הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה אפשר לגדול מFBW

snir012

משתמש מתחיל
107
0
נק' מוניטין:
10
107
0
רציתי לדעת כמה אני יכול לגדול ולעלות במסת שריר מתכנית FBW של 3 פעמים בשבוע בלבד
אני לוקח רואקוטן אז הבנתי שעדיף כמה שפחות להעמיס על הגוף ולתת לו זמן טוב לנוח בין אימון לאימון אז FBW נשמע כמו האופציה הכי טובה להמשיך להתאמן ביחד עם הרואקוטן השאלה היא כמה באמת אני יכול לעלות במסת שריר רק מתכנית כזאת
SS לא בא בחשבון כי אני לא עושה סקוואט, בגלל הכדורים זה עושה לי כאבי גב נוראיים

נערך לאחרונה:
תיאורטית, אתה יכול לעבוד במתכונת FBW למשך כל הקריירה שלך ולקבל תוצאות אופטימליות.
זה עניין של נפח ותדירות (שהוא גם סוג של נפח) ויכולת להתאושש מהאימונים, הסיבה לעבור לAB נובעת בדר"כ כדי להעלות נפח שבועי (ע"י פיצול האימון ל4 אימונים עם יותר נפח) וכדי לאפשר לגוף פרק זמן ארוך יותר להתאושש מאימון לאימון, שזה בא כתוצאה מהיותך מתאמן מתקדם יותר או\ו כי הנפח הגדול יותר דורש זמן התאוששות ארוך יותר.

אם יש לך בעיה להתאושש, אתה יכול לעבור לAB או לחילופין להתאמן רק פעמיים בשבוע FBW.

• פותח/ת השרשור
תיאורטית, אתה יכול לעבוד במתכונת FBW למשך כל הקריירה שלך ולקבל תוצאות אופטימליות.
זה עניין של נפח ותדירות (שהוא גם סוג של נפח) ויכולת להתאושש מהאימונים, הסיבה לעבור לAB נובעת בדר"כ כדי להעלות נפח שבועי (ע"י פיצול האימון ל4 אימונים עם יותר נפח) וכדי לאפשר לגוף פרק זמן ארוך יותר להתאושש מאימון לאימון, שזה בא כתוצאה מהיותך מתאמן מתקדם יותר או\ו כי הנפח הגדול יותר דורש זמן התאוששות ארוך יותר.

אם יש לך בעיה להתאושש, אתה יכול לעבור לAB או לחילופין להתאמן רק פעמיים בשבוע FBW.
AB של 3 פעמים בשבוע יהיה אפקטיבי? כי אין לי זמן כ"כ ל4 פעמים בשבוע עם לימודים ועבודה
חשוב לציין שבינתיים מגוון התרגילים שאני יכול לעשות הוא לא גדול בכלל בגלל שיש לי "צביטת כתף" שאני מנסה לטפל בה ולא יודע איך ובינתיים אני מתאמן רק עם תרגילים שבהם אני לא מרגיש כאב לדוגמה:
חזה אני עושה רק פרפר בכבלים, גב רק חתירות, כתפיים רק הרמות בלי לחיצה

AB של 3 פעמים בשבוע יהיה אפקטיבי? כי אין לי זמן כ"כ ל4 פעמים בשבוע עם לימודים ועבודה
חשוב לציין שבינתיים מגוון התרגילים שאני יכול לעשות הוא לא גדול בכלל בגלל שיש לי "צביטת כתף" שאני מנסה לטפל בה ולא יודע איך ובינתיים אני מתאמן רק עם תרגילים שבהם אני לא מרגיש כאב לדוגמה:
חזה אני עושה רק פרפר בכבלים, גב רק חתירות, כתפיים רק הרמות בלי לחיצה

אין שום משמעות לAB כשלעצמו, אפשר לעשות חלוקה פלג גוף עליון\תחתון או משיכה\דחיקה.
הרי גם SS הוא בנוי כתכנית AB, כאשר עובדים על כל הגוף עם רוטציה במתח\דדליפט ובנץ'\פרס.

אני אישית 3 חודשים על fbw שלפני זה בכלל לא התאמנתי והיום אני עומד על 80 קילו סקוואט ו65 בנץ פרס
בינתיים מלא ילדים שהתחילו לפני ב2 חודשים ויותר הגעתי למשקלים שלהם ואפילו עקפתי
אני אישית מרגיש שהתפתחתי המשקלים עלו בקצב ממש טוב
ואני עדיין בfbw
נכון שזה גם תלוי בגנטיקה אבל גם בתזונה
ואני בחיטוב 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית