הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוק של גיל 14

RDX_nBq

משתמש מתחיל
268
14
נק' מוניטין:
31
268
14
שלום,
נרשמתי לחדר כושר לפני חודש
שילמתי 5000 שקל למנוי והתחלתי להתאמן.
אני בן 13 ושהגעתי למכון אמרו לי שלנער מתחת לגיל 14 אסור להתאמן חופשי ולבוא מתי שבאלו.
הם אומרים שיש חוק כזה במדינה.
לילדים מגיל 8-13 הם שמו קבוצה עם מדריך שאפשר להתאמן רק בימים שני וחמישי במשך 45 דקות(אני נשאר לשעה בלי שהם שמים לב כדי לסיים להתאמן)
אתמול הלכתי ברגל למכון כי לא הייתה לי הסעה והלכתי ברגל במשך שעה ושהגעתי המנהל צחק עליי שבאתי עד לפה ברגל ולא נתן לי להתאמן...
יש לי תפריט תוכנית אימונים(FBW)
ואני צריך לעשות אותה 3 פעמים בשבוע...
משהו יכול לתת לי עצות מה לעשות?
התאמנתי במשך כמעט חודש 3 פעמים בשבוע ואז המנהל גילה שאני מתאמן גם ביום שבת אז הוא בא אליי ואמר לי שאסור לי ולבוא רק בשני וחמישי.
מאוד התאכזבתי אתמול לקח לי 3 וחצי שעות ללכת ולחזור הביתה מהמכון יש מה לעשות עם זה?
בדקתי בכמה מקומות ואמרו שהשתנה החוק מזמן ושילד בן 8 יכול להיכנס למכון גם.
אני חייב עזרה!
תודה רבה!

5000 ש"ח ???!??!#?#!?!#$@$?VFV?#@ - אצלנו זה מנוי לשנתיים וחצי

לא מכיר חוק כזה, אצלנו יש עשרות ילדים בני 13+ שבאים חופשי ועושים כרצונם.

מציע לך לעבוד לאיזה חדר כושר שכונתי ברבע מחיר ושלא יגבילו אותך

5000 לשנה?
תחליף מכון בדחיפות!!
אצלנו ה 1800 לשנה ובאים כמה שרוצים.
אני גם מכיר את ההגבלה של גיל 14

WTF שילמת מנוי לשנה 5000 שקל??????
הוא בן 13, הוא (כניראה) לא שילם כלום.
אם ההורים שלו יכולים ומוכנים לשלם 5000 שח בשנה בעבור מכון כושר אז למה לא.
מי שיכול להרשות לעצמו ומעוניין בכך, שיסע במרצדס (אף על פי שגם מזדה 6 תעשה את העבודה).

אין חוק כזה במדינה..
היום משרד הבריאות מאשר ואפילו ממליץ לכל ילד מעל גיל 6 להתאמן בחדר כושר. יש אפילו מכוני כושר מותאמים לילדים בגילאי 6-12 עם מכונות קטנות ומוטות קטנים ופלטות קטנות.. כן יכול להיות שהמכון כושר אליו נרשמת אכן נותן הגבלות משלו, הדבר חוקי. הייתה צריך לבדוק את זה בהרשמה. אני ממליץ לך לבטל את המנוי ולחפש חדר כושר אחר.

הוא בן 13, הוא (כניראה) לא שילם כלום.
אם ההורים שלו יכולים ומוכנים לשלם 5000 שח בשנה בעבור מכון כושר אז למה לא.
מי שיכול להרשות לעצמו ומעוניין בכך, שיסע במרצדס (אף על פי שגם מזדה 6 תעשה את העבודה).
ההשוואה של המרסדס הייתה תקפה במקרה הזה אילו המכון שאליו נרשם היה מכון טוב בהרבה משאר המכונים בארץ.
אם זה מכון ככל מכון אחר, אין שום סיבה לזרוק ככה כסף, גם אם זה כסף של ההורים.

ההשוואה של המרסדס הייתה תקפה במקרה הזה אילו המכון שאליו נרשם היה מכון טוב בהרבה משאר המכונים בארץ.
אם זה מכון ככל מכון אחר, אין שום סיבה לזרוק ככה כסף, גם אם זה כסף של ההורים.
אני לא יודע מה הרקע של הבחור, אני מדבר באופן כללי. אנשים עם כסף מוכנים להוציא אותו על הרבה דברים שטיבם הוא לא בהכרח עדיף על דברים אחרים. למה? הרבה פעמים חוסר מודעות, לעיתים על מנת להראות שהם עומדים בסטנדרטים הגבוהים ובמוניטין שיצרו לעצמם (אם אני רוכש משהו, אז רק את הכי יקר. גם אם זה מנוי לחדר כושר שלא מצדיק את זה), ולפעמים פשוט כי בא להם והם יכולים.

• פותח/ת השרשור
אין חוק כזה במדינה..
היום משרד הבריאות מאשר ואפילו ממליץ לכל ילד מעל גיל 6 להתאמן בחדר כושר. יש אפילו מכוני כושר מותאמים לילדים בגילאי 6-12 עם מכונות קטנות ומוטות קטנים ופלטות קטנות.. כן יכול להיות שהמכון כושר אליו נרשמת אכן נותן הגבלות משלו, הדבר חוקי. הייתה צריך לבדוק את זה בהרשמה. אני ממליץ לך לבטל את המנוי ולחפש חדר כושר אחר.
5000 שקל לשנה לא רק על המכון.
יש גם בריכות,חוגים וזה מקום די גדול אבל אני פשוט הולך רק לחדר כושר כי החוגים זה כדור מים ואני פשוט לא רוצה ללכת לבריכה.
אז אני בעיקרון הולך רק למכון.
דיברתי עם המנהל פעם אחת והוא אמר לי בוא לחדר שלי אני יראה לך תחוק הוא חיפש מעל 40 דקות באינטרנט את החוק ולא מצא..
בסוף הוא יסתכל על חוקים של חדר כושר אחר שסתם מצא באיזה מקום באינטרנט ורק אחרי 40 דקות של חיפוש הוא ראה בחוקים של חדר כושר אחר את החוק הזה.
ומי שרוצה לדעת אני מתאמן בעמק חפר.

אני בקאנטרי עם מכון שתי בריכות ילדים ושתי בריכות שחיה ענקיות, מלא חוגים שלוש סאונות גקוזי ענקק שולחנות כדור רגל פינג פונג וכו,
משלם 1800 בשנה בערך ועוד מתלוננים שאצלנו יקר יחסית למקומות אחרים..

• פותח/ת השרשור
אני בקאנטרי עם מכון שתי בריכות ילדים ושתי בריכות שחיה ענקיות, מלא חוגים שלוש סאונות גקוזי ענקק שולחנות כדור רגל פינג פונג וכו,
משלם 1800 בשנה בערך ועוד מתלוננים שאצלנו יקר יחסית למקומות אחרים..
רק לעצמך?
אצלנו מנוי משפחתי זה 6000.
וגם זה עניין איפה אתה גר אחי...
איפה אתה גר?
אני מת להתאמן כמה שבאלי ולהתאמן כמו שצריך ויש לי הגבלה של פעמיים בשבוע ל45 דקות.

הקאנטרי קלאבים זה תמיד סיפור אחר, איך שהוא אמר את המחיר כבר ידעתי שהוא מתכוון אליהם.

לא יודע לגבי נער מתחת לגיל 14 שאסור לו לבוא כי בתקופתי נער מתחת לגיל 14 לא היה רשאי בכלל להתאמן במכון כושר, ככה שאין לי מושג איך זה כיום.

• פותח/ת השרשור
נצרת עילית, רק לעצמי.. אם אצלך זה כול המשפחה אז זה סיפור אחר לגמרי
כן זה כל המשפחה.
אבל היחיד שבא לקאנטרי זה אני ואח שלי.
אין שום מכון בארץ שמאפשר כניסה לילד בן 13 להתאמן חופשי כמה שבאלו?
אצלי במכון הם אומרים שאין ביטוח עד גיל 14.
הקאנטרי קלאבים זה תמיד סיפור אחר, איך שהוא אמר את המחיר כבר ידעתי שהוא מתכוון אליהם.

לא יודע לגבי נער מתחת לגיל 14 שאסור לו לבוא כי בתקופתי נער מתחת לגיל 14 לא היה רשאי בכלל להתאמן במכון כושר, ככה שאין לי מושג איך זה כיום.
אצלי מותר לילדים מגיל 8-13 להתאמן פעמיים בשבוע עם מדריך שלא מבין כלום מהחיים שלו ולא שם עלינו בכלל.
נותן לכל הילדים תוכנית עם מכונות ואני ואח שלי היחידים שעובדים תרגילים מורכבים וחופשי: סקוואט,דדליפט,בנץ פרס,מיליטרי פרס וכו
והוא גם בכלל לא משגיח עלינו הוא משגיח רק על הילדים פעם אחת הוא לא הסתכל עליי ועל אח שלי ככה
שאין הבדל בכלל אם אני יבוא להתאמן לבד או שאני יבוא להתאמן עם המדריך הזה.
וגם מגבילים אותנו לפעמיים בשבוע ל45 דקות.

תבוא להתאמן פשוט, אסור יהיה לו לגעת בך, זה ישר תביעה במקום.
או שפשוט תבוא להנהלה תגיד שיחזירו את הכסף, כי אתה לא יכול להתאמן, רוב המקומות יגידו למאמן לא להתערב כי כסף זה כסף.

• פותח/ת השרשור
תבוא להתאמן פשוט, אסור יהיה לו לגעת בך, זה ישר תביעה במקום.
או שפשוט תבוא להנהלה תגיד שיחזירו את הכסף, כי אתה לא יכול להתאמן, רוב המקומות יגידו למאמן לא להתערב כי כסף זה כסף.
לא יתנו לי להיכנס אחי.
וגם עוד חודש נגמר לי המנוי אז אני כבר יעשה לחדר כושר אחר שאני ימצא משהו אולי מכיר חדרי כושר בעמק חפר ?
ואחי אם אני לא ימצא חדר כושר קרוב אליי אז יש לכם אולי איזה הוכחה להביא לי שהשתנה החוק הזה
ושאני יכול להתאמן?
אם אני יראה לו אותה לא נראלי שתהיה בעיה שאני יתאמן.
תודה ! 😃

לא יתנו לי להיכנס אחי.
וגם עוד חודש נגמר לי המנוי אז אני כבר יעשה לחדר כושר אחר שאני ימצא משהו אולי מכיר חדרי כושר בעמק חפר ?
ואחי אם אני לא ימצא חדר כושר קרוב אליי אז יש לכם אולי איזה הוכחה להביא לי שהשתנה החוק הזה
ושאני יכול להתאמן?
אם אני יראה לו אותה לא נראלי שתהיה בעיה שאני יתאמן.
תודה ! 😃

אם לא יהיה לך ברירה וללכת לשם אז תברר לפני שאתה משלם האם ירשו לך להתאמן אם לא תגיד שאתה לא עושה מנוי והולך למקום אחר.
לגבי זה שלא יכניסו אותך גם לא ניראה לי הגיוני פשוט תיכנס הוא לא יכול לעצור אותך פיזית. אסור לו לפי חוק לעצור אותך, רק משטרה או מישהו מוסמך ע"י המשטרה יכול לעשות את זה (כמו לדוגמא מאבטח). וגם אז זה רק אם אתה מהווה חשש לפלילי.

קיצור פשוט תבוא תכנס ותעשה מה שבא לך, המקסימום שהם יכולים לעשות זה נגיד לבטל לך מנוי אבל אז יחזירו לך את הכסף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית