הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע המלצות על nitric oxide

• פותח/ת השרשור karios
  • פורסם בתאריך

karios

משתמש מתחיל
114
30
נק' מוניטין:
32
114
30
שלום לכולם,
אני קורא בפורום זה זמן רב אך מעולם לא הייתי רשום, רציתי לציין שיש כאן פורום נהדר וכייף לקרוא בו.
אני מתכנן להתחיל להשתמש בתוסף nitric oxide, קראתי עליו קצת באינטרנט (מרחיב כלי דם,מזרים יותר חמצן ודם לשרירים וכ"ו..).
רציתי לדעת אם מישהו מחברי הפורום יכול לתת לי חוות דעת אישית לגביו, ואם אתם יודעים עליו דברים נוספים שלא רשומים באינטרנט אני אשמח.
מאז ומתמיד, אפילו לפני תרופות, תמיד רציתי לדעת כל דבר אפשרי על מה שאני נוטל, כך שאשמח לכל שביב מידע וחות דעת על הnitric oxide.
תודה מראש

גלוטמין לא יעיל, אולי אם יש לך כוויות דרגה 2 אז כן.
חצי מהפורום נראה לי השתמשו בקריאטין מונו, אני גם מוצר נחמד לא משהו שיעשה WOW אבל אכן משפר התאוששות ומעלה מעט בכוח (5-10%)

אני הרגשתי עליה גדולה בכוח לפחות (לא יודע כמה עזר עליה במסת שריר) גם מקריאטין אטיל איסטר נטו,לקחתי אבל מינון די גבוה (הרבה יותר ממה שיש בכול מיני פורמולות למינהם).
וגם מ מונו הרגשתי עליה בכוח ועליה במסת שריר..

קריאטין מנו הוא ללא ספק המומלץ מבין כולם, אתה לוקח שבוע 4 פעמים ביום שבוע אחרי 3 שבוע אחרי 2 שבוע אחרי 1 ואז שבוע הפסקה, יש לי חבילה שאני מוכר בפורום מכירה קניה.

קריאטין מנו הוא ללא ספק המומלץ מבין כולם, אתה לוקח שבוע 4 פעמים ביום שבוע אחרי 3 שבוע אחרי 2 שבוע אחרי 1 ואז שבוע הפסקה, יש לי חבילה שאני מוכר בפורום מכירה קניה.
א. למה ככה?
ב. למה הפסקה?

אני לא לוקח היום אבל לקחתי חצי שנה רצוף כן, העלתי גם ל2 כפיות אחרי 3 חודשים משהו כזה כי אני מאמין במחקרים על עכברים סיבירים וגם כי שקלתי מעל 100 ק"ג

קראתי בספר חדש שקניתי שאפשר לקחת כפית 6 שבועות ואז להפסיק למשך 3 שבועות ואז שוב להמשיך...ככה בסייקלים תמידיים.
וזאת ממ
הסיבה שהשריר עדיין יהיה רווי בקריאטין ב3 שבועות האלה...
הסיבה להפסקה-היא פשוט חסכון באבקה ובכסף..
ממה שאתה יודע וקראת, כמה זה נכון?

עשית הפסקה 3 שבועות והיית לוקח מהתחלה 5 גרם זה היה יוצא אותו דבר, אז זה לא מטומטם?
ו 6 כפיות זה המון זה 30 גרם הקיבה שלך לא תאהב את זה מה גם זה נורא מייבש ויכול להיות מסוכן כאשר לא שותים מספיק מים.
ההמלצה עדיין 5 גרם ביום לכל החיים אין צורך העמסות או לא העמסות, העמסה נועדה כדי להעשיר יותר מהר את השריר בקריאטין במקום 35 ימים יקח ל 14 ימים, אבל לאן אתה ממהר?

לא הבנת אותי...אני לא מדבר על העמסה...אלא בדיוק על אותה שיטה שאתה מדבר עליה..
כל יום כפית= 5 גרם ליום...שישה שבועות של כפית ביום-ואז שלושה שבועות של כלום...ואז שוב שישה שבועות כפית וכך הלאה..בדיוק כמו שכולנו עושים רק שאפשר להכניס שלושה שבועות של "מנוחה מקריאטין"
הבנת מה אני שואל? מכיר את השיטה?
זה כאילו ההפסקה הזאת של ה3 שבועות לא פוגע בריווי הקריאטין בשריר..

לא יעיל, זה כן פוגע.
למה לעשות הפסקות? תקח רצוף.
תזמין מחו"ל 2 ק"ג קריאטין עם משלוח יצא לך 260 ש"ח, 2 ק"ג מספיק לך לקצת יותר משנה.

- אם כבר אתם בפוסט כזה אז מישהו מכיר את
V-12 Magnum

אני בינתיים בno xplode אבל חייב למצוא תחליף אליו לקראת הסוף - הוא לא עושה כלום גם אחרי 3 סקופים 😛

אז תפסיק לצרוך כל מוצר שכולל קפאין למשך שבוע שבועיים
ותראה איך סקופ אחד של NO אקספלואוד כן משפיע עליך

לא יעיל, זה כן פוגע.
למה לעשות הפסקות? תקח רצוף.
תזמין מחו"ל 2 ק"ג קריאטין עם משלוח יצא לך 260 ש"ח, 2 ק"ג מספיק לך לקצת יותר משנה.

אני מסכים איתך...וזה מה שאני עושה...לא מפסיק וקונה בחול..

רק רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התיאוריה הזאת?
והסיבה להפסקה היא : 1- חסכון באבקה
ו-2- שהיא הסיבה היותר רצינית וחשובה- זה גורם לגוף להמשיך לייצר קריאטין- טענו שם שאם לוקחים קריאטין למשך זמן מאוד ארוך,הגוף מקטין את ייצור הקריאטין.
ובאמצעות אותן הפסקות אפשר למנוע את זה..

לא אמרתי שזה נכון ושאני מסכים לזה,
רק רוצה לשמוע מה דעתכם?

לא מקטין ולא מפסיק שום ייצור של קריאטין,אין קשר בכלל.
עשו מקריאטין טסט'.
ולא הבנתי איפה החסכון אם אחרי ההפסקה תצטרך לתת עוד חודש כדי להרוות את השריר בקריאטין?אם כבר אז זה בזבוז חומר

לא מקטין ולא מפסיק שום ייצור של קריאטין,אין קשר בכלל.
עשו מקריאטין טסט'.
ולא הבנתי איפה החסכון אם אחרי ההפסקה תצטרך לתת עוד חודש כדי להרוות את השריר בקריאטין?אם כבר אז זה בזבוז חומר
זה בדיוק העניין, נטען שהשריר לא מפסיק להיות רווי בקריאטין בשלושה שבועות הללו..ולכן לא מבוזבז שוב חודש על הרווית השריר..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית