הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים באמצע הגב (בחוליה)

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך

asdb1

משתמש פעיל
358
5
נק' מוניטין:
2
358
5
זה התחיל לי לפני שבוע ואני מרגיש אתזה בעיקר אחרי סקוואט אחרי דדדליפט פחות.
בדקתי אתזה באיטנטרנט וראיתי אחת שגם היה לה כאבים כאלו והיא הלכה לרופא לעשות כמה בדיקות ואמרו לה שהכל תקין, אחרי זה רופא הגיב לה שכנראה היא מתחה רצועה בגב וצריך לתת לזה להחלים, עכשיו השאלה שלי אולי זה משהו אחר, או פשוט להפסיק עםמהסקוואטים והדדליפטים?

זה התחיל לי לפני שבוע ואני מרגיש אתזה בעיקר אחרי סקוואט אחרי דדדליפט פחות.
בדקתי אתזה באיטנטרנט וראיתי אחת שגם היה לה כאבים כאלו והיא הלכה לרופא לעשות כמה בדיקות ואמרו לה שהכל תקין, אחרי זה רופא הגיב לה שכנראה היא מתחה רצועה בגב וצריך לתת לזה להחלים, עכשיו השאלה שלי אולי זה משהו אחר, או פשוט להפסיק עםמהסקוואטים והדדליפטים?
אתה יכול לשלוח לי את הקישור בבקשה של זאת שקראת עליה באינטרנט שהיה לי גם כאבים בחוליות וענו לה שזה קריעת רצועה?
תודה.

ואולי במקום להכניס אחד את השני לסרטים בגלל דברים שקראתם בפורומים, תלכו להיבדק?
לא כל כאב הוא קרע או פריצת דיסק.. גם שריר תפוס, נוקשות פרקית או ירידה בתנועתיות רקמת חיבור יכולים להשפיע על חוליה, וטיפול מתאים יכול לסיים את הסיפור תוך זמן קצר.

בראש ובראשונה הייתי בודק את הטכניקה שלך בדדליפט אולי גם תעלה סרטון שלך עושה את הדדליפט
ככה שנוכל לתת לך אבחנה מדוייקת של מה קורה שם, יכולות להיות אלף ואחת סיבות למה כואב לך הגב בדדליפט.
לא הייתי מתעלם מהכאב הזה וממשיך להתאמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית