הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מורידים בבית השחי?

Wat8.jpg

כן, מדי פעם מוריד שם כשזה מציק. הרבה יותר נוח ואוורירי. הכי טוב עם מכונת תספורת זה הכי פחות התעסקות, ביחד עם שאר הgrooming.

בפעם האחרונה שבדקתי הייתי סטרייט, אז לא.
וברצינות, אני לא רואה סיבה שאנשים שלא מתחרים בפיתוח גוף או לא עוסקים בספורט או מקצוע שמצריך הורדת שיער (דוגמנות, למשל) יורידו שיער.

וברצינות, אני לא רואה סיבה שאנשים שלא מתחרים בפיתוח גוף או לא עוסקים בספורט או מקצוע שמצריך הורדת שיער (דוגמנות, למשל) יורידו שיער.
כי זה הגוף שלהם והם בוחרים מה לעשות איתו?

• פותח/ת השרשור
מה הקשר בין
מה הבעיה שסטרייט יגלח?

• פותח/ת השרשור
לכל אלה שאמרו שרק הומואים מורידים אז בואו תסבירו לי למה בדיוק? בגלל שמישהו קם בוקר אחד והחליט: היי מעכשיו כל מי שמוריד הוא גיי?

תוריד, תעשה מה שטוב לך.
אל תדפוק חשבון לזכרים נחותים ופרמיטיבים.
😵‍💫🥊

כשאני הורדתי שערות בחזה בשנות התשעים, צחקו עלי.
היום זה נפוץ. מכוני הסרת שיער לצמיתות עמוסים לעייפה.

אני לא חושב שזה קשור לגיי, פשוט חושב שזה נראה גיי, ומרחיק בחורות (חושב, לא יודע אם זה נכון).

גבר לא צריך להראות מלוקק וחלק לגמרי (לדעתי) ובית שחי חלק זה משהו שמאוד בולט לעין לרעה (לדעתי) כמו בית שחי שעיר של בחורה.

אני לא חושב שזה קשור לגיי, פשוט חושב שזה נראה גיי, ומרחיק בחורות (חושב, לא יודע אם זה נכון).

גבר לא צריך להראות מלוקק וחלק לגמרי (לדעתי) ובית שחי חלק זה משהו שמאוד בולט לעין לרעה (לדעתי) כמו בית שחי שעיר של בחורה.

מה שבטוח,
שנשים אוהבות גבר "חלק" למטה (לא חלק חלק, אבל הבנת את הרעיון)
אז אלה שמגלחים למטה ואז טוענים שזה גיי לגלח בבית השחי.. קצת צבוע.

שוב,
לדעתי זה יותר נוח גם לגלח (לא לעשות שעווה מן הסתם) בבית השחי גם כי מזיעים קצת פחות וגם הדאורדורנט תופס יותר טוב
וגם שיח מתחת לידיים זה לא תמיד "יפה".
בלשון המעטה

אם אומרים לי פה שאני גיי כי אני שם כפפות במכון, אז כווווולכם הומואים, כל אחד מסיבה שאני יצמיד לו! 🤬

חחח כבר שכחת את הפוסט שבו אמרו שזה בסדר לשים כפפות כל עוד זה מתאים לצבע של הארנק? 😉

אני גם מגלח בעיקר בגלל שאני מזיעה פחות (אני מאוד סובל בקיץ).
בנוסף עד עכשיו כל הבנות שיצאתי איתם אמרו שזה נחמד ונראה יותר אסטטי.
והשער על החזה אף אחת לא התלוננה, לרוב אומרים שזה גברי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית