עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גובה : 1.75לא אנונימי בכלל,הכי גלוי שיש
אני רואה את הבחור בתמונה כמסיבי,שייקח זאת כמחמאה
אגב, @bar_levy2 ,תן פרטים כמו גובה,משקל ומשקלי עבודה בסקוואט/בנץ'/דדליפט
בגדול אני רוצה להראות טוב עם מסת שריר ומשהו באזור 8-12% שומן אני מתלבט להתחיל חיטוב בתחילת ינואר או עכשיו חורף ולמשוך את זה עוד איזה חודש וחציאי אפשר לתת חוות דעת והמלצה כשלא ברור מה הכיוון שלך... להרים כבד? מסה? חיטוב? אסתטיקה?
שיטבגדול אני רוצה להראות טוב
מעריך את זה אחי לך תדע אולי עוד חצי שנה אני אלך איתך באותו ראששיט
אל תתייחס למה שאמרתי..
כמובן שעוזר,איך שראיתי איך גדלת הבנתי שיש פוטנציאל..מעריך את זה אחי לך תדע אולי עוד חצי שנה אני אלך איתך באותו ראש
אגב הייתי בלם בקבוצה כדורגל אם זה עוזר
תודה רבה אחי מעריך את זה מאודכמובן שעוזר,איך שראיתי איך גדלת הבנתי שיש פוטנציאל..
כמו שחשבתי אני אחתוך לחיטוב ואתן במסה נקייה אפשר הערכה של אחוז שומן ? וכן יש כמה בפיגור שזה הבייספס והתאומים לגבי הרגליים הם החלק הכי גדול שלי בגוף אפשר להגיד שיותר גדול מכל הגוף בהתחלה אהבתי רגליים ממש גדולות אבל הם ממש לא בפרופורציה לגבי שאר הגוףלהיראות טוב - אסתטיקה - פרופורציות.
אחוז השומן גבוה מדי, קשה להבחין.
אני הייתי הולך על חיטוב, רואה מה יש מתחת לשומן, ומתחיל מסה נקייה עם דגש על השרירים בפיגור (אם יש כאלה).
יש פה פורום אימונים, ויש כאן אנשי מקצוע שיכולים להתאים לך תוכנית הרבה יותר טוב ממני.
אני מעולם לא עבדתי AB ו/או כל תוכנית מתחילים אחרת.
אני כן יכול לתת היערות על אסתטיקה במידה ותעלה תמונות בהמשך.
בהצלחה.
הערכת אחוז שומן?יש פה פורום אימונים, ויש כאן אנשי מקצוע שיכולים להתאים לך תוכנית הרבה יותר טוב ממני.
אני מעולם לא עבדתי AB ו/או כל תוכנית מתחילים אחרת.
אני כן יכול לתת היערות על אסתטיקה במידה ותעלה תמונות בהמשך.
בהצלחה.
אחוז שומן אולי?רק לידיעה,
AB לא נחשבת כתוכנית למתחילים בד"כ