הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פלוס קלורי גבוהה אך עדיין לא עולה במשקל

shotland

משתמש מתחיל
215
21
נק' מוניטין:
-9
215
21
שלום , אני בן 19 , גובה 185 משקל 73 אש 11-12 .
שהתחלתי להתאמן הייתי 50 קילו על אותו גובה והכל הלך יפה התקדמתי בקצב ממש טוב .
כבר הרבה זמן שאני תקוע על אותו מצב , שמתי לב שאני כל הזמן עייף,בלי אנרגיות,כמו דיכאוני ..מצבי רוח משתנים .
עשיתי בדיקות דם ויצא לי קצת מדדים נמוכים בהורמונים , עוד מעט אעשה בדיקה דם של כל עניין ההורמונים ואהיה יותר חכם .
כרגע אני על 3400 קל ביום ,BMR לאחר הכפלה 2250 ,הפלוס הוא גבוהה אך אני לא עולה במשקל ,יש מצב שזה נובע מזה שהאימון לא מספיק חזק ?
אם לא מה הסיבות ? ..לא מאמין שאני צריך להוסיף עוד קל .
אני על 170 גרם חלבון 80גרם שומן 470 פחמימ
ה .
קצת ממה שמצאתי מהבדיקות הקודמות
FSH 2.2
LH 3.5
Total Testosterone 15.9
Androstenedione 6.3
Prolactine 5.1

אין מדדים ,צבא ..

זה לא האימונים, זה אתה, יש לך חילוף חומרים טוב מידי, תגיד תודה זה עדיחף על ההפך.
כנראה זה גם קשור להורמונים שלך.
אתה אוכל מספיק בשר אדום? ירקות? וויטמינים?

• פותח/ת השרשור
זה לא האימונים, זה אתה, יש לך חילוף חומרים טוב מידי, תגיד תודה זה עדיחף על ההפך.
כנראה זה גם קשור להורמונים שלך.
אתה אוכל מספיק בשר אדום? ירקות? וויטמינים?

איך החילוף חומרים טוב ?הוא מהיר מידי
בשר אדום לא ,ירקות כן ויטמינים גם כן .
ממה יכול לנבוע החוסר אנרגיה עייפות דיכאון וכל מה שהזכרתי למעלה ?

הבעיות בהורמונים שלך, תנסה לאכול יותר בשר אדום, הכולסטרול יתן בוסט להורמונים אולי.
אולי ל-טירוזין ישפר את המרגש העיצבי.
או שיכול להיות שאתה בתקופה כזאת בנפשך, חרא לך בצבא וזה משפיע לך על הגוף ועל האנאבוליות.

תדבר עם הרופא שלך, תשאל אותו על הקשר בין ההורמונים למצב שלך ומה אפשר לעשות עם זה.

• פותח/ת השרשור
הבעיות בהורמונים שלך, תנסה לאכול יותר בשר אדום, הכולסטרול יתן בוסט להורמונים אולי.
אולי ל-טירוזין ישפר את המרגש העיצבי.
או שיכול להיות שאתה בתקופה כזאת בנפשך, חרא לך בצבא וזה משפיע לך על הגוף ועל האנאבוליות.

תדבר עם הרופא שלך, תשאל אותו על הקשר בין ההורמונים למצב שלך ומה אפשר לעשות עם זה.
נפוץ שמצב נפשי משפיע על אנאבוליות ?

מצב נפשי יכול להשפיע לך על הרבה מאד דברים, הגוף קשור לנפש ומשפיע אחד על השני, המצב הנפשי שלך יכול לגרום לשינויים בהורמונים ובחילוף החומרים, ספיגה של אבות מזון וזה משפיע על האנאבוליות.
אסירים בבית סוהר בגלל המצב המאד מלחיץ שהם נמצאים בו הם יותר אנאבוליים בגלל הטסטסטרון הגבוהה שיש אצלם, בגלל התחרותיות והרצון לשרוד.
הגוף זה דבר מדהים, מציע לך לראות סרטונים של אליוט האלס strengthcamp הוא אומר הרבה דברים מעניינים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית