הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המשך תוכנית ה-SS במידה והידיים לא גודלות

• פותח/ת השרשור mtnn
  • פורסם בתאריך

mtnn

משתמש מתחיל
46
1
נק' מוניטין:
1
46
1
אני חושב שיש לי פאק גנטי בידיים, כל הגוף מתחזק ונהיה גדול יותר..עולה במשקל אבל הידיים נשארו אותו הדבר, אני ממש רזה בידיים ולא מצליח לגדול ויש לי סיבות מאוד טובות לחשוב שיש לי פאק גנטי בידיים(ידיים הרבה יותר קטנות מהרבה אנשים שלא מתאמנים), בלחיצת חזה, מתח ובכל התרגילים אני מרגיש כאילו השרירים כמו החזה והגב לא מספיק מתאמצים אבל אני מגיע לכשל מהר מאוד כי אני לא מצליח להעלות את זה עם הידיים(הכשל נמצא בידיים).

האם מתאים לי תוכנית ה-SS? האם עדיף לי במקרה כזה לעשות פול באדי? או שלתוכנית SS להוסיף 2 תרגילים, תרגיל כפיפה ליד הקדמי ומקבילים ליד האחורי, מתמיד בתוכנית כבר כחודשיים, עליתי כבר 7 ק"ג, בסקואטים עלייתי למשקל גבוה אבל בכל שאר התרגילים מתקשה להתקדם ואני תולה אשמה בידיים החלשות(אני יודע שהרבה חושבים שהכשל שלהם נמצא בידיים אבל לי יש סיבה טובה מאוד להאמין, ראיתי בנות עם ידיים יותר גדולות משלי..)

אשמח לעזרתכם..

כמו ש yujinius אמר, חסר לך מסה בכל הגוף ולא רק בידיים, תמשיך להתאמן עוד חודש ככה תוכל להוסיף תרגיל לידיים.

• פותח/ת השרשור
אז נראה לי זה אמור להספיק.
אני ב SS הייתי עושה 3X5 מתח רגיל במקום בפאוורקלין ואחריו 2X8 מקבילים עם משקל, ובאימון השני (של הבנץ' ודדליפט) הייתי עושה 2X8 צ'ין אפס.

נראה לי שבינתיים אני אוסיף לאימון האחרון תרגיל ליד קדמי ולאחורי(רק כדי להרגיע אותי שאני עובד גם על הידיים)

הידיים בסדר גמור פשוט תתאמן רומא לא נבנתה ביום אחד

אתם הורסים לי את כל התיאוריה שבניתי.. זה לא נראה כאילו הידיים קטנות מידי.. זה נראה מהצד כאילו אני לא מתאמן, ראיתי בנות עם ידיים קטנות מאלה, והרבה אנשים שלא מתאמנים יש להם ידיים גדולות מאלה..

נראה לי שבינתיים אני אוסיף לאימון האחרון תרגיל ליד קדמי ולאחורי(רק כדי להרגיע אותי שאני עובד גם על הידיים)
בסופו של דבר את מחליט מה לעשות, לדעתי יד קדמית אתה יכול להוסיף באימון האחרון בשבוע, זה לא אמור לפגוע בהתאוששות, יד אחורית תיזהר עם זה כי היא עובדת חזק בבנץ' ובפרס (ובמקבילים אם אתה עושה). קח בחשבון גם שהיד קדמית עובדת חזק גם בצ'ין אפס, ואני נותן לך 100% שכשתעלה את המשקל בצ'ין אפס בצורה משמעותית אתה תראה שהבייספס שלך יהיה גדול יותר בין אם תעבוד עליו בנפרד או לא

• פותח/ת השרשור
בסופו של דבר את מחליט מה לעשות, לדעתי יד קדמית אתה יכול להוסיף באימון האחרון בשבוע, זה לא אמור לפגוע בהתאוששות, יד אחורית תיזהר עם זה כי היא עובדת חזק בבנץ' ובפרס (ובמקבילים אם אתה עושה). קח בחשבון גם שהיד קדמית עובדת חזק גם בצ'ין אפס, ואני נותן לך 100% שכשתעלה את המשקל בצ'ין אפס בצורה משמעותית אתה תראה שהבייספס שלך יהיה גדול יותר בין אם תעבוד עליו בנפרד או לא

התכוונתי להוסיף ליד אחורית מקבילים, אני לא אוהב לעשות תרגילים מבודדים, אתה אומר שאם בצ'ין אפס אני לא מצליח לעלות משקל, כנראה שגם תרגילים מבודדים ליד הקדמית לא יתקדם.? בסופו של דבר אני גם לא יכול לעשות צ'ין אפס, רק אולי רחב.. אני יכול לעשות ניטרלי(זה מה שיש בחד"כ) זה מספיק טוב?

התכוונתי להוסיף ליד אחורית מקבילים, אני לא אוהב לעשות תרגילים מבודדים, אתה אומר שאם בצ'ין אפס אני לא מצליח לעלות משקל, כנראה שגם תרגילים מבודדים ליד הקדמית לא יתקדם.? בסופו של דבר אני גם לא יכול לעשות צ'ין אפס, רק אולי רחב.. אני יכול לעשות ניטרלי(זה מה שיש בחד"כ) זה מספיק טוב?
מקבילים אתה אמור להוסיף אחרי כמה שבועות בתכנית באימון B (האימון של פרס). נטרלי הכוונה שהכפות ידיים פונות אחת לשניה? אם אין לך צ'ין אפס במכון אז לדעתי זה גם טוב, וגם אולי מתח רגיל. בכל וגי המתח קח בחשבון גם את העליה במשקל גוף, אני נגיד בסוף SS הייתי עושה צ'ין אפס רק עם 5 קילו עליי (התחלתי בלי משקל), אבל עם בערך 18 קילו יותר משקל גוף. ושוב, לדעתי אם אתה ממש רוצה תוסיף גם שני סטים של איזה 10 חזרות של כפיפות מרפקים באימון האחרון של השבוע, אני לא חושב שזה יפגע לך בהתאוששות. אבל אני חושב שעיקר ההתמקדות אמור להיות התחזקות בתרגילים העיקריים וזה יגדיל לך את מסת השריר בכל הגוף כולל ידיים

אז מה אני ראיתי מישהו עם רגליים גדולות והוא לא מתאמן אז מה? תלמד לחיות עם זה די לבכות תחיה או תילחם כמו אריה בלי לוותר אני לא רוצה לשמוע אבל אבל אני משתגע ומתהפך מלראות אנשים מוותרים ככה לעצמם

בסופו של דבר את מחליט מה לעשות
הוא, כמו הרבה אחרים שבאים להתייעץ, החליט כבר בהתחלה. הוא רוצה לקבל אישור להחלטה שלו, ואנחנו לא מספקים את הסחורה. שנתבייש לנו.

• פותח/ת השרשור
הוא, כמו הרבה אחרים שבאים להתייעץ, החליט כבר בהתחלה. הוא רוצה לקבל אישור להחלטה שלו, ואנחנו לא מספקים את הסחורה. שנתבייש לנו.

לא החלטתי.. באמת שבאתי להתייעץ, כמו שאמרתי באמת יכול להיות שזה רק בראש שלי, אבל גם הפסיכולוגיה חשובה באימונים.. גם אף פעם לא התייאשתי, היה אימון אחד ש20 דקות אני מנסה לעשות את הדדלפיט כמו שצריך.. עושה פעם אחרי פעם אחרי פעם.. אפילו מישהו במכון אמר לי שאם זה הוא, הוא היה מתייאש ממזמן מהתרגיל הזה..

הייתה לי תיאוריה שהיד קדמית ואחורית קצת בפער ובגלל זה אני לא מצליח להתקדם כמו שהייתי רוצה בתוכנית, הבנתי שיכול להיות שאין לי גנטיקה טובה בידיים אבל עדיין אני עם מסת שריר נמוכה שאני יכול להחליט.. אני אתקדם בתוכנית כמו שהיא כי באמת אני עדיין לא עושה את הדדליפט כמו שצריך ואפילו לא הוספתי מקבילים, אני פשוט אחזור לשולחן השרטוטים כי יכול להיות שאני לא מקפיד על התוכנית כמו שצריך..

אני עדיין חושב שידיים שלי קטנות לעומת הגוף, אבל אני לא אובייקטיבי כמו רוב הגברים( רוצים ידיים יותר מכל דבר אחר)..

לא החלטתי.. באמת שבאתי להתייעץ, כמו שאמרתי באמת יכול להיות שזה רק בראש שלי, אבל גם הפסיכולוגיה חשובה באימונים.. גם אף פעם לא התייאשתי, היה אימון אחד ש20 דקות אני מנסה לעשות את הדדלפיט כמו שצריך.. עושה פעם אחרי פעם אחרי פעם.. אפילו מישהו במכון אמר לי שאם זה הוא, הוא היה מתייאש ממזמן מהתרגיל הזה..

הייתה לי תיאוריה שהיד קדמית ואחורית קצת בפער ובגלל זה אני לא מצליח להתקדם כמו שהייתי רוצה בתוכנית, הבנתי שיכול להיות שאין לי גנטיקה טובה בידיים אבל עדיין אני עם מסת שריר נמוכה שאני יכול להחליט.. אני אתקדם בתוכנית כמו שהיא כי באמת אני עדיין לא עושה את הדדליפט כמו שצריך ואפילו לא הוספתי מקבילים, אני פשוט אחזור לשולחן השרטוטים כי יכול להיות שאני לא מקפיד על התוכנית כמו שצריך..

אני עדיין חושב שידיים שלי קטנות לעומת הגוף, אבל אני לא אובייקטיבי כמו רוב הגברים( רוצים ידיים יותר מכל דבר אחר)..

אל תוותר,
בסוף הכל יתחיל להסתדר לך כמו שצריך.
אם מתמידים = רואים תוצאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית