הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון המוט לא נע במסלול אנכי בסקוואט

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך

Ohad

משתמש משקיע
3,289
859
נק' מוניטין:
2,714
3,289
859
בבית 😃
עד לפני שבוע בערך... בביצוע הסקוואט הרגשתי כאב במותן שמאל שלי ברמה שהריעה לי להתאמן.
הסתכלתי על הסירטון ובעזרת ליאור מהפורום, שמנו לב שהמוט זז מעט קדימה.
החלטתי לשנות טכניקה ולהוציא ברכיים בהתחלה, זה עזר לי לפתור את הכאב במותן. אבל המוט עדיין נע בצורה לא אנכית מה שמבזבז לי הרבה אנרגיה.
איך אני משפר את זה?

הטכניקה הקודמת שלי 135KG ל5

הטכניקה החדשה 137.5 ל5

התרשמתי מהטכניקה אפילו עם הגרינדים הקשים...
אני חושב שהמוט זז קצת קדימה עקב קוואדס חלשים לעומת ההאמס, לאחר הבאונס תנועת הסקוואט שלך הופכת לצורה שהגלוטוס והאמס מתערבים יותר מהקוואדס, מן הסתם שגופך ישתמש בשרירים הכי חזקים כדי לעלות, שאלה האמס והגלוטוס, אולי זה קורה לעוד אנשים והמוט נשאר אנכי אבל זה כנראה בגלל מבנה הגוף שלהם, מבנה הגוף שלך כנראה לא בנוי ככה והמוט זז קדימה בצורה מינורית שמתי לב שהברכיים שלך זזות אחורה במהלך ההרמה, בהחלט עירוב של ההאמס והגלוטוס יותר מאשר הקוואדס, דרך אגב ההיפ דרייב מצויין וכל הרעיון של ההיפ דרייב זה שההאמס והגלוטוס יכנסו לפעולה יותר. מאמין שתרגילי עזר לקוואדס יעזרו (?) אני לא מקצועי או משהו אבל זאתי דעתי, יש יותר מבינים ממני בהרבה
איזה חגורה דרך אגב?

• פותח/ת השרשור
התרשמתי מהטכניקה אפילו עם הגרינדים הקשים...
אני חושב שהמוט זז קצת קדימה עקב קוואדס חלשים לעומת ההאמס, לאחר הבאונס תנועת הסקוואט שלך הופכת לצורה שהגלוטוס והאמס מתערבים יותר מהקוואדס, מן הסתם שגופך ישתמש בשרירים הכי חזקים כדי לעלות, שאלה האמס והגלוטוס, אולי זה קורה לעוד אנשים והמוט נשאר אנכי אבל זה כנראה בגלל מבנה הגוף שלהם, מבנה הגוף שלך כנראה לא בנוי ככה והמוט זז קדימה בצורה מינורית שמתי לב שהברכיים שלך זזות אחורה במהלך ההרמה, בהחלט עירוב של ההאמס והגלוטוס יותר מאשר הקוואדס, דרך אגב ההיפ דרייב מצויין וכל הרעיון של ההיפ דרייב זה שההאמס והגלוטוס יכנסו לפעולה יותר. מאמין שתרגילי עזר לקוואדס יעזרו (?) אני לא מקצועי או משהו אבל זאתי דעתי, יש יותר מבינים ממני בהרבה
איזה חגורה דרך אגב?
קודם כל ממש תודה לך...

קודם כל תודה...
ייתכן ובאמת מדובר במבנה גוף, אבל אני מנסה הכל על מנת שהמוט יעלה בצורה אנכית יותר.
אני אעדכן אם אצליח 😃
בכל מקרה החגורה של RDX.

קודם כל ממש תודה לך...

קודם כל תודה...
ייתכן ובאמת מדובר במבנה גוף, אבל אני מנסה הכל על מנת שהמוט יעלה בצורה אנכית יותר.
אני אעדכן אם אצליח 😃
בכל מקרה החגורה של RDX.
מאמין שחוזק בקוואדס ששווה להאמס וגלוטוס בהתאם ישאיר את ברכייך תוך כדי ההיפ דרייב במקום שנתת להם בהתחלה= ישאיר את המוט בציר האנכי. אני אתייג מקצוען בקטעי טכניקה שייבדוק את העניין הזה @Beast and cheat אל תראה את דבריי כבטוחים תקשיב לו, אמרתי מה שאני יודע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית