הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית רוצה להתחיל SS

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
שלום לכולם
כרגע אני עושה חיטוב עם תוכנית FBW אבל כשאני מסיים אני רוצה להתחיל מסה שוב... וחשבתי על להתחיל לעשות SS הקטע הוא שראיתי שאין שם אימון יד קדמית ויד אחורית ובקשר לרגליים סקוואט מספיק להם? או שעדיף עוד משהו? ובטן גם לא ראיתי שם אז חשבתי להוסיף שיצא לי מצב כזה:

Squat 3X5
bench press 3X5
Deadlift 1X5
פטישים במוט מלבני 3X5 + מוט W 3X5
אימון בטן 4X12

B:
Squat 3X5
Standing barbell press 3X5
Power Clean 5X3/Pullups 3X5 אפשר לעשות את המתח במכשיר? כי זה גם יכול להיות טוב למקרה שאני מעלה למשקלים יותר כבדים ממני+כדאי להוסיף עוד תרגיל אחד לגב? כמו זה למשל?
5009464.jpg

אימון בטן 4X12
מקבילים 3X5

בנוסף חשבתי לעשות תוכנית SS גם כי אין לי תכלס זמן לAB כאילו אני במצב של שבוע המון זמן פנוי לזה עוד שבוע טיפה פחוט ועוד שבוע יש לי זמן ל3 אימונים ככה שיצא לי רק נגיד ABA ואני לא יעשה את הB... חוץ מי זה ההוספה של התרגילים תבוא אחרי התרגילים שאני אמור לעשות לפיKILOGRAM ככה שזה לא יפגע בהם מה גם שאני אוהב לקרוע את עצמי באימונים ולחזור הביתה להרגיש כל שריר אצלי כאילו קרעתי אותו

• פותח/ת השרשור
אל תוסיף שום דבר ואל תשנה שום דבר. רק את הפאוור קלין אתה יכול להחליף במתח.
תקרא על התוכנית בקילוגרם.
https://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו/
כן אבל אז אין אימון ידייםוהידיים שלי יהפכו לקטנות... ורגליים רק סקוואט זה לא נראה לי מספיק תקן אותי עם אני טועה... ובטן גם צריך לאמן לא?

כן אבל אז אין אימון ידייםוהידיים שלי יהפכו לקטנות... ורגליים רק סקוואט זה לא נראה לי מספיק תקן אותי עם אני טועה... ובטן גם צריך לאמן לא?
רואים שלא קראת את כל המאמר. תקרא את כולו בלי להתעצל ואז תחזור עם שאלות

• פותח/ת השרשור
רואים שלא קראת את כל המאמר. תקרא את כולו בלי להתעצל ואז תחזור עם שאלות
קראתי והבנתי שאני יהיה מותש אבל מה שלא הבנתי זה למה זה טוב עם אני לא אאמן ידיים? הם לא יהיו מפותחות ביחס לחזה/גב שיהיו מפותחים
עריכה: הבנתי הם יתפתחו מאמיון באופן עקיף כגון דדליפט ובנץ פרס ועוד שבועיים אני יוסיף מקבילים ביום שלישי נגיד ויד קדמית ביום חמישי עוד שאלה יש לי זה עם אני עושה פטישים במכון וגם עם מוט W יוצא לי 8-10 חזרות עם 3 סטים כל אחד אז כדאי יהיה לעשות 2 סטים של 8 מכל אחד כשאני מאמן יד קדמית? בקשר למתח עדיף לעשות מכשיר שמאמן גב כמו מתח במקום מתח כי עם מתח זה בעיה כל פעם להוסיף משקלים ואני לא יודע עם אני יצליח לעשות 5 3 סטים ככה עד מצב שהראש יהיה מעל המוט או שבכל זאת מומלץ לעשות מתח במקום? ושאלה אחרונה זה עם אני נגיד שבוע קשה בצבא שזה ראשון שלישי שישי שבת יצא לי מצב שאני יוכל להתאמן רק שני רביעי חמישי אז זה בסדר לעשות אימון רביעי חמישי? או שלעשות נגיד רביעי ואז שבת בבוקר או שישי אחה"ץ אני כבר יתאמן? פשוט אין שם כלוב לסקוואט ואני לא אוהב תמכון שם... הוא מעפן כזה...

נערך לאחרונה:
קראתי והבנתי שאני יהיה מותש אבל מה שלא הבנתי זה למה זה טוב עם אני לא אאמן ידיים? הם לא יהיו מפותחות ביחס לחזה/גב שיהיו מפותחים
עריכה: הבנתי הם יתפתחו מאמיון באופן עקיף כגון דדליפט ובנץ פרס ועוד שבועיים אני יוסיף מקבילים ביום שלישי נגיד ויד קדמית ביום חמישי עוד שאלה יש לי זה עם אני עושה פטישים במכון וגם עם מוט W יוצא לי 8-10 חזרות עם 3 סטים כל אחד אז כדאי יהיה לעשות 2 סטים של 8 מכל אחד כשאני מאמן יד קדמית? בקשר למתח עדיף לעשות מכשיר שמאמן גב כמו מתח במקום מתח כי עם מתח זה בעיה כל פעם להוסיף משקלים ואני לא יודע עם אני יצליח לעשות 5 3 סטים ככה עד מצב שהראש יהיה מעל המוט או שבכל זאת מומלץ לעשות מתח במקום? ושאלה אחרונה זה עם אני נגיד שבוע קשה בצבא שזה ראשון שלישי שישי שבת יצא לי מצב שאני יוכל להתאמן רק שני רביעי חמישי אז זה בסדר לעשות אימון רביעי חמישי? או שלעשות נגיד רביעי ואז שבת בבוקר או שישי אחה"ץ אני כבר יתאמן? פשוט אין שם כלוב לסקוואט ואני לא אוהב תמכון שם... הוא מעפן כזה...
תעשה טובה תכתוב עם סימני פיסוק.. ותרכז את השאלות בשורות אחת אחת
אל תחשוב על להוסיף תרגילים שאתה לא עברת חודש - חודש וחצי בתוכנית.

• פותח/ת השרשור
תעשה טובה תכתוב עם סימני פיסוק.. ותרכז את השאלות בשורות אחת אחת
אל תחשוב על להוסיף תרגילים שאתה לא עברת חודש - חודש וחצי בתוכנית.
הבנתי הם יתפתחו מאימון באופן עקיף כגון דדליפט ובנץ פרס.
1) תוך חודש אני יוסיף מקבילים ביום שלישי נגיד ויד קדמית ביום חמישי עוד שאלה יש לי זה עם אני עושה פטישים במכון וגם עם מוט W יוצא לי 8-10 חזרות עם 3 סטים כל אחד אז כדאי יהיה לעשות 2 סטים של 8 מכל אחד כשאני מאמן יד קדמית?
2) בקשר למתח עדיף לעשות מכשיר שמאמן גב כמו מתח במקום מתח כי עם מתח זה בעיה כל פעם להוסיף משקלים ואני לא יודע עם אני יצליח לעשות 5 חזרות 3 סטים ככה עד מצב שהראש יהיה מעל המוט או שבכל זאת מומלץ לעשות מתח במקום?
3) עם אני נגיד שבוע קשה בצבא שזה ראשון שלישי שישי שבת יצא לי מצב שאני יוכל להתאמן רק שני רביעי חמישי אז זה בסדר לעשות אימון רביעי חמישי? או שלעשות נגיד רביעי ואז שבת בבוקר או שישי אחה"ץ אני כבר יתאמן? פשוט אין שם כלוב לסקוואט ואני לא אוהב תמכון שם... הוא מעפן כזה...
4) כדי לעשות SS תוך כדי חיטוב או שקודם לסיים חיטוב ואז להתחיל SS או שעדיף לי בכלל AB לפי דעתך?

אתה יכול להוסיף צ'ינאפס עם משקל ליד קדמית ולחיצה צרפתית לאחורית.

מה שהוא אמר מעליי ^
אבל אחרי חודש - חודש וחצי, תוסיף לאימון האחרון של השבוע. בהנחה שאתה מתאמן ראשון שלישי חמישי
ככה יהיו לך יומיים מנוחה
ואל תעשה פטישים ולא שום דבר, תרגיל אחד ליד הקדמית ותרגיל אחד לאחורית. לא יותר
ואי אפשר לעשות 2 אימונים אחד אחרי השני רצוף.. צריך 48 שעות מנוחה בין כל אימון

• פותח/ת השרשור
מה שהוא אמר מעליי ^
אבל אחרי חודש - חודש וחצי, תוסיף לאימון האחרון של השבוע. בהנחה שאתה מתאמן ראשון שלישי חמישי
ככה יהיו לך יומיים מנוחה
ואל תעשה פטישים ולא שום דבר, תרגיל אחד ליד הקדמית ותרגיל אחד לאחורית. לא יותר
ואי אפשר לעשות 2 אימונים אחד אחרי השני רצוף.. צריך 48 שעות מנוחה בין כל אימון
עם יצא לי 24 שעות מנוחה זה מספיק או שזה עדיין לא טוב? הבנתי נכון שהיד הקדמית והאחורית יתפתחו לי מתרגילים בעקיפין? וכדי יהיה לדעתך להוסיף תרגילים ליד קדמית ואחורית? או שלהשאיר את הSS כמו שהוא וזהו?

עם יצא לי 24 שעות מנוחה זה מספיק או שזה עדיין לא טוב? הבנתי נכון שהיד הקדמית והאחורית יתפתחו לי מתרגילים בעקיפין? וכדי יהיה לדעתך להוסיף תרגילים ליד קדמית ואחורית? או שלהשאיר את הSS כמו שהוא וזהו?
לא
צריך יום מנוחה בין כל אימון
והיד הקדמית לא עובדת בשום תרגיל בSS אלא אם אתה עושה מתח במקום פאוורקלין
יכול להיות שאני טועה אבל אני אישית לא רואה איך היד הקדמית תגדל בלי לעשות תרגיל עזר כמו כפיפת מרפקים
אבל היד האחורית כן יכולה לגדול מלחיצות

• פותח/ת השרשור
לא
צריך יום מנוחה בין כל אימון
והיד הקדמית לא עובדת בשום תרגיל בSS אלא אם אתה עושה מתח במקום פאוורקלין
יכול להיות שאני טועה אבל אני אישית לא רואה איך היד הקדמית תגדל בלי לעשות תרגיל עזר כמו כפיפת מרפקים
אבל היד האחורית כן יכולה לגדול מלחיצות
אז נראה לי שאני יוותר על הSS כי האימון של היד הקדמית דיי חשוב לי... אני יעבור לAB אחרי החיטוב...

אז נראה לי שאני יוותר על הSS כי האימון של היד הקדמית דיי חשוב לי... אני יעבור לAB אחרי החיטוב...
אז תוסיף תרגיל עזר ליד הקדמית אחרי חודש- חודש וחצי שאתה בתוכנית מה הבעיה? יד קדמית זה לא הכל בחיים
אתה נשמע כמו האלה שמנסים להרשים את הבנות..

• פותח/ת השרשור
אז תוסיף תרגיל עזר ליד הקדמית אחרי חודש- חודש וחצי שאתה בתוכנית מה הבעיה? יד קדמית זה לא הכל בחיים
אתה נשמע כמו האלה שמנסים להרשים את הבנות..
אני פשוט אוהב לאמן את כל הגוף ובשבילי זה חור במערכת זה כמו שאני לא יאמן רגליים אני יתבאס מעצמי או גב או חזה או בטן... עד שיעבור החודש הזה כל מה שאימנתי עד עכשיו בידיים ירד לי אז מה זה שווה? זה כאילו לא אימנתי... מבין? ואני סתם יתבאס מעצמי... עם הידיים שלי ישארו במצב שלהם עכשיו ועוד חודש אני יוכל לאמן אותם ולשפר אותם מהמצב של עכשיו זה כבר משהו אחר...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית