הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוק של גיל 14

RDX_nBq

משתמש מתחיל
268
14
נק' מוניטין:
31
268
14
שלום,
נרשמתי לחדר כושר לפני חודש
שילמתי 5000 שקל למנוי והתחלתי להתאמן.
אני בן 13 ושהגעתי למכון אמרו לי שלנער מתחת לגיל 14 אסור להתאמן חופשי ולבוא מתי שבאלו.
הם אומרים שיש חוק כזה במדינה.
לילדים מגיל 8-13 הם שמו קבוצה עם מדריך שאפשר להתאמן רק בימים שני וחמישי במשך 45 דקות(אני נשאר לשעה בלי שהם שמים לב כדי לסיים להתאמן)
אתמול הלכתי ברגל למכון כי לא הייתה לי הסעה והלכתי ברגל במשך שעה ושהגעתי המנהל צחק עליי שבאתי עד לפה ברגל ולא נתן לי להתאמן...
יש לי תפריט תוכנית אימונים(FBW)
ואני צריך לעשות אותה 3 פעמים בשבוע...
משהו יכול לתת לי עצות מה לעשות?
התאמנתי במשך כמעט חודש 3 פעמים בשבוע ואז המנהל גילה שאני מתאמן גם ביום שבת אז הוא בא אליי ואמר לי שאסור לי ולבוא רק בשני וחמישי.
מאוד התאכזבתי אתמול לקח לי 3 וחצי שעות ללכת ולחזור הביתה מהמכון יש מה לעשות עם זה?
בדקתי בכמה מקומות ואמרו שהשתנה החוק מזמן ושילד בן 8 יכול להיכנס למכון גם.
אני חייב עזרה!
תודה רבה!

• פותח/ת השרשור
אם לא יהיה לך ברירה וללכת לשם אז תברר לפני שאתה משלם האם ירשו לך להתאמן אם לא תגיד שאתה לא עושה מנוי והולך למקום אחר.
לגבי זה שלא יכניסו אותך גם לא ניראה לי הגיוני פשוט תיכנס הוא לא יכול לעצור אותך פיזית. אסור לו לפי חוק לעצור אותך, רק משטרה או מישהו מוסמך ע"י המשטרה יכול לעשות את זה (כמו לדוגמא מאבטח). וגם אז זה רק אם אתה מהווה חשש לפלילי.

קיצור פשוט תבוא תכנס ותעשה מה שבא לך, המקסימום שהם יכולים לעשות זה נגיד לבטל לך מנוי אבל אז יחזירו לך את הכסף.
יש שם איזה זקן שיושב על כיסא ויושן כל הזמן וכל פעם המנהל צוחק עליו חח.
אבל אחי בינואר נגמר לי המנוי אז אני חושב שאני ילך לחדר כושר אחר שהוא גם קצת קרוב אליי
תודה על העזרה.
אם עדיין אפשר שאחד יביא לי הוכחה שאין את החוק הזה שאני יוכל להראות למנהל ככה שאולי זה ישנה משהו...
תודה רבה!

יש שם איזה זקן שיושב על כיסא ויושן כל הזמן וכל פעם המנהל צוחק עליו חח.
אבל אחי בינואר נגמר לי המנוי אז אני חושב שאני ילך לחדר כושר אחר שהוא גם קצת קרוב אליי
תודה על העזרה.
אם עדיין אפשר שאחד יביא לי הוכחה שאין את החוק הזה שאני יוכל להראות למנהל ככה שאולי זה ישנה משהו...

תודה רבה!
10. בחוק מוזכר שלא ניתן לאמן קטין מתחת לגיל 6 בחדר הכושר בכל תנאי, אך פיזיותרפיסט רשאי להראות לקטין תרגילים שונים בחדר הכושר. מה לשון החוק במקרה זה?

• פותח/ת השרשור
10. בחוק מוזכר שלא ניתן לאמן קטין מתחת לגיל 6 בחדר הכושר בכל תנאי, אך פיזיותרפיסט רשאי להראות לקטין תרגילים שונים בחדר הכושר. מה לשון החוק במקרה זה?
אחי אני בן 13...
המנהל אצלנו חיפש מלא זמן תחוק במחשב שהתווכחתי איתו ובסוף
מצא את זה באינטרנט בחוקים של מכון אחר.
הם אומרים שאין ביטוח עד גיל 14,
חשבתי אולי ללכת למכון אחר אבל נתניה זה הכי קרןב אליי והולמס פלייס שם ליד קניון השרון וזה איזה 15 דקות נסיעה ועכשיו זה 7 דקות נסיעה עד למכון שלי.

אחי אני בן 13...
המנהל אצלנו חיפש מלא זמן תחוק במחשב שהתווכחתי איתו ובסוף
מצא את זה באינטרנט בחוקים של מכון אחר.
הם אומרים שאין ביטוח עד גיל 14,
חשבתי אולי ללכת למכון אחר אבל נתניה זה הכי קרןב אליי והולמס פלייס שם ליד קניון השרון וזה איזה 15 דקות נסיעה ועכשיו זה 7 דקות נסיעה עד למכון שלי.
אני די בטוח שרוב המכונים זה מגיל 14. עוד כמה זמן יש לך 14?

• פותח/ת השרשור
אני די בטוח שרוב המכונים זה מגיל 14. עוד כמה זמן יש לך 14?
עוד שנה בדיוק.
לפני שבועיים היה לי 13.
דיברתי עם אמא שלי והיא אמרה שאני ישכח מזה ושהיא לא מסיעה אותי להולמס פלייס בנתניה כי יש מלא פקקים ואין חניה.
היא אמרה שהיא תנסה לדבר עם המנהל אצלנו ואם לא יסתדר אז נעשה מנוי לחדר כושר אחר וזה גם לא בטוח.
איזה מבאס זה השקעתי רצח חרשתי תאינטרנט על התחום הזה.
תודה לכולם על העזרה מאוד מעריך את זה.

עוד שנה בדיוק.
לפני שבועיים היה לי 13.
דיברתי עם אמא שלי והיא אמרה שאני ישכח מזה ושהיא לא מסיעה אותי להולמס פלייס בנתניה כי יש מלא פקקים ואין חניה.
היא אמרה שהיא תנסה לדבר עם המנהל אצלנו ואם לא יסתדר אז נעשה מנוי לחדר כושר אחר וזה גם לא בטוח.
איזה מבאס זה השקעתי רצח חרשתי תאינטרנט על התחום הזה.
תודה לכולם על העזרה מאוד מעריך את זה.
תלך באוטובוס/אופניים

• פותח/ת השרשור
תלך באוטובוס/אופניים
יחחח אחי באופניים?
זה כביש ראשי וגם זה יקח לי לפחות שעה להגיע.
לא שיש לי בעיה כן אני עושה הכל כדי ללכת להתאמן אבל זה מסוכן ממש ליסוע באופניים מהבית שלי לשם.
אוטבוס אני יבדוק אחי תודה.
תלך באוטובוס/אופניים
ואחי גם הרבה אמרו פה וגם בפורום אחר שבמכון שלהם ילד בן 13 יכול להתאמן כמה שבאלו ולא בכל המכונים זה ככה.

יחחח אחי באופניים?
זה כביש ראשי וגם זה יקח לי לפחות שעה להגיע.
לא שיש לי בעיה כן אני עושה הכל כדי ללכת להתאמן אבל זה מסוכן ממש ליסוע באופניים מהבית שלי לשם.
אוטבוס אני יבדוק אחי תודה.

ואחי גם הרבה אמרו פה וגם בפורום אחר שבמכון שלהם ילד בן 13 יכול להתאמן כמה שבאלו ולא בכל המכונים זה ככה.
תבדוק באינטרנט באזור שלך איפה אתה יכול להכינס

• פותח/ת השרשור
תבדוק באינטרנט באזור שלך איפה אתה יכול להכינס
אחי באזור שלי אין עוד מכונים אני חושב.
אני ינסה לבדוק בנתניה מכון,
יש לך אולי מכון שאתה מכיר בנתניה שמסכים להכניס מגיל 13?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית