הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ המשך תוכנית ה-SS במידה והידיים לא גודלות

• פותח/ת השרשור mtnn
  • פורסם בתאריך

mtnn

משתמש מתחיל
46
1
נק' מוניטין:
1
46
1
אני חושב שיש לי פאק גנטי בידיים, כל הגוף מתחזק ונהיה גדול יותר..עולה במשקל אבל הידיים נשארו אותו הדבר, אני ממש רזה בידיים ולא מצליח לגדול ויש לי סיבות מאוד טובות לחשוב שיש לי פאק גנטי בידיים(ידיים הרבה יותר קטנות מהרבה אנשים שלא מתאמנים), בלחיצת חזה, מתח ובכל התרגילים אני מרגיש כאילו השרירים כמו החזה והגב לא מספיק מתאמצים אבל אני מגיע לכשל מהר מאוד כי אני לא מצליח להעלות את זה עם הידיים(הכשל נמצא בידיים).

האם מתאים לי תוכנית ה-SS? האם עדיף לי במקרה כזה לעשות פול באדי? או שלתוכנית SS להוסיף 2 תרגילים, תרגיל כפיפה ליד הקדמי ומקבילים ליד האחורי, מתמיד בתוכנית כבר כחודשיים, עליתי כבר 7 ק"ג, בסקואטים עלייתי למשקל גבוה אבל בכל שאר התרגילים מתקשה להתקדם ואני תולה אשמה בידיים החלשות(אני יודע שהרבה חושבים שהכשל שלהם נמצא בידיים אבל לי יש סיבה טובה מאוד להאמין, ראיתי בנות עם ידיים יותר גדולות משלי..)

אשמח לעזרתכם..

• פותח/ת השרשור
מה משקלי העבודה שלך ?
ותוסיף בכל סוף שבוע תרגיל 1 ליד קידמית ואחד לאחורית !!

סקואטים - 55 ק"ג+המוט
דדליפט -45 ק"ג+המוט
לחיצת חזה - 37.5 ק"ג+המוט
לחיצת כתף - 10ק"ג + המוט
מתח- מצליח לעשות 10,8,6 ומגיע לכשל

משקל 77 ק"ג 1.80

לחיצת חזה, בכלל לא מרגיש את החזה שלי פועל, לא אחרי האימון ולא באימון.. מרגיש את הידיים מאוד חזה, באופן כללי החזה שלי מאוד מפותח ומאוד נפוח יחסית לגוף

סקואטים - 55 ק"ג+המוט
דדליפט -45 ק"ג+המוט
לחיצת כתף - 10ק"ג + המוט

משקל 77 ק"ג 1.80

לחיצת חזה, בכלל לא מרגיש את החזה שלי פועל, לא אחרי האימון ולא באימון.. מרגיש את הידיים מאוד חזה, באופן כללי החזה שלי מאוד מפותח ומאוד נפוח יחסית לגוף

לא רושמים ככה משקלים תרשום כולל המוט תמיד, אולי אצלכם במכון אין מוט אולימפי אז מאיפה לאנשים לדעת מה המשקל שאתה מרים. לנו לדוגמא יש במכון מוט של 20 ומוט של 14, ובאמת יש אנשים שבאים סתם להרים לא יודעים את זה.

• פותח/ת השרשור
לא רושמים ככה משקלים תרשום כולל המוט תמיד, אולי אצלכם במכון אין מוט אולימפי אז מאיפה לאנשים לדעת מה המשקל שאתה מרים. לנו לדוגמא יש במכון מוט של 20 ומוט של 14, ובאמת יש אנשים שבאים סתם להרים לא יודעים את זה.

צודק, הנחתי שזה מובן שזה מוט אולימפי..

הכוונה היא שבאימון האחרון ביום חמישי להוציא 2 תרגילים,אחד ליד האחרוית ואחד לקדמית ולעשות 3 סטים שכל אחד 8-12 חזרות?

צודק, הנחתי שזה מובן שזה מוט אולימפי..

הכוונה היא שבאימון האחרון ביום חמישי להוציא 2 תרגילים,אחד ליד האחרוית ואחד לקדמית ולעשות 3 סטים שכל אחד 8-12 חזרות?

כן תוסיף באימון שיש אחריו יומיים מנוחה עד האימון הבאה 2 תרגילים אחד לקדמית אחד לאחורית 3 סטים עם משקל שאתה יכול לעשות 8-12

• פותח/ת השרשור
לא רוצה לבאס אותך אתה עדין לא בשלב של לחשוב על ידיים גדולות

לא ציפיתי לידיים גדולות, זה לא שיש לי חזה מפותח ורגליים מפותחות, אבל אני מתמיד בתוכנית וכן עולה במסה, וכן משתפר בכל הגוף אבל בידיים נמצא בפער מהכל, ושהידיים שלך קטנות באופן שהרבה אנשים שלא מתאמנים הידיים שלהם באותו רמה כמו שלך או אפילו יותר מפותחות ממך אתה מבין כנראה שיש פה בעיה גנטית.. אני לא יכול להיות בטוח ב-100% אבל לפי השכל הישר שלי יש פה בעיה, יכול להיות שזה לא אבל בשביל לדעת את זה אני צריך לנסות דברים שכן יעזרו במידה וזה הבעיה ולראות אם זה עוזר, לא מצפה שיהיו לי ידיים של באדי בילדר אבל כן מצפה שיגדלו ויתחזקו.. וזה לא נראה ככה..

אם כבר אני בעניין שאלות, אני מתאמן ב-SS, ועד עכשיו התמדתי בבנץ שהירידה היא מאוד איטית והעלייה מהירה, המאמן כושר אמר לי שאם אני רוצה כוח ותוכנית SS פועלת על כוח אני צריך לרדת ולעלות אותו הזמן, על מנת שכן אוכל לעות במשקל עבודה ולעבוד כמה שיותר משקל, האם זה באמת עדיף?

נערך לאחרונה:
אם כבר אני בעניין שאלות, אני מתאמן ב-SS, ועד עכשיו התמדתי בבנץ שהירידה היא מאוד איטית והעלייה מהירה, המאמן כושר אמר לי שאם אני רוצה כוח ותוכנית SS פועלת על כוח אני צריך לרדת ולעלות אותו הזמן, על מנת שכן אוכל לעות במשקל עבודה ולעבוד כמה שיותר משקל, האם זה באמת עדיף?
כשאתה מעלה את המוט אתה אמור להפעיל את כל הכוח, כלומר לעלות אותו במהירות המקסימלית, במשקל שממש כבד לך זה יהיה בכל זאת לאט. בקשר להורדה אני לא חושב שאתה אמור ממש לשים לב, פשוט תוריד את המוט במהירות כזאת שתהיה לך שליטה, כלומר לא סתם להפיל אותו ושלא ייצא שאתה מקפיץ אותו על החזה.

סקואטים - 55 ק"ג+המוט
דדליפט -45 ק"ג+המוט
לחיצת כתף - 10ק"ג + המוט

משקל 77 ק"ג 1.80

תשכח מהשטויות האלה. עם משקלים כאלה אתה רחוק ממצב שפמפומים לידיים יעזרו לך. תמשיך להתקדם.
ואגב, זה שאתה לא מרגיש את הפקטורליס בלחיצת חזה - זה לא אומר כלום.

• פותח/ת השרשור
תשכח מהשטויות האלה. עם משקלים כאלה אתה רחוק ממצב שפמפומים לידיים יעזרו לך. תמשיך להתקדם.
ואגב, זה שאתה לא מרגיש את הפקטורליס בלחיצת חזה - זה לא אומר כלום.

זהו שאני מתקשה להתקדם חוץ מסקואטים ומדדליפט.. ואני חושש שזה בגלל שהידיים לא מתפתחים אצלי ולכן העצירה היא נובעת מפאק גנטי, גם במקרה כזה פמפום ידיים לא יעזור? יש סיבה מאוד טובה לחשוב ככה.. האמה והכפות ידיים שלי קטנות ברמה של בחורה..(אני חושב שזה אומר הרבה..)

יכול להיות שאני סתם מכניס לזה לראש, וזה לא באמת ככה... אני אשמחאם תגידו לי שזה נורמלי וזה סתם בראש שלי.. אני בכל מקרה יכניס פמפומים לחודש וייראה אם זה עוזר לי...

זהו שאני מתקשה להתקדם חוץ מסקואטים ומדדליפט.. ואני חושש שזה בגלל שהידיים לא מתפתחים אצלי ולכן העצירה היא נובעת מפאק גנטי, גם במקרה כזה פמפום ידיים לא יעזור? יש סיבה מאוד טובה לחשוב ככה.. האמה והכפות ידיים שלי קטנות ברמה של בחורה..(אני חושב שזה אומר הרבה..)

יכול להיות שאני סתם מכניס לזה לראש, וזה לא באמת ככה... אני אשמחאם תגידו לי שזה נורמלי וזה סתם בראש שלי.. אני בכל מקרה יכניס פמפומים לחודש וייראה אם זה עוזר לי...

תעלה תמונה ואנשים יגידו לך אם באמת חסר לך מסה רק ביידים או שזה בכל הגוף, רוב הסיכויים זה שזה בראש שלך.

• פותח/ת השרשור
20141220_162630.jpg
20141220_162310.jpg
20141220_162506.jpg

תשמע, המסת שריר שלך היא לא גבוהה באופן כללי, אני לא רואה משהו חריג בידיים, אני מציע להמשיך SS כרגיל, אולי להוסיף צ'ין אפס באימון אחד ומקבילים באימון שני, 2 סטים של 8, ולאכול, וזהו, ועם העלייה במשקל גוף הידיים יגדלו גם. אם עוד כמה חודשים תראה שגדלת בכל הגוף חוץ מהידיים אז תחשוב מה לעשות.

• פותח/ת השרשור
תשמע, המסת שריר שלך היא לא גבוהה באופן כללי, אני לא רואה משהו חריג בידיים, אני מציע להמשיך SS כרגיל, אולי להוסיף צ'ין אפס באימון אחד ומקבילים באימון שני, 2 סטים של 8, ולאכול, וזהו, ועם העלייה במשקל גוף הידיים יגדלו גם. אם עוד כמה חודשים תראה שגדלת בכל הגוף חוץ מהידיים אז תחשוב מה לעשות.

אני כבר עושה צ'ין אפס, במקום הפאורקלין...

אני כבר עושה צ'ין אפס, במקום הפאורקלין...
אז נראה לי זה אמור להספיק.
אני ב SS הייתי עושה 3X5 מתח רגיל במקום בפאוורקלין ואחריו 2X8 מקבילים עם משקל, ובאימון השני (של הבנץ' ודדליפט) הייתי עושה 2X8 צ'ין אפס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית