הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון יחס אנבולי אנדרוגני

Trenhexzaur

משתמש פעיל
995
310
נק' מוניטין:
588
995
310
מישהו יכול להסביר לי מה קורה בפועל כשסטרואיד יותר אנבולי או יותר אנדרוגני...
מה שמפריע לי זה שאומרים שטרן הוא הכי חזק אבל בפועל
הלוטסט ביחס:
Anabolic/Androgenic ratio:1,900/850
והטרן
500/500
לאנבר גם יחס אנבולי גבוהה זאת אומרת שהוא יבנה יותר שריר נקי מדיאנבול או כל סטרואיד אם אנבוליות נמוכה יותר?
ומה האנדרוגניות נותנת(חוץ מכח)?

לא, כבר הסברתי 1000 פעם שליחס משמעות קלושה. הוא הכי טוב שיש כשאין כלום.
לפרווירון למשל יחס אנבולי גבוה. הוא לא בונה שריר כלל. במקרה הזה הדבר נעוץ באנזים המצוי בצפיפות גבוהה בריקצת השריר ושאינו מאפשר פעילות אנבולית במקרה של פרווירון (או DHT לצורך העניין).

זה מסביר המוןןן חרא של דבר היחס הזה....
אז אנבר זה לא הפתרון הכי טוב למסה נקייה...
אנאבר חומר מעולה אבל יקר מאוד. אני תמיד מעדיף בולדנון למשל לעלייה איכותית ונאה ויזואלית או טרן בהנחה שנילקחים בחשבון תופעות הלוואי. בסופו של דבר התזונה קובעת עדכמה ה"נקי" יראה נקי.

לפלוס הקלורי הגבוהה ביותר שאתה לא מרגיש שאתה משמין ממנו...
זה לא תלוי בהרגשה. זה תלוי בעלייה באחוזי שומן לעומת שריר וביכולת שלך לסנתז חלבון ופחמימה. אני מחפש אנשים עם ניסיון בסייקלים שיכולים לתת דוגמא על התפריט שלהם בסייקל...

זה לא תלוי בהרגשה. זה תלוי בעלייה באחוזי שומן לעומת שריר וביכולת שלך לסנתז חלבון ופחמימה. אני מחפש אנשים עם ניסיון בסייקלים שיכולים לתת דוגמא על התפריט שלהם בסייקל...
בדיוק כך, אלא שמה אתה יודע להגיד על "יכולת לסנתז"?... (רמז: כלום).
אדם אחד מגיב מאוד שונה מאחר לשימוש בחומרים. ההמלצה הטובה ביותר היא בדיוק זו. לשהות בפלוס קלורי כזה שאינך מוצא עצמך משמין בו ולדאוג לכך ע"י שינוי רמות צריכת הפחמימות.

בדיוק כך, אלא שמה אתה יודע להגיד על "יכולת לסנתז"?... (רמז: כלום).
אדם אחד מגיב מאוד שונה מאחר לשימוש בחומרים. ההמלצה הטובה ביותר היא בדיוק זו. לשהות בפלוס קלורי כזה שאינך מוצא עצמך משמין בו ולדאוג לכך ע"י שינוי רמות צריכת הפחמימות.
היבריס.. אתה טועה ישנם מחקרים על יכולת סינתוז לפי גיל גזע ומין. לדוג' אדם צעיר מסנתז חלבון מהר יותר מאדם מבוגר יותר. רוצה קישור למחקר?

הטעות הראשונה שטום חשב שאני עוד ילד בן 14שלא מבין מה אני אומר/כותב. הטעות השנייה שסינתוז חלבון או פחמימה הוא לא תלוי גיל, משקל, גזע, מין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית