אני חושב שיש לי פאק גנטי בידיים, כל הגוף מתחזק ונהיה גדול יותר..עולה במשקל אבל הידיים נשארו אותו הדבר, אני ממש רזה בידיים ולא מצליח לגדול ויש לי סיבות מאוד טובות לחשוב שיש לי פאק גנטי בידיים(ידיים הרבה יותר קטנות מהרבה אנשים שלא מתאמנים), בלחיצת חזה, מתח ובכל התרגילים אני מרגיש כאילו השרירים כמו החזה והגב לא מספיק מתאמצים אבל אני מגיע לכשל מהר מאוד כי אני לא מצליח להעלות את זה עם הידיים(הכשל נמצא בידיים).
האם מתאים לי תוכנית ה-SS? האם עדיף לי במקרה כזה לעשות פול באדי? או שלתוכנית SS להוסיף 2 תרגילים, תרגיל כפיפה ליד הקדמי ומקבילים ליד האחורי, מתמיד בתוכנית כבר כחודשיים, עליתי כבר 7 ק"ג, בסקואטים עלייתי למשקל גבוה אבל בכל שאר התרגילים מתקשה להתקדם ואני תולה אשמה בידיים החלשות(אני יודע שהרבה חושבים שהכשל שלהם נמצא בידיים אבל לי יש סיבה טובה מאוד להאמין, ראיתי בנות עם ידיים יותר גדולות משלי..)
אשמח לעזרתכם..
האם מתאים לי תוכנית ה-SS? האם עדיף לי במקרה כזה לעשות פול באדי? או שלתוכנית SS להוסיף 2 תרגילים, תרגיל כפיפה ליד הקדמי ומקבילים ליד האחורי, מתמיד בתוכנית כבר כחודשיים, עליתי כבר 7 ק"ג, בסקואטים עלייתי למשקל גבוה אבל בכל שאר התרגילים מתקשה להתקדם ואני תולה אשמה בידיים החלשות(אני יודע שהרבה חושבים שהכשל שלהם נמצא בידיים אבל לי יש סיבה טובה מאוד להאמין, ראיתי בנות עם ידיים יותר גדולות משלי..)
אשמח לעזרתכם..