הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Barbibas at 100% raw competition 18/12/2014

BarBibas

משתמש קבוע
1,573
1,247
נק' מוניטין:
5,883
1,573
1,247

טוב אז לפני הכל , מאוד נהנתי אתמול , היה שווה לחכות שעה+ בשביל הציוד החדש
היה מאוד כיף לראות את כל ההפתעות , לא מעט אנשים שברו שיאים טובים מאוד והלך להרבה טוב
התחרות שלי הייתה קצת פחות טובה
באתי עם מטרות מאוד הגיוניות , 162.5 סקוואט , 90 בנצ' , 180 דדליפט

בסקוואט נכנסתי 150ק"ג בכניסה הראשונה שעלה חלק
נכנסתי לשנייה עם 162.5 במטרה לשבור את שיא ישראל , ושמה קרה הדבר הכי מביך , מוזר , ומעצבן שקרה לי אי פעם בפאוורליפטינג - הסקוואט עלה , ננעל , והחליק לי המוט מהשכמות משום מה , אני לא יודע איך זה קרה , ועד עכשיו מתבאס מזה , מבחינתי ה1רמ שלי הוא 162.5 , מבחינה תחרותית לא.
בכניסה השלישית נכשלתי בבור כי כבר נשרפתי
בבנצ' הלך קצת יותר טוב , כניסה שלישית כשל , אבל לא התרגשתי מזה , 87.5 עלה טוב והרגיש לי שיש לי קצת יותר מ90 , התברר שלא
הדדליפט גם הלך טוב מאוד , פתחתי עם 160 שהיה קליל , 170 שהיה גם קל מאוד , פה פחדתי כבר לקפוץ ל180 ולהכשל שוב , הלכתי על "בטוח" , 175
הניתוק הרגיש מאוד טוב , ושיש לי את זה .
כשהמוט הגיע בערך לברך , הבטן התכווצה לי , כאבים איומים שלא ראיתי את עצמי מסיים את הדדליפט הזה חי , החלטתי לוותר וזרקתי
עד עכשיו מלווים אותי הכאבים בבטן , מקווה שזה לא רציני
הלכתי לצד 10 דקות אחרי זה ונתתי 175 באיזור החימום שעלה סבבה
יצא 407.5 טוטאל , אני לא מרוצה אבל קורה ...
רוצה להגיד כל הכבוד למאיה וגל על הארגון , הייתה תחרות מאוד מאוד טובה , ואווירה כיפית

תודה ל @WeaKid על העריכה , התמיכה והעידוד בכל רגע נתון
ל @omerh84 @yanivgoft ולעוד הרבה הרבה אנשים שעודדו שכרגע לא עולים לא בראש

סרטון של הEPIC FAIL בסקוואט

ממש באסה

פצ1ץ אחלה תחרות ותשתדל לא להתפוצץ יותר מדי בנעילה של הסקוואט, ראיתי את הדד בלי חולצה בלייב 😍

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם
למרות שאני מתגייס בקרוב , וכנראה לא יצא לי להתאמן כל כך ברצינות במסגרת צבאית (לפחות בהתחלה) , אני מבטיח שתחרות הבאה תהיה הרבה יותר טובה , ואעשה הכל כדי להתחרות כמה שיותר מהר וכמובן כדי להמשיך להרים כבד

תודה רבה לכולם
למרות שאני מתגייס בקרוב , וכנראה לא יצא לי להתאמן כל כך ברצינות במסגרת צבאית (לפחות בהתחלה) , אני מבטיח שתחרות הבאה תהיה הרבה יותר טובה , ואעשה הכל כדי להתחרות כמה שיותר מהר וכמובן כדי להמשיך להרים כבד

שיהיה בהצלחה 😃
תעדכן לאן הגעת בסוף, ותנסה לתת אימון בשבוע לשימור טכניקה 😃

תודה רבה לכולם

שיהיה בהצלחה 😃
תעדכן לאן הגעת בסוף, ותנסה לתת אימון בשבוע לשימור טכניקה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית