5 + 10×3).

היום שקלתי 89.4
התחלתי להסקביט לפני כ50 יום (24.10) אחרי שלא הסקבטתי מעל שנה עקב בלט דיסק.
השתדלתי לחזור להסקביט בתוכנית הנוכחית כמה שיותר נמוך מבלי שיכאב לי הגב... אני אשמח לביקורת.

קחו בחשבון שהתחלתי עם 60×5×5 לפני 50 יום ושהסקוואט הוא תרגיל שלישי אחרי 45 דקות 😃

130.2.mp4:
אגב שכחתי לציין שיש לי גיד אכילס קצר ככה שבנוסף להכל יש לי ממש חוסר גמישות בעקב.. מה שעוד יותר מקשה עליי.

קבצים מצורפים

• CAM00907.jpg
    CAM00907.jpg
    KB 56.4 · צפיות: 169
  • פותח/ת השרשור
אני ירקתי דם בשביל להגיע למשקל הזה...כל הכבוד 3>
קצת יפתיע אותך לשמוע, אבל אני יותר טוב בסקוואט מאשר בבנץ... פשוט נתקעתי בגלל הפציעה.

מגבת אדומה,חולצה צהובה? אתה נראה כמו רמזור כושל..

לעניין,יפה מאוד,נראה טוב (גם אתה) ו-3 פלטות בקרוב
מגבת אדומה,חולצה צהובה? אתה נראה כמו רמזור כושל..

לעניין,יפה מאוד,נראה טוב (גם אתה) ו-3 פלטות בקרוב
גם אתה אחי 😍
No homo

יש כאן אלמנטים של LB בעיקר הרוחב עמידה, כדי שהעקב לא יתרומם כמו שהוא מתרומם עכשיו כדאי לעמוד צר יותר ולתת לברכיים ללכת קצת יותר קדימה(בהתחשב במה שרשמת אולי זה יהיה קשה מאוד בלי נעל מתאימה עם עקב)

בכללי לאדם עם בעיות של מוביליטי בקרסול HB לא יהיה נוח ועדיף לעבוד בLB כי המתיחה באזור הזה תהיה פחות אקוטית(אם המקרה מאוד חריף אז אפילו צריך לעשות בוקס סקוואט עם תנועה מינימלית באזור של הגיד אכילס)

נ.ב
סחתיין על ההתקדמות

• פותח/ת השרשור
באיזה סגנון אתה מנסה לעשות את התרגיל?
לואו בר של אנשים מוגבלים
יש כאן אלמנטים של LB בעיקר הרוחב עמידה, כדי שהעקב לא יתרומם כמו שהוא מתרומם עכשיו כדאי לעמוד צר יותר ולתת לברכיים ללכת קצת יותר קדימה(בהתחשב במה שרשמת אולי זה יהיה קשה מאוד בלי נעל מתאימה עם עקב)

בכללי לאדם עם בעיות של מוביליטי בקרסול HB לא יהיה נוח ועדיף לעבוד בLB כי המתיחה באזור הזה תהיה פחות אקוטית(אם המקרה מאוד חריף אז אפילו צריך לעשות בוקס סקוואט עם תנועה מינימלית באזור של הגיד אכילס)

נ.ב
סחתיין על ההתקדמות
אני משתדל לרדת הכי נמוך שאני יכול מבלי שיכאב לי הגב, ועם עלייה מינימלית של העקבים.
אני עם מדרסים שמגביהים לי את העקב בחצי ס"מ בגלל גיד אכילס קצר, ככה שכבר יש עומס על הגיד ועוד עומס בהיי בר לא יועיל.

כמה הבדל יהיה אם אני אעשה בוקס סקוואט או סקוואט ל90 מעלות?

לואו בר של אנשים מוגבלים

אני משתדל לרדת הכי נמוך שאני יכול מבלי שיכאב לי הגב, ועם עלייה מינימלית של העקבים.
אני עם מדרסים שמגביהים לי את העקב בחצי ס"מ בגלל גיד אכילס קצר, ככה שכבר יש עומס על הגיד ועוד עומס בהיי בר לא יועיל.

כמה הבדל יהיה אם אני אעשה בוקס סקוואט או סקוואט ל90 מעלות?

אם אתה עובד בLB כנראה שצריך להוריד את המוט איזה 3-2 ס"מ למטה ואז התרגיל ייראה טוב יותר(רואים שאתה מנסה לעלות בהיפ דרייב עם האגן אבל זה מוזר/קשה כשהגב כ"כ זקוף, למרות המבנה גוף שלך)
כשהמוט יירד הזווית של הגב תרד איתו, תרצה או לא.

תתייג אותי בעתיד, אני אשתדל לעזור...

• פותח/ת השרשור
אם אתה עובד בLB כנראה שצריך להוריד את המוט איזה 3-2 ס"מ למטה ואז התרגיל ייראה טוב יותר(רואים שאתה מנסה לעלות בהיפ דרייב עם האגן אבל זה מוזר/קשה כשהגב כ"כ זקוף, למרות המבנה גוף שלך)
כשהמוט יירד הזווית של הגב תרד איתו, תרצה או לא.

תתייג אותי בעתיד, אני אשתדל לעזור...
סבבה תודה גבר אני אעזר בך 🙌👑

שמתי לב שכל מי שמגיב פה מקבל מוניטין אז גם אני רוצה.
תותח סקסי זיין על תימני מושך מאוד עם התקדמות של ש1ר עולמי באדיבילדר,פאוורליפטר וראנר הכל בבן אדם אחד.
אבל בחייאת,תלבש חולצות פחות צמודות.

שמתי לב שכל מי שמגיב פה מקבל מוניטין אז גם אני רוצה.
תותח סקסי זיין על תימני מושך מאוד עם התקדמות של ש1ר עולמי באדיבילדר,פאוורליפטר וראנר הכל בבן אדם אחד.
אבל בחייאת,תלבש חולצות פחות צמודות.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיבלת שלילי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נראה כמו סקוואט של מישהו עם פז"ם נמוך, המשקלים יפים והעובדה שהצלחת למשוך אותם ככה. לגבי הצעות לטכניקה,
אתה כבר תידע הכל לגבי הטכניקה שלך כשתצבור עוד כמה חודשים של סקוואט ויתחיל להיות לך קשה. יכול להיות שתגלה המון דברים
על הטכניקה שלך אבל כרגע הכל מקרה זה מוקדם מדי לדסקס על טכניקה כי זה נראה שהגוף שלך עדיין לומד את התנועות. בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית