הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית העלאת משקלים בחיטוב

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך

kosta

מושעה
3,955
2,114
נק' מוניטין:
3,874
3,955
2,114
אקטיב "ACT" ,חיפה
יש תוכנית שמאפשרת את זה?
או לפחות רק בתרגיל אחד אחמ אחמד בנץ'...?

עליה במשקל בזמן חיטוב קורית בעיקר שיש פער בין הרמה הנוכחית לפוטנציאל של המתאמן ואז בזמן החיטוב מתבצע צמצום פערים ולא באמת התקדמות.
לדוגמא אם מתאמן ממוצע יכול למשוך 100 קילו בדדליפט ובזמן החיטוב הוא יתחיל ב 60, הוא יוכל להתקדם עד אזור ה 100 ושם ייתקע אם לא יוסיף קלוריות.

בוודאי שאפשר להעלות במשקלי עבודה בזמן חיטוב, אבל צריך לבנות תכנית שתאפשר את זה, נפח נמוך ועצימות גבוהה, לדעתי מתכונת DUP יעבוד מצויין.

חוץ מזה, צריך לקחת בחשבון שאם הרמת X משקל על Y משקל גוף, וכעת אתה מרים אותו משקל אחרי שירדת 10 קילו, כנראה התחזקת.

חוץ מזה, צריך לקחת בחשבון שאם הרמת X משקל על Y משקל גוף, וכעת אתה מרים אותו משקל אחרי שירדת 10 קילו, כנראה התחזקת.
לא, פשוט שמרת על הכוח. מי שמרים 100 קילו ושוקל 80 ומי שמרים 100 קילו ושוקל 60 בעלי אותו כוח...

אני דוגמא לעלייה של מסת שריר בעת חיטוב.
חזרתי להתאמן אחרי יותר משנתיים של הפסקה.
התחלתי ישר חיטוב עם FBW מהפורטל באתר. עם גרעון של 600 כאשר חלבון 1.7 (אם תרצו אני יביא לכם את לוג התזונה שלי ב myfitnesspal כהוכחה)
מדדתי היקפים לפני ההתחלה.
גובה 181 משקל התחלתי 82, היום אחרי חודשיים כמעט אני על משקל 80~ כאשר ההיקפים עלו, אחוז השומן ירד.
עליתי במשקלי עבודה בצורה משמעותית.
בסדר חודשיים זה כמעט כלום זמן, ואני נחשב מתחיל. אבל היי, לעלות מסת שריר וכוח בחיטוב זה אפשרי.

@Indra לרדת מ 82 ל 80 בחודשיים זה לא חיטוב.
השינויים שאתה רואה הם בעיקר שינוי בנוזלים וקצת 'פאמפ'
אין ספק שעלית במשקלי העבודה אבל זה נמוך לעומת מה שיכולת לעלות במאזן חיובי.
לאורך זמן, אתה תראה שתתקע ומאזן נייטראלי לא משתלם

כל העיניין הזה של החישוב קלוריות קצת מתסבך. אני ירדתי ב 3 שבועות 4 קילו. כרגע אני 1.96 שוקל 116 קילו. ההוצאה הקלורית שלי היא סביבות 3000-2500. התחלתי תחיטוב מ 3000 ובהתחלה מן הסתם ירדתי בנוזלים לאחר מכן קיצצתי ב 300 ושוב ירדתי. עכשיו אני תקוע על 116 ולא זז. עכשיו, זה מוזר כי וואלה בן אדם 1.96 שוקל יותר מ 100 קילו ואוכל איזה 2500 קלוריות ביום ולא זז מהמשקל הנוכחי. עכשיו עם כל זה, אני עובד באבטחה ואפשר להגיד שבכלל לא זז לכן ההוצאה הקלורית שלי במשך היום היא קטנה יחסית לגובה ולמשקל ולכן אני שוקל לקצץ בעוד 300 ק׳. מה שאני מנסה להגיד זה שלמרות שאני בגירעון קלורי, עובד עם נפח ועושה אירובי 2-3 פעמים בשבוע, אני בכל זאת מצליח לעלות במשקלי עבודה ולגדול עוד קצת על הדרך. ובגלל שאני לא עובד פיזית בכלל וכמעט ולא זז במשך היום, הגוף מצליח להתאושש יפה מאוד מהאימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית