שלום,
נרשמתי לחדר כושר לפני חודש
שילמתי 5000 שקל למנוי והתחלתי להתאמן.
אני בן 13 ושהגעתי למכון אמרו לי שלנער מתחת לגיל 14 אסור להתאמן חופשי ולבוא מתי שבאלו.
הם אומרים שיש חוק כזה במדינה.
לילדים מגיל 8-13 הם שמו קבוצה עם מדריך שאפשר להתאמן רק בימים שני וחמישי במשך 45 דקות(אני נשאר לשעה בלי שהם שמים לב כדי לסיים להתאמן)
אתמול הלכתי ברגל למכון כי לא הייתה לי הסעה והלכתי ברגל במשך שעה ושהגעתי המנהל צחק עליי שבאתי עד לפה ברגל ולא נתן לי להתאמן...
יש לי תפריט תוכנית אימונים(FBW)
ואני צריך לעשות אותה 3 פעמים בשבוע...
משהו יכול לתת לי עצות מה לעשות?
התאמנתי במשך כמעט חודש 3 פעמים בשבוע ואז המנהל גילה שאני מתאמן גם ביום שבת אז הוא בא אליי ואמר לי שאסור לי ולבוא רק בשני וחמישי.
מאוד התאכזבתי אתמול לקח לי 3 וחצי שעות ללכת ולחזור הביתה מהמכון יש מה לעשות עם זה?
בדקתי בכמה מקומות ואמרו שהשתנה החוק מזמן ושילד בן 8 יכול להיכנס למכון גם.
אני חייב עזרה!
תודה רבה!
נרשמתי לחדר כושר לפני חודש
שילמתי 5000 שקל למנוי והתחלתי להתאמן.
אני בן 13 ושהגעתי למכון אמרו לי שלנער מתחת לגיל 14 אסור להתאמן חופשי ולבוא מתי שבאלו.
הם אומרים שיש חוק כזה במדינה.
לילדים מגיל 8-13 הם שמו קבוצה עם מדריך שאפשר להתאמן רק בימים שני וחמישי במשך 45 דקות(אני נשאר לשעה בלי שהם שמים לב כדי לסיים להתאמן)
אתמול הלכתי ברגל למכון כי לא הייתה לי הסעה והלכתי ברגל במשך שעה ושהגעתי המנהל צחק עליי שבאתי עד לפה ברגל ולא נתן לי להתאמן...
יש לי תפריט תוכנית אימונים(FBW)
ואני צריך לעשות אותה 3 פעמים בשבוע...
משהו יכול לתת לי עצות מה לעשות?
התאמנתי במשך כמעט חודש 3 פעמים בשבוע ואז המנהל גילה שאני מתאמן גם ביום שבת אז הוא בא אליי ואמר לי שאסור לי ולבוא רק בשני וחמישי.
מאוד התאכזבתי אתמול לקח לי 3 וחצי שעות ללכת ולחזור הביתה מהמכון יש מה לעשות עם זה?
בדקתי בכמה מקומות ואמרו שהשתנה החוק מזמן ושילד בן 8 יכול להיכנס למכון גם.
אני חייב עזרה!
תודה רבה!