עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי זה הגוף שלהם והם בוחרים מה לעשות איתו?בפעם האחרונה שבדקתי הייתי סטרייט, אז לא.
וברצינות, אני לא רואה סיבה שאנשים שלא מתחרים בפיתוח גוף או לא עוסקים בספורט או מקצוע שמצריך הורדת שיער (דוגמנות, למשל) יורידו שיער.
מה הבעיה שסטרייט יגלח?בפעם האחרונה שבדקתי הייתי סטרייט, אז לא.
וברצינות, אני לא רואה סיבה שאנשים שלא מתחרים בפיתוח גוף או לא עוסקים בספורט או מקצוע שמצריך הורדת שיער (דוגמנות, למשל) יורידו שיער.
כי זה הגוף שלהם והם בוחרים מה לעשות איתו?
בגלל שמישהו קם בוקר אחד והחליט: היי מעכשיו כל מי שמוריד הוא גיי?
אני לא חושב שזה קשור לגיי, פשוט חושב שזה נראה גיי, ומרחיק בחורות (חושב, לא יודע אם זה נכון).
גבר לא צריך להראות מלוקק וחלק לגמרי (לדעתי) ובית שחי חלק זה משהו שמאוד בולט לעין לרעה (לדעתי) כמו בית שחי שעיר של בחורה.
אם אומרים לי פה שאני גיי כי אני שם כפפות במכון, אז כווווולכם הומואים, כל אחד מסיבה שאני יצמיד לו! 🤬אני מגלח בדכ, אין קשר בין סטרייט ללא סטרייט.
תתבגרו
אם אומרים לי פה שאני גיי כי אני שם כפפות במכון, אז כווווולכם הומואים, כל אחד מסיבה שאני יצמיד לו! 🤬
אז מה, גם אני עם כפפותאם אומרים לי פה שאני גיי כי אני שם כפפות במכון, אז כווווולכם הומואים, כל אחד מסיבה שאני יצמיד לו! 🤬