מידע המלצות על nitric oxide

• פותח/ת השרשור karios
  • פורסם בתאריך

karios

משתמש מתחיל
114
30
נק' מוניטין:
32
114
30
שלום לכולם,
אני קורא בפורום זה זמן רב אך מעולם לא הייתי רשום, רציתי לציין שיש כאן פורום נהדר וכייף לקרוא בו.
אני מתכנן להתחיל להשתמש בתוסף nitric oxide, קראתי עליו קצת באינטרנט (מרחיב כלי דם,מזרים יותר חמצן ודם לשרירים וכ"ו..).
רציתי לדעת אם מישהו מחברי הפורום יכול לתת לי חוות דעת אישית לגביו, ואם אתם יודעים עליו דברים נוספים שלא רשומים באינטרנט אני אשמח.
מאז ומתמיד, אפילו לפני תרופות, תמיד רציתי לדעת כל דבר אפשרי על מה שאני נוטל, כך שאשמח לכל שביב מידע וחות דעת על הnitric oxide.
תודה מראש

למה לבזבז כסף על משהו שרק מביא תחושה טובה אבל בלי שום תועלת (ולחכמים, לאלכוהול לפעמים יש תועלת 😃 )

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון תודה על התגובות.
דבר שני, אם תוכלו טיפה לפרט יותר למה לא לקנות אני אשמח.
עפ"י מה שקראתי זה מגביר זרימת חמצן ודם לשרירים וכך הם גדלים ואפקט ה"פאמפ" נשאר ולא יורד בסוף האימון.
באמת אני אשמח אפילו אם "תחפרו" על הנושא, כי מצד אחד אני קורא דברים נלהבים ומצד שני הביקורת שלכם צוננת.
ובשורה התחתונה,אני לוקח כ15-20 גרם חלבון בסוף כל אימון, במידה ואוסיף לפני אימון את הניטרוס, יהיה שיפור?(בהתאוששות,נפח,חוזק השריר וכ"ו).
תודה

למה אתהם כאלו שלילייים

אם זה נותן הרגשה טובה וזה נותן לך אימון טוב יותר בגלל ההרגשה הטובה ובמשך היום אולי אתה גם מרגיש טוב יותר אז מה בזבוז כסף בזה

קח דיבול לפני האימון אחלה פאמפ!!!!!חח ולענייננו עלי זה אף פעם לא עבד אני מרגיש אותו דבר עם NO או בלי.
כל הקישקושים האלה שאתה קורא באענטרנט וכל הפרסומות זה קישקוש שיווקי אני מציע לך לחסוך את הכסף שלך

שמע אחי
כמו הרבה דברים
יש אנשים שזה עובד עליהם ויש אנשים שזה לא עובד עליהם...
תנסה ותראה

אם אתה בקטע של פאמפ כדאי לך ללכת על הפורמולות
כי NO לבד נותן רק פאמפ וההפרש בינו לבין פורמולה הוא קטן

יש לך NO אקספלואוד שהוא נחמד, גם קפאין וטאורין (ממריצים) גם ארג'נין (NO) וגם קריאטין

רק אם ממש בא לך פאמפ ומרץ, כי ראית את התגובות של החבר'ה למעלה
זה לא זול אבל ממש כיף להתאמן עם זה

המוצר עובד מצוין למה שהוא מבטיח, מרץ, פוקוס, וקצת כוח, אני אישית משתמש בNO EXPLOAD וברכיבים שלו בנפרד במשך שנים (קפאין, ארגנין, וקראטין) שכולם הוכחו מדעית שתורמים לפעילות ספורטיבית, משה אני רוצה לראות שתקח 3 סקופים של NO EXPLOAD על בטן ריקה ותגיד לי "שזה לא עושה לך כלום" לפעמים שאני חוזר הביתה ורוצה רק לישון כל הלילה אני לוקח 2 סקופים ורוצה להתאמן כל הלילה,
נכון זה לא סטרואידים והתוסף הזה לא ייתן לך הרבה מעבר למה שהייתה משיג בלעדיו אבל זה תוספת מאוד טובה.

חחח הדבר היחידי שיקרה לי אם אני אקח 3 כפות נו אקספלוד זה שאני אבלה את הלילה בשירותים מהחירבון שזה עושה

חחח הדבר היחידי שיקרה לי אם אני אקח 3 כפות נו אקספלוד זה שאני אבלה את הלילה בשירותים מהחירבון שזה עושה

נו אז דבר דומה קורה לחבר טוב שלי אחרי שהוא שותה כוס חלב...מה לעשות, אני יכול להפתיע אותך בזה שיש אנשים שדיאנבול לא משפיע עליהם גם, אגב רשום בפירוש שחייבים לקחת את המוצר על בטן ריקה.

נו אז דבר דומה קורה לחבר טוב שלי אחרי שהוא שותה כוס חלב...מה לעשות, אני יכול להפתיע אותך בזה שיש אנשים שדיאנבול לא משפיע עליהם גם, אגב רשום בפירוש שחייבים לקחת את המוצר על בטן ריקה.

תגיד לי מה אתה בכח רוצה לעשות מעצמך צחוק? דיאנבול לא משפיע על כולם?!
הדיאנבול היחידי שלא משפיע זה דיאנבול מזוייף אין דבר כזה דיאנבול שלא משפיע אחי
בניגוד לקישקושים שחברות תוספי המזון מנסות למכור לך 30 שנה של מחקרים על דיאנבול הוכיחו שהוא כן משפיע נקודה.!

המוצר עובד מצוין למה שהוא מבטיח, מרץ, פוקוס, וקצת כוח, אני אישית משתמש בNO EXPLOAD וברכיבים שלו בנפרד במשך שנים (קפאין, ארגנין, וקראטין) שכולם הוכחו מדעית שתורמים לפעילות ספורטיבית, משה אני רוצה לראות שתקח 3 סקופים של NO EXPLOAD על בטן ריקה ותגיד לי "שזה לא עושה לך כלום" לפעמים שאני חוזר הביתה ורוצה רק לישון כל הלילה אני לוקח 2 סקופים ורוצה להתאמן כל הלילה,
נכון זה לא סטרואידים והתוסף הזה לא ייתן לך הרבה מעבר למה שהייתה משיג בלעדיו אבל זה תוספת מאוד טובה.
לקחתי 3 סקופים של שאט גאן + 2 אפדרין + 2 קפיאין = נרדמתי כמו מותק ולא קרה לי שום דבר מיוחד באימון, אותו הרכב רק תחליף בנו אקספלוד. מישל יכול להעיד.

לקחתי 3 סקופים של שאט גאן + 2 אפדרין + 2 קפיאין = נרדמתי כמו מותק ולא קרה לי שום דבר מיוחד באימון, אותו הרכב רק תחליף בנו אקספלוד. מישל יכול להעיד.

חחחח אחי אם אני לוקח את כל זה במכה אני חוטף התקף לב, אני לוקח 25-50MG אפדרין ואני לא ישן כל הלילה, אני בטוח שגם תרופות קונבנציונליות לא משפיעות עליך כמו על אחרים.

• פותח/ת השרשור
אז הבנתי ממה שראתי פה ואחרי מחקר קצר באינטרנט שהניטרו והפורמולות קריאטין למינהן לא יעילות מדי...
אבל על קריאטין מונוהידראט קראתי המון המלצות ומחקרים שמראים את השיפור המשמעותי ביותר מכל התוספים למינהם.
מישהו כאן אי פעם השתמש בקריאטין מונוהידראט? כי על הנייר התוסף הזה נראה מושלם ובנוסף,המחיר שלו סביר ביותר.
והבנתי גם שריאטין בשילוב גלוטמין זהו שילוב מנצח, יש מוצר המשלב בין השניים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית